Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Haláka by chcela získať Philadelphia

Tím Philadlephia Flyers začal hľadať brankára, ktorý by v jeho zostave nahradil Iľju Bryzgalova, ktorého sa „letci“ rozhodli vykúpiť zo zmluvy. Podľa CSN Philly je jedným z adeptov slovenský brankár Jaroslav Halák.

Philadelphia má o brankára St. Louis Blues veľký záujem a pritom by nemusela ani obetovať veľa, aby jeho služby získala. Z časti za to môžu jeho nevýrazné výkony, z časti situácia v systéme Blues, kde sú traja brankári schopní pravidelne chytať na úrovni NHL.

„Flyers bolo povedané, že budú musieť obetovať veľmi dobrého hráča, ale nemusí to byť nikto z ich najlepších hráčov, o čo sa Philadelphia predtým bála. Halák by mohol byť jej brankárskou jednotkou,“ povedal zdroj z prostredia tímu.

Okrem toho, že po trápení sa Brian Elliott opäť etabloval ako štartujúci brankár Blues a mladík Jake Allen sa počas ročníka prezentoval v dobrom svetle, o odchode Haláka z Missouri sa začalo viac hovoriť potom, čo sa na svetlo sveta dostali informácie o jeho konflikte s trénerom Kenom Hitchcockom.

Bratislavský rodák však nie je jediným kandidátom na post jednotky Flyers. Tím tiež uvažuje o brankároch ako Tim Thomas, Roberto Luongo, Jose Theodore či Ray Emery.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies