Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
0
DAL
0
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Mešár na konci rebríčka sily: Po úžasnom štarte vychladol. Čo bude u neho kľúčové?

Zámorský novinár Marc Dumont z Montreal Hockey Now zostavil záverečný rebríček sily najväčších nádejí tímu Montreal Canadiens. Keďže niektoré nádeje už hrať play-off nebudú, s týždennými rebríčkami v tomto ročníku končí.

V tom záverečnom vydaní skončil ako najväčšia nádej „Habs“ univerzitný obranca Lane Hutson, ktorého nasledovali útočník Sean Farrell,, útočník Joshua Roy, obranca Adam Engstrom, útočník Riley Kidney, obranca Logan Mailloux a útočník Owen Beck.

Až na ôsmom mieste skončil slovenský útočník Filip Mešár, ktorý v 52 zápasoch v drese Kitcheneru z juniorskej OHL vyprodukoval 51 bodov za 17 gólov a 34 asistencií. Zaostal za vysokými očakávaniami, ktoré vytvoril ako hráč draftovaný v prvom kole počas tréningového kempu i začiatku sezóny.

„Po úžasnom štarte svojej kariéry v OHL ofenzívne Filip Mešár značne vychladol. Rangers sú neporiadkom a pravdepodobne by sa lepšie rozvíjal v organizácii, ktorá sa v súčasnosti netrápi s produkovaním výsledkom. Očakávania však boli právom vyššie u hráča draftovaného v prvom kole,“ skonštatoval Dumont.

Článok pokračuje pod reklamou

Dumont verí, že pri hodnotení Mešára musíme zobrať do úvahy to, že sa vo veľmi mladom veku musel vyrovnávať s novým prostredím v Severnej Amerike. Zvykať si musel aj na novinky mimo ľadu a nemal k dispozícii také pohodlie, ako by mal v Európe.

„Stále je to jeden z najtalentovanejších ofenzívnych hráčov Canadiens a keď si upevní svoje strelecké tempo na každodennej báze, ofenzíva by mala začať prúdiť. Zatiaľ je to tempo nestále, no keď sa mu podarilo vystreliť štyri alebo viac striel na bránu, takmer vždy zaregistroval bod,“ poznamenal Dumont.

„Je kreatívny a keď je zaangažovaný do hry, má schopnosť priviesť puk k bráne takým spôsobom, ako to dokáže len málo iných hráčov v lige. Konzistencia bude u neho kľúčová. Ide o niečo, čo budeme vedieť zhodnotiť presnejšie v budúcej sezóne.“

Za Mešárom skončil ešte brankár Jakub Dobeš.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Dráma až do konca: Jednogólový zápas rozhodol o prvej sérii 2. kola na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies