Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

LaFontaine rezignoval na svoj post v Buffale

Najskôr Ryan Miller, teraz Pat LaFontaine. Najhorší tím NHL prichádza o ďalšiu tvár organizácie, keď na post prezidenta hokejových operácií rezignoval LaFontaine, ktorý do Buffala prišiel pred o čosi viac ako troma mesiacmi.

Sabres ho najali v strede novembra s tým, že to bude prelomový krok, ktorý nasmeruje tím k lepšej budúcnosti. Teraz svoje pôsobenie končí a vracia sa späť do manažmentu NHL, kde bude pracovať na záležitostiach týkajúcich sa bezpečnosti hráčov.

LaFontaine prišiel do tímu krátko po tom, čo dostali výpoveď generálny manažér Dary Regier a hlavný tréner Ron Rolston. Jeho prvým krokom bolo najatie trénera Teda Nolana a v januári obsadil aj pozíciu generálneho manažéra, na ktorú najal Tima Murraya.

„Terry Pegula ma najal v novembri a mojím primárnym cieľom bolo viesť organizáciu Sabres počas transformácie. Som hrdý, čo sme boli v tak krátkom čase schopní dosiahnuť a chcem poďakovať Terrymu a Kim Pegulovým za príležitosť a ich podporu počas môjho pôsobenia,“ skonštatoval LaFontaine.

Jeho odchod prichádza ako prekvapenie, pretože ešte v januári hovoril o tom, ako využije svoje kontakty v Americkom hokejovom zväze na prilákanie národných a medzinárodných udalostí do Buffala. Nie je to však po prvýkrát, čo niečo také nečakané urobil. V roku 2006 rezignoval na post špeciálneho poradcu v New Yorku Islanders, len mesiac po akceptovaní ponuky.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies