Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
DAL
EDM
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Bäckström absolvoval v pondelok kompletný tréning

Center Washingtonu Capitals Nicklas Bäckström si na pondelkovom tréningu vyskúšal všetky cvičenia a zapojil sa aj do nácviku útočných akcií. To bola tá dobrá správa. Horšie je, že ešte stále nemá povolené kontaktné súboje.

Bäckström vynechal otvárací zápas sezóny a momentálne sa snaží čo najrýchlejšie vrátiť do akcie po artroskopickej operácii bedra, ktorú podstúpil počas leta. V pondelok trénoval v druhom útoku, v ktorom ho striedavo dopĺňali Marcus Johansson, Andre Burakovsky a Justin Williams.

Koncom tohto týždňa by sa mal dvadsaťsedemročný Švéd stretnúť so svojím chirurgom, u ktorého absolvuje kontrolu. Následne bude mať jasnejšie predstavu o svojom návrate do hry. Generálny manažér Bryan MacLellan pritom minulý týždeň povedal, že z úvodu ročníka vynechá pravdepodobne štyri až päť duelov.

„Je to viac-menej na rozhodnutí doktora. Uvidíme, ako to dopadne. Budeme o tom diskutovať, urobíme rozhodnutie a od neho sa to bude odvíjať ďalej. Myslím si, že je veľmi dôležité, aby sme to všetci brali rovnako a nechceli to uponáhľať,“ poznamenal Bäckström pre oficiálnu stránku tímu.

Capitals tento týždeň čakajú zápasy doma proti San Jose Sharks (utorok), Chicagu Blackhawks (štvrtok) a Caroline Hurricanes (sobota).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies