Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Slováci v NHL

Hitchcock označil spor s Halákom za všednú udalosť

Tréner St. Louis Blues Ken Hitchcock nerobil veľkú vec z konfliktu, ktorý mal so slovenským brankárom Jaroslavom Halákom počas prvého kola play-off a označil ho len za „všednú udalosť“.

Skúsený kormidelník priznal, že by bol prekvapený, ak by jeho brankára nenahnevala skutočnosť, že nebol využívaný v play-off. Ten nebol od vyradenia tímu novinárom k dispozícii, a tak sa k téme vyjadril len Hitchcock.

„Tá situácia s Jarom je taká všedná udalosť ako hádky a diskusie, ktoré prebiehajú s hráčmi o vyťažovaní v zápasoch, o čom sme diskutovali aj dnes. Ak by nebol sklamaný, bol by som tým prekvapený. Nestarám sa o to. Ak ste pod kontraktom, ste pripravení hrať,“ povedal tréner.

Halák sa dostal v tomto ročníku do ťažkej situácie aj vďaka zraneniam. Brianovi Elliotovi sa síce v začiatku nedarilo, ale popracoval na svojej hre a koniec sezóny bol jasne v jeho réžii. Do hry sa dostal aj mladý Jake Allen, ktorý ukázal, že na NHL má. Nastanú teda v lete nejaké zmeny v brankárskej situácii?

„Myslím si, že sa môže stať všetko,“ skonštatoval generálny manažér Doug Armstrong. „Bol to ťažký ročník pre Elliotta i pre Jara a myslím si, že to Jake skvelo využil. Teraz už máme potvrdené, že musí byť súčasťou tejto rovnice. Aby som k vám bol úprimný, teraz je to taká nejasná záležitosť.“

Halák začal ročník ako jednotka, no štatisticky ho ukončil ako najhorší brankár zo spomínaného tria. V 16 zápasoch zaznamenal 89,9% úspešnosť zákrokov, kým Allen ju mal na úrovni 90,5 % a Elliott 90,7 %, hoci sezónu začal neslávne.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies