Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Sidney Crosby sa vrátil na ľad

Jozef Struhár  
16.04.2013

Tím Pittsburgh Penguins v pondelok oznámil, že sa hviezdny center Sidney Crosby vrátil na ľad po prvýkrát od 30. marca, kedy utrpel v zápase proti New Yorku Islanders fraktúru čeľuste.

Dvadsaťpäťročný kapitán „tučniakov“ korčuľoval spolu s Jamesom Nealom a Paulom Martinom pred zahájením tímového tréningu. Počas korčuľovania nosil prilbu s ochranným štítom umiesteným pred čeľusťou.

Stále nie je známe, kedy bude Crosby aktivovaný z listiny zranených hráčov, ale už vynechal viac ako dva týždne. Napriek tomu je stále najproduktívnejším hráčom ligy s 56 bodmi (15 gólov, 41 asistencií) nazbieranými v iba 36 dueloch.

Neal tímu chýba pre následky otrasu mozgu, no tie ho podľa trénera Dana Bylsmu už netrápia. Martin pokračuje v zotavovaní po operácii zápästia, ktorú podstúpil 30. marca. Jevgenij Malkin, ktorý vynechal nedeľný zápas, v pondelok nekorčuľoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies