Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Haláka som v lepšej forme nevidel, tvrdí Backes

Tím St. Louis Blues dal Jaroslavovi Halákovi v úvode sezóny šancu zabojovať o post dlhodobej jednotky. Slovenský brankár ju akceptoval a po prvých zápasoch to vyzerá veľmi nádejne.

Halák vstupoval do sobotného zápasu proti Rangers s bilanciou 3-0-0, 94,8% úspešnosťou zákrokov a priemerom 1,33 inkasovaného gólu na zápas. Za to si vyslúžil aj pochvalu od svojho kapitána.

„Je najlepší, ako som ho doteraz videl,“ povedal David Backes. „Je sústredený, je súťaživý a jeho pracovná morálka je každý deň, dokonca aj v tréningoch, lepšia ako predtým.“

V ostatných dvoch ročníkoch to pre Haláka až také optimistické nebolo, keď sa o post jednotky delil s Brianom Elliottom, s ktorým v roku 2012 získal Jenningsovu trofej. že by bol jasnou jednotkou sa však povedať nedalo.

V sobotu si Halák uistil svoju aktuálnu pozíciu a vyhral už štvrtý zápas v rade, keď zlikvidoval 26 z 29 striel. Jeho forma trvá, bude sa dať teda povedať v tomto ročníku, že je jasnou tímovou jednotkou? Odpoveď dá ďalších 78 zápasov základnej časti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies