Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Hitchcock vyhral 600. zápas v NHL

Ken Hitchcock bol v utorok v nálade oslavovať svoje 600. víťazstvo v trénerskej kariére v NHL, no z úplne iného dôvodu ako z dosiahnutia osobného míľnika.

Kormidelník St. Louis Blues bol šťastný, pretože jeho tím dokázal po dvoch zaváhaniach vyhrať nad Vancouverom Canucks 2:1, aby si tak vylepšil svoje šance v boji o play-off.

„Som hrdý na to, že som trénerom v tejto lige, ale viac hrdý som na spôsob, akým náš tím práve teraz hrá,“ skonštatoval Hitchcock. „Hráme tvrdo a myslím, že naši hráči si pamätajú na to, čo sa stalo vlani s Los Angeles. Ako mnoho iných tímov, ktoré sa snažia dostať do play-off, aj oni si myslia, že by sme to mohli tiež dokázať, ak sa tam dostaneme.“

Hitchcock má z aktívnych trénerov druhú najlepšiu bilanciu po Joelovi Quennevillovi z Chicaga a stal sa len 11. trénerom v histórii súťaže, ktorý dosiahol na métu 600 víťazstiev. Nad hranicou 700 triumfov sú len dvaja – Al Albour so 782 víťazstvami a Scotty Bowman s 1 244 výhrami.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies