Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Správy z NHL

Dobrá správa pre fanúšikov Penguins: Veľká hviezda stihne štart sezóny

Rob Rossi z The Athletic v sobotu informoval, že hviezdny obranca Pittsburghu Erik Karlsson deklaroval svoju pripravenosť na stredajší otvárací zápas sezóny po tom, čo pre zranenie hornej časti tela vynechal všetky prípravné zápasy.

Karlsson utrpel zranenie v záverečnej fáze prípravy na túto sezónu a jeho stav sa od začiatku tréningového kempu posudzoval na dennej báze. V sobotu už trénoval s tímom bez obmedzení a absolvoval aj nácvik presilových hier.

Tridsaťštyriročný Švéd prišiel do Pittsburghu po jeho 101-bodovej sezóne 2022/23, ktorá mu vyniesla tretiu Norrisovu trofej v kariére. Vlani sa k nej však ani nepriblížil, keď zaznamenal 56 bodov a Penguins nepomohol k návratu do play-off.

Pittsburgh sa v stredu stretne v prvom zápase sezóny s New Yorkom Rangers.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Expert: Honzek si zaslúži miesto v zostave Flames, no jeho konkurent by mohol mať výhoduObhajca Vezinovej trofeje nie je jej top favoritom na štarte novej sezóny Videli sme boj slovenských brankárov i prvý bod Šatana. V NCAA dva body Štrbáka i slovenský gól Dvorský ukázal šikovné ruky a skóroval. Neskôr sa pobil. So Slafkovským tréner neriskovalKmec pokračuje v skvelej forme. Sériu natiahol gólom, potom pridal ďalší bod + videoDobrá správa pre fanúšikov Penguins: Veľká hviezda stihne štart sezónyPražský zápas priniesol aj jeden otras mozgu + videoHurricanes podpísali zmluvu so synom hlavného tréneraSyn Slovákov strieľal na skúške u Devils jeden gól za druhým. Zmluvu podpísal inde Colorado uchmatlo Pittsburghu obrancu. Na waiver listine pribudlo 14 hráčov Nemec a Tatar mali opäť dôvod na radosť: Devils boli v Prahe stopercentní Honzek sa postaral o bezprecedentný obrat. Toto by voči nemu nebolo fér, tvrdí expert Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Pospíšil verí, že Flames sú na tom dobre. Rastie aj chémia jeho útoku Flames mohli dostať v piatok ranu, ktorá zahrá do karát Honzekovi! Pekarčík sa po prvýkrát presadil. Kmec natiahol sériu gólom! + videoHonzek má za sebou posledný test, v akcii bol aj Pospíšil + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies