Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Golden Knights by mohli urýchliť hľadanie trénera

Nový tím NHL, Vegas Golden Knights, by mohol spoznať meno svojho historicky prvého hlavného trénera ešte pred koncom aktuálnej sezóny. Túto možnosť pripustil majiteľ Bill Foley.

„Povedal by som, že v tomto bode to vyzerá tak, že je šanca 50 na 50, že budeme poznať nášho hlavného trénera skôr ako sa skončí táto sezóna,“ povedal Foley pre Las Vegas Review Journal.

Pôvodným plánom nového tímu NHL bolo vymenovať trénera po skončení základnej časti niekedy v apríli či dokonca až po draftoch v júni. Termín však bol urýchlený vraj pre možný záujem o Gerarda Gallanta, ktorý bol 27. novembra vyhodený z Floridy. O neho sa pritom zaujímajú aj Islanders.

Foley dostal od miestneho denníka otázku, či je Gallant kandidátom číslo jeden na post trénera. Jeho odpoveď bola očakávaná: „Bez komentára. Verím však, že budeme mať veľmi dobrého trénera.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies