Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
«

Slováci v NHL

Najlepší zápas v drese Stars: Tréner i hviezdny Seguin pochválili Studeniča

Tím Dallas Stars bojuje o play-off a v utorok potreboval víťazstvo. Nakoniec Islanders zdolal 3:2 s pomocou oživenia formácie, od ktorej sa to už dlhšie čakalo. K triumfu významne pomohol druhý útok, ktorého súčasťou bol aj Marián Studenič.

Slovenský krídelník sa vrátil do základnej zostavy Stars a zahral si po boku Tylera Seguina a Jamieho Benna. Strelil svoj prvý gól po zmene dresu a stal sa druhou hviezdou zápasu.

„Marián odohral najlepší zápas, aký som u neho zažil. Hral s veľkou sebaistotou, prinášal puky k bráne. Bolo to skvelé,“ povedal Seguin, ktorý tiež dokázal prekonať Semiona Varlamova, ktorému vtedy Studenič skomplikoval výhľad.

Druhý útok Stars odohral v hre piatich proti piatim deväť a pol minúty a mal významne navrch v pošte streleckých pokusov (20:5), striel na bránu (17:3), gólových šancí (13-3), vysoko nebezpečných šancí (7:1) a očakávaných gólov (1,09:0,21).

Článok pokračuje pod reklamou

„Bola to zrejme naša najlepšia formácia. Marián bol skutočne dobrý. Seggy odohral zrejme jeden zo svojich najlepších obojsmerných duelov sezóny, bojoval na oboch koncoch ľadu. Myslím si, že boli našou najlepšou formáciou. Boli skutočne dobrí,“ zhodnotil tréner Rick Bowness.

Vo väčšine sezóny sa Dallas spolieha na svoj úderný prvý útok v zložení Jason Robertson, Roope Hintz a Joe Pavelski. Ak však ten vyschne, tím má problém. Ten problém by možno mohla napraviť trojica Benn-Seguin-Studenič.

„Mám z toho gólu radosť. Vyhrali sme ten zápas, a tak som skutočne šťastný. Skutočne oceňujem príležitosť hrať s nimi, pretože sú to obaja skvelí hokejisti. Uľahčuje mi to robotu, pretože sú v tejto lige už veľmi dlho. Určite mi to pomôže,“ poznamenal Studenič.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský už nevyzeral ako Bambi na korčuliach: Toto sú jeho tri sezónne highlighty Hrozí Slovákovi v NHL výmena? Černák sa môže stať obeťou čísel Slovenský juniorský reprezentant siaha v zámorí po veľkom úspechu + videoExpert: Excelentný Pospíšil, Nemec lepší ako Hughes. Tohto Slováka zbožňujem! Maple Leafs zaujali aj veľké mená. S týmito dvoma trénermi sa streliMohli by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte? Za čo? Potrebujeme viac zákrokov, povedal tréner Oilers. Koho dnes pošle do brány?NHL začne zverejňovať víťazov trofejí. Tie najprestížnejšie sa odhalia naraz v Las VegasNeprešla testom na drogy: Colorado prichádza o hviezdu, ktorá v play-off žiarila! Obrancov Canucks vyšiel atak na McDavida draho: Jeden dostal pokutu, jeden je suspendovaný! Výrazné výhry: Colorado má nôž na krku, Hurricanes opäť prežili!MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies