Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Sobota v NHL priniesla až tri hetriky. Viedli k triumfom + video

Sobota v NHL nebola bohatá len na zápasy, ale aj na hetriky. Videli sme akýsi hetrik hetrikov, keď sa z nich tešili traja hráči – Evander Kane z Edmontonu, Sebastian Aho z Caroliny a Brandon Hagel z Tampy Bay.

Evander Kane, Edmonton Oilers

Kane zaknihoval svoj druhý hetrik v sezóne pri víťazstve Edmontonu 6:4 nad Seattlom. V kariére sa z nich tešil už šesťkrát v základnej časti a dvakrát v play-off. Tridsaťjedenročný rodák z Vancouveru má po 29 stretnutiach tejto sezóny na konte 13 gólov a 24 bodov.

Sebastian Aho, Carolina Hurricanes

Aho dosiahol svoj siedmy hetrik v kariére, keď v úvodnej minúte predĺženia rozhodol o výhre Caroliny 5:4 nad Philadelphiou. Viac hetrikov v klubovej histórii strelili len Eric Staal (13) a Ron Francis (9). Aho pritom v 61. zápase sezóny dosiahol po štvrtýkrát v kariére 30. gól v sezóne. Viackrát túto métu dosiahol v klubovej histórii len Staal – päťkrát. Aho má na konte aktuálne dokopy 58 bodov.

Článok pokračuje pod reklamou

Brandon Hagel, Tampa Bay Lightning

Tampa Bay zdolala Montreal 5:3 aj s prispením Hagela, ktorý strelou do prázdnej brány spečatil výhru i svoj druhý hetrik v kariére, prvý v drese Lightning. Vďaka trom sobotným gólom ho od premiérového dosiahnutia 30-gólovej méty v sezóne delia už len tri presné zásahy. Po 70 zápasoch tohto ročníka má na konte okrem 27 bodov aj 32 asistencií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Los Angeles už rozhodlo o tom, kto ho povedie po tejto sezóne Savard končí v Calgary. Už sa spája s iným kanadským tímom San Jose si upísalo obrancu, ktorý po desaťročiach pokoril vo WHL métu 90 bodov Prvý zápas finále konferencie priniesol góly len na jednej stranePred štvrťfinále proti Kanade prichádzajú zlé správyVýmena Erika Černáka je opäť na programe dňa Bez jasného favorita či outsidera: Je tu finále konferencií, šampión ukončí dlhé čakanieStál niektorý Slovák včera za vyzdvihnutie? Expert jedného našiel Favoriti na Conn Smythe Trophy po dvoch kolách? Na čele hviezda Hviezd Dokáže si Tampa po utorkovej výmene udržať Stamkosa? Čo čaká v lete na Vancouver? Aj zložitá situácia s českým bekomČeský útočník je pred konferenčným finále pripravený na návrat Výmena: Dlho hrával po boku Černáka, teraz ho Tampa získava naspäť! Pittsburgh podpísal zmluvy s troma hráčmi. Šancu v zámorí dostane opäť aj Čech Tampa Bay a Los Angeles podpisovali vstupné zmluvyMS 2024: Slovensko prehralo o päť gólov, poznáme štvrťfinálové dvojice i rozpis + videoCaufield zažiaril a Slovensko je vo štvrťfinále. Je rozhodnuté aj o súperovi! Expert o Pospíšilovi na MS: Je to pozoruhodné, ale veci v Calgary to zrejme nezmení Bývalý tréner Montrealu prekvapil: Výmena Slafkovského za americkú hviezdu? Budú Pospíšil s Kudrnom k dispozícii v dnešnom zápase Slovenska?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies