Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Správy z NHL

Rinne sa vracia do brány Predators

Nashville sa dočkal – Pekka Rinne je pripravený na návrat do NHL. Dlhoročná brankárska jednotka Predators by sa do bránkoviska svojho tímu mala vrátiť už v utorkovom zápase proti Pittsburghu Penguins.

Rinne naposledy chytal v NHL 22. októbra a teraz by Predators potrebovali, aby chytal tak spoľahlivo ako v minulosti. Tím stále bojuje o play-off. Počas víkendu dodal Nashvillu optimizmus, keď absolvoval úspešný kondičný pobyt v nižšej AHL. V prvých dvoch zápasoch po infekcii bedra zastavil 33 z 35 striel.

„Bolo to skvelé. Nemohol som byť spokojnejší. Bola to už dlhá doba, čo som naposledy chytal v zápasoch,“ skonštatoval Rinne. „Bola pre mňa skvelá príležitosť prísť dole do Milwaukee a bolo to obojstranne prospešné. Cítim, že som bol schopný trochu pomôcť tomu tímu a oni pomohli mne tým, že som sa vrátil do zápasovej akcie.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies