Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:30info
EDM
DAL
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Špekulácie

Odmietol kapitán Red Wings ponuku na osemročnú zmluvu?

Tím Detroit Red Wings a jeho kapitán Dylan Larkin ešte nepodpísali novú zmluvu a podľa Helene St. Jamesovej z Detroit Free Press mohol hviezdny útočník odmietnuť nedávnu ponuku tímu.

Zámorská novinárka nedávno informovala, že Red Wings ponúkli Larkinovi osemročnú zmluvu v hodnote 8 miliónov amerických dolárov ročne. Keďže odvtedy nedošlo k oznámeniu zmluvy, vyhodnotila to tak, že hráčova strana ponuku neprijala.

St. Jamesová špekuluje, že dvadsaťšesťročný rodák z Michiganu by mohol žiadať podobnú zmluvu, ako podpísal Mathew Barzal s tímom New York Islanders – osemročnú za 73,2 milióna amerických dolárov (9,15 milióna dolárov ročne).

Larkin povedal, že sa snaží koncentrovať na hru a že medzi ním a tímom nedošlo v rokovaniach k ničomu zlému. Naopak, oceňuje profesionalitu rokovaní.

Už nedávno vyšla na svet informácia, že strany sa na dĺžke zmluvy dohodli, otázkou už sú len peniaze. Ak by sa na nich nedokázali strany v najbližších týždňoch dohodnúť, mohlo by to zintenzívniť špekulácie o Larkinovej budúcnosti, keďže prestupová uzávierka nastane už 3. marca.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies