Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Správy z NHL

Bude ďalšia pomsta? Prout dostal prednosť v zostave Flames

Jozef Struhár  
06.10.2018

Tímy Calgary Flames a Vancouver Canucks sa po troch dňoch opäť stretnú. V stredu sa pritom dali základy celkom zaujímavého predstavenia. Potenciálne totiž hrozí pomsta Flames obrancovi Canucks Erikovi Gudransonovi.

Mnohí o tom začali mať jasno, keď tréner Bill Peters zaradil do základnej zostavy pre sobotný zápas tvrďasa Daltona Prouta. Kormidelník však tvrdí, že ho do nej zaradil výhradne z toho dôvodu, že je jednoducho ďalším obrancom v hierarchii a v zostave len zapláta miesto vzniknuté zranením Travisa Hamonica.

Mnoho ľudí však tomu neverí. Tím povolal do prvého tímu šikovného mladíka Rasmusa Anderssona, ale Prout je od neho fyzicky tvrdší hráč a v očiach mnohých bude zameriavať svoju pozornosť aj na Gudbransona, ktorý sa v stredu prezentoval nekompromisným zákrokom na Dillona Dubeho a následne sa pobil s Hamonicom, ktorému úderom do tváre privodil zlomeninu.

Článok pokračuje pod reklamou

Na pomstu v zostave Flames nenájdeme vhodnejšieho kandidáta. Prout sa už trikrát pobil s Milanom Lucicom a v životopise má aj bitky s Chrisom Neilom, Chrisom Stewartom, Shawnom Thorntonom, Tomom Wilsonom, Jasonom Chimerom, Patom Maroonom či Ericom Boultonom. V 242 zápasoch sa pobil dokopy 21-krát a raz sa bil už aj so samotným Gudbransonom.

„Je absolútne fér, že si to ľudia myslia (že sa postará o revanš, pozn.red.),“ povedal Prout usmievajúc sa. „Keď tento tím stojí chrbtom k stene, má v šatni dostatok charakteru, aby sa hráči navzájom o seba postarali a aby sa podporili. Vždy, keď sa vám zraní spoluhráč, všimnete si to. Ak máte šancu dokonči bodyček, hrať tvrdo, hrať fyzicky, znepríjemniť za neho súperovi život, urobíte to.“

Gudbranson si je sám vedomý toho, že jeho zákrok na Dubeho bol pochybný a že si zaň vylúčenie zaslúžil. Očakával aj odplatu a ocenil krok Hamonica, hoci mu bolo ľúto, že ho zranil. Aj Prout vyzdvihol krok svojho spoluhráča, ktorý sa bez váhania postavil za nováčika.

„Urobil tú správnu vec pre tím. Položil tím na prvé miesto. Urobil tú správnu vec, pokiaľ ide o jeho blaho? Očividne nie. Má však nekončený rešpekt u každého v našej šatni. Je to skutočný profík, odohral v tejto lige veľa zápasov a urobil tú správnu vec,“ skonštatoval Prout.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:
Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec a Tatar mali opäť dôvod na radosť: Devils boli v Prahe stopercentní Honzek sa postaral o bezprecedentný obrat. Toto by voči nemu nebolo fér, tvrdí expert Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoKonečne aj opačným smerom: Mladý slovenský útočník bol povolaný do NHL! Pokúsi sa Montreal pre zranenia posilniť cez prestupový trh? Známy ruský veterán zavesil korčule na klinecAni príchod do Detroitu nezastavil pád: Známy brankár vstúpil do Asistenčného programuRana pre Blue Jackets: Sezónu odštartujú bez ruského útočníka Vegas podpísalo zmluvu s víťazom Stanley Cupu. Vlani si zahral za MontrealVyžiadal si výmenu, teraz talentovaný brankár putuje na farmu Prežil Koch pobyt na waiver listine? Sú na nej ďalší 25 hráči Tatar s Nemcom majú za sebou štart sezóny. Devils ťahali letné posilyHonzek si zahrá v elitnej formácii. Pospíšil zostáva centrom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies