Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Spezza prvou hviezdou týždňa, Zedník najlepším Slovákom

Útočník Ottawy Jason Spezza bol vymenovaný za prvú hviezdu uplynulého týždňa. Za ďalšie hviezdy boli menovaní Evgeni Malkin a Jean-Sebastien Giguere. Najlepším Slovákom sa stal Richard Zedník.

Slovák týždňa – Richard Zedník (FLO)
Richard Zedník odohral v uplynulom týždni 5 zápasov. Týždeň sa pre neho začal výborne, no skončil zle. V prvom zápase proti Torontu zaknihoval hetrik. Behom siedmych dni strelil 6 gólov, na tri prihrával a rozhodol 2 zápasy. V nedeľnom zápase proti Buffalu sa však nepríjemne zranil a musel byť okamžite prevezený do nemocnice. Honor Slováka týždňa si však plne zaslúžil za svoje výkony z uplynulého týždňa.

1. hviezda – Jason Spezza (OTT)
Útočník Ottawy Jason Spezza sa stal prvou hviezdou uplynulých siedmych dní. Odohral 3 zápasy, v ktorých dokázal zaregistrovať 11 bodov za 4 góly a 7 asistencií. 9. februára v zápase proti Canadiens zaznamenal 6 bodov, keď strelil tri góly a na ďalšie tri nahrával.

2. hviezda – Evgeni Malkin (PIT)
Druhou hviezdou týždňa sa stal Evgeni Malkin. Ruský útočník zaznamenal 12 bodov v 4 zápasoch, z ktorých tri jeho tím vyhral. Malkin strelil 3 góly a zaznamenal aj 9 asistencií. V tejto sezóne má na svojom konte už 73 bodov za 31 gólov a 42 asistencií.

3. hviezda – Jean-Sebastien Giguere (ANA)
Giguere chytal v troch zápasoch, z ktorých všetky dokázal doviesť do víťazného konca. V priemere inkasoval 1,01 gólu na zápas a týždeň ukončil s 96,6% úspešnosťou zákrokov. Spolu chytil 84 striel súperov a v stretnutí proti NY Islanders vychytal shutout.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies