Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Price a Subban si už v tomto ročníku nezahrajú

Tím Montreal Canadiens v stredu definitívne vylúčil možnosť, že by sa v záverečných dvoch zápasoch základnej časti mohli vrátiť do akcie brankár Carey Price a obranca P.K. Subban.

Klub informoval, že Price si 25. novembra v zápase proti Rangers natiahol postranné väzivo v pravom kolene. Hoci bol podľa doktora Vincenta Lacroixa k návratu blízko, povolenie vrátiť sa od lekárov v tomto ročníku už nedostane. Doktori však nepochybujú o tom, že sa Price zotaví zo zranenia kompletne bez potreby operácie.

Subban chýbal Canadiens od 10. marca, keď v zápase proti Buffalu utrpel zranenie krku. Vrátiť sa v záverečných dueloch nestihne, ale rád by si zahral na Majstrovstvách sveta v Rusku. Všetko však bude záležať od rozhodnutia lekárov.

Canadiens najviac v tomto ročníku citeľne zasiahlo zranenie Pricea, ktorý bol vlani najužitočnejším hráčom celej ligy. Kým bol zdravý, tím mal bilanciu 16-6-1, no následne vyhrali len 20 zápasov z 57 a vypadli z bojov o play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies