Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
NYR
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Thomas sa s nádejou pripojil ku kempu Panthers

Americký brankár Tim Thomas absolvoval v pondelok lekársku prehliadku a na druhý deň už bol na ľade v Coral Spings, kde začal jeho boj o miesto v bráne Floridy Panthers. Práve s nádejou, že ho získa, do klubu prišiel.

Tridsaťdeväťročný veterán má za sebou ročnú prestávku, počas ktorej nikde nechytal. Preto sa mnohí pýtajú, či má ešte na to, aby bol jednotka klubu NHL. Dvojnásobný víťaz Vezinovej trofeje a držiteľ Stanley Cupu sa však cíti ako znovuzrodený.

„Po 14 rokoch v profesionálnom hokeji som bol unavený a potreboval som pauzu. Teraz som plný energie a teším sa na to,“ skonštatoval Thomas, ktorý bude počas kempu bojovať o post jednotky s Jacobom Markstromom. Scott Clemmensen sa totiž stále zotavuje u operácie kolena.

„Nikdy som v mojom tíme nebojoval proti inému brankárovi. Ľudia to chcú vnímať ako boj medzi brankármi, no ja sa na to tak nepozerám. Ja bojujem sám proti sebe. A ak budem hrať najlepšie ako viem, potom prídu aj výsledky, ktoré chcem a získam aj priestor v bráne, ktorý chcem,“ tvrdí Thomas.

Thomas počas ročnej pauzy svoju pozornosť venoval výhradne rodine, priateľom a svojej viere. Počas sezóny hokej nesledoval ani v televízii. Zápasy o Stanley Cup však neignoroval: „Keď som videl, aký môj niekdajší tím, Boston Bruins, dosiahol úspech, bol som na tých chlapcov hrdý.“

Vo vedení Panthers si od skúseného hviezdneho brankára sľubujú veľa a potešilo ich to, čo videli na prvom tréningu. Do zápasu by mohol zasiahnuť už počas najbližšieho štvordňového tripu, na ktorý s tímom odcestoval. Počas neho „panteri“ navštívia Dallas, San Antonio (proti Dallasu) a Tampu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies