Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Juniori

CHL: London obhájil titul v OHL

Deň potom, čo sme spoznali meno víťaza WHL, sme spoznali aj meno šampióna OHL. Tím London Knights vyhral rozhodujúci siedmy duel finálovej série proti Barrie Colts 3:2 a získal svoj druhý titul za posledné dva roky.

„Rytieri“ v stretnutí dvakrát viedli, ale hosťom sa podarilo zakaždým odpovedať. Keď už to vyzeralo na predĺženie, presadil sa po druhýkrát v zápase najužitočnejší hráč play-off Bo Horvat, ktorý rozhodol o zisku Poháa J. Rossa Robertsona necelú sekundu pred koncom zápasu.

Ohromnú radosť malo aj 9046 divákov v miestnej hale, ktorí aj gól Olliho Maattu. Ten víťazný Horvatov padol v čase, kedy sa časomiera ukazovala 0,1 sekundy do konca. „Keď rozhodcovia ukázali, že je to gól, bolo to neuveriteľné,“ povedal brankár Jake Petterson, ktorý urobil 30 zákrokov.

Zverenci Dalea Huntera získali titul v OHL po tretí raz v klubovej histórii. Ligovým prvenstvom zaistili aj účasť na Memorial Cupe, ktorý vyhrali v roku 2005. Vlani prehrali vo finále proti Shawiniganu (QMJGL) 1:2 po predĺžení.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies