Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
DAL
EDM
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Alex Wennberg v piatok utrpel otras mozgu

V Columbuse veria, že zranenie v úvodnom zápase sezóny nie je predzvesťou ďalšej veľkej maródky. Už však aj to prvé zranenie je nepríjemné. Útočník Alexander Wennberg totiž utrpel otras mozgu.

Dvadsaťjedenročný Švéd nedohral piatkový duel proti New Yorku Rangers po tom, čo už v prvej tretine absorboval tvrdý bodyček od Chrisa Kreidera. Odohrať stihol štyri a pol minúty. Po zákroku už do zápasu nezasiahol. Oficiálne pre zranenie hornej časti tela.

Hlavný tréner Todd Richards však krátko po stretnutí uviedol, že Wennberg utrpel otras mozgu. Tak ako to v týchto prípadoch býva, dĺžka absencie sa nedá odhadnúť. Jeho stav bude monitorovaný na dennej báze.

Wennberg v piatok vstúpil do svojej druhej sezóny v NHL. Odchovanec Djurgardensu bol draftovaný v roku 2013 z celkového 14. miesta. Vlani odohral 68 zápasov, v ktorých zaznamenal rovných 20 bodov za štyri góly a 16 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies