Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Red Wings navštívili Biely dom

WASHINGTON – Prezident Spojených štátov amerických privítal hokejistov Red Wings v Bielom dome, kde vzdal česť poslednému víťazovi Stanley Cupu.

Bush počas svojho príhovoru pochválil za svoj prístup Darrena McCartyho, ktorý sa dostal z problémov z alkoholom a vrátil sa na ľad. Prezident vyzdvihol aj Chrisa Cheliosa, ktorý sa stal najstarším hráčom, ktorý vyhral Stanley Cup. Bush nezabudol ani na Chrisa Drapera, ktorý obetoval tri zuby, aby dosiahol víťazný gól proti Dallasu.

Kapitán tímu Nicklas Lidstrom potom prezidentovi podal dres s číslom 43, ktoré vyjadruje skutočnosť, že Bush je 43. prezidentom v histórii USA. Dres sa ušiel aj 41. prezidentovi – otcovi súčasného prezidenta Georgeovi H.W. Bushovi. Chelios potom k dresu pridal aj miniatúrny Stanley Cup.

Stretnutia s prezidentom sa zúčastnil aj slovenský útočník Tomáš Kopecký, ktorý sa stal štvrtým Slovákom, ktorého meno je vyryté na Stanley Cupe.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies