Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Sumáre

Černák oslavoval výhru, Pánik si natiahol suchoty

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy a v dvoch sme videli aj Slovákov. Ani jeden nebodoval, no Erik Černák sa tešil aspoň z výhry. Austin Watson a Dustin Brown zaznamenali hetrik.

Tampe vyšiel úvod, Černák sa tak mohol tešiť z výhry nad Devils

Tampe Bay vyšiel úvod zápasu, keď skórovali trikrát v priebehu piatich minút a po prvej tretine vyhrávala 4:1, aby nakoniec docválala k víťazstvu 5:2 nad New Jersey a k natiahnutiu série výhier na tri zápasy. Radosť z toho mal aj slovenský obranca Erik Černák, ktorý odohral 17 minút a pripísal si plusový bod, strelecký pokus a dva bodyčeky. Z jeho spoluhráčov sa najviac zadarilo Braydenovi Pointovi, ktorý strelil dva góly a na jeden prihrával. Skórovali aj Alex Killorn, Tyler Johnson a Cedric Paquette. Nikita Kučerov zaznamenal dve asistencie. Louis Domingue čelil 35 strelám, z ktorých ho prekonali len Stefan Noesen a Jesper Bratt. Cory Schneider opustil duel s 30 zákrokmi a Devils prehrali štvrtý zápas z posledných piatich. Schneider v tomto kalendárnom roku ešte nevyhral ani jeden zápas. „Je to ťažké, keď ako brankár v prvej tretine stratíte svojmu tímu zápas. Nebolo to fér voči mojim spoluhráčom. Proti tomuto tímu sa hrá ťažko, keď doma vedie 4:1. Je to pre mňa sklamanie,“ poznamenal po zápase.

Hviezdy duelu: 1. B. Point, 2. N. Kučerov, 3. R. McDonagh (všetci TBL)

Hanifin, Smith pomohli Flames k výhre nad Coyotes, Pánik nebodoval

Richard Pánik natiahol svoje bodové suchoty na šesť zápasov a netešil sa ani z víťazstva, keď Arizona podľahla Calgary jasne 1:6 a pripísala si štvrtú porážku po sebe. Naopak, Flames oslavovali štvrtý triumf z posledných piatich zápasov. Mike Smith predviedol 28 zákrokov a takmer vychytal čisté konto. V 54. minúte ho prekonal Clayton Keller. Coyotes v tejto sezóne vychádzali znamenito oslabenia, ale v nedeľu to boli „Plamene“, ktoré v nich excelovali – ubránili štyri a strelili počas nich až tri góly, čo sa im v klubovej histórii podarilo tretíkrát a po prvýkrát od roku 1997. Noah Hanifin sa stal tretím obrancom v klubovej histórii, ktorý strelil v rovnakom zápase gól v presilovke aj v oslabení. Išlo o jeho prvé dva góly v drese kanadského tímu. V oslabení skórovali aj T.J. Brodie a Mark Jankowski, ktorý pridal gól pri hre piatich proti piatim. V nej otvoril skóre Sean Monahan. James Neal asistoval, aby zaznamenal svoj 500. bod v kariére. V bráne domácich štartoval Antti Raanta, ktorý inkasoval šesť gólov z 26 striel. V posledných 16 minútach ho nahradil Adin Hill, ktorý čelil len jednej strele. Pánik odohral 16 a pol minúty, pričom si pripísal dve „mínusky“, dva bodyčeky a tri strely na bránu.

Článok pokračuje pod reklamou

Brodie a Jankowski skórovali v oslabení v rozmedzí 24 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. N. Hanifin (CGY), 2. M. Jankowski (CGY), 3. C. Keller (ARI)

Watson doviedol Nashville k výhre nad Ducks

Austin Watson strelil gól v každej tretine, aby doviedol Nashville k výhre 5:2 nad Anaheimom. Prvý gól strelil pri hre v plnom počte hráčov, druhý v presilovke a tretí do prázdnej brány. Na listine strelcov ho doplnili Nick Bonino a Craig Smith, kým Pekka Rinne pomohol k šiestej domácej výhre Predators po sebe so 17 zákrokmi. Prekonali ho len Adam Henrique v oslabení a Ondřej Kaše. John Gibson kryl 28 striel a Ducks prišli o krátku dvojzápasovú sériu výhier. „Nechali sme sa často vylučovať a stal sa z toho zápas, ktorý sme hrať nemali. Myslím, že sme sa nechali vylúčiť štyrikrát po sebe a oni hrali dlhý čas v presile štyria proti trom. Také niečo vás vyhodí z hry,“ lamentoval po zápase tréner Ducks Randy Carlyle. Nashville využil dve presilovky z piatich.


Hviezdy duelu: 1. A. Watson, 2. N. Bonino, 3. C. Sissons (všetci NSH)

Kopitar a Brown doviedli Kings k výhre nad Oilers

Los Angeles ukončilo sériu dvoch prehier a venovalo ju teraz Edmontonu, ktorý v nedeľu porazilo pomerom 5:2. Hneď o tri góly sa postaral Dustin Brown, ktorý otvoril skóre, následne vyrovnal stav na 2:2 a potom ešte pridal poistku do prázdnej brány. Víťazný gól vsietil Anže Kopitar, ktorý si pripísal aj dve prihrávky. Gól do prázdnej brány pridal aj Matt Luff, Derek Forbort zaznamenal dve asistencie a Cal Petersen sa prezentoval 32 zákrokmi. Recept na neho našiel len jeden muž – dvojgólový Alex Chiasson. Oscar Klefbom zaznamenal dve asistencie a Cam Talbot zastavil 27 striel z 30. Oilers prehrali štvrtý zápas z posledných piatich a pod vedením Kena Hitchcocka majú bilanciu 1-1-1. Kings vyhrali tretí zápas z posledných šiestich. Kopitar po prvýkrát v sezóne opustil duel s troma bodmi. V kariére sa mu to stalo 53-krát.


Hviezdy duelu: 1. A. Kopitar (LAK), 2. D. Brown (LAK), 3. A. Chiasson (EDM)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 17:00 0 0 0 +1 0 1 2
R. Pánik (ARI) 16:35 0 0 0 -2 0 3 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies