Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Capitals pracujú na výmene Erata

Vyrieši sa končene nespokojnosť Martina Erata? Český útočník požiadal v úvode tejto sezóny tím Washington Capitals o výmenu a ten práve teraz zintenzívnil hľadanie tímu, ktorý by mu predložil vhodnú ponuku.

Generálny manažér Capitals George McPhee neplánuje zaradiť svoj tím na mapu aktívnych tímov pred prestupovou uzávierkou, ale jeho prioritou v nasledujúcich dňoch bude výmena nespokojného veterána.

„Jediná vec, na ktorej pracujem a musí byť zrealizovaná, je výmena Erata,“ priznal McPhee. „Sú tímy, ktoré majú záujem. On chce naďalej odísť. Rád by som bol schopný urobiť to cez víkend, ale uvidíme.“

Erat požiadal o výmenu na začiatku ročníka a na svojej požiadavke trvá aj napriek tomu, že mu medzičasom vzrástol čas trávený na ľade. Pripomeňme, že vlani požiadal o výmenu aj Nashville Predators.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies