Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Medzi Halákom a Hitchcockom údajne došlo ku konfliktu

Športový riaditeľ KTRS, rozhlasovej stanice v St. Louis, John Hadley tvrdí, že medzi náhradným brankárom St. Louis Blues Jaroslavom Halákom a trénerom Kenom Hitchcockom došlo počas prvého kola play-off ku konfliktu.

Obaja sa údajne dostali do sporu pred štvrtým zápasom série proti Los Angeles Kings, kedy slovenský brankár na svojho trénera smeroval nadávky. Spoluhráčov dokonca údajne nepotešila ani situácia, pri ktorej sa Brian Elliott ocitol na ľade a Halák sa ani len nezačal pripravovať pre prípadný štart, ak by jeho kolega nebol schopný pokračovať.

Dvadsaťsedemročný bratislavský rodák si v play-off nezachytal ani raz a v ostatných dvoch týždňoch k úspechu tímov príliš neprispieval. Jeho kontrakt, zranenia, forma a teraz tento konflikt tak vynárajú otázku, či bude jeho budúcnosť aj naďalej spätá so St. Louis.

Halák sa v roku 2014 môže stať neobmedzeným voľným hráčom, a tak môže tím opustiť takýmto spôsobom, ak by predtým nebol vymenený, hoci tento zámer v marci poprel generálny manažér Doug Armstrong, keď sa začali vynárať prvé špekulácie o jeho odchode.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies