Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

NHL zverejnila finalistov na Cenu Jima Gregoryho

Kto bude najlepším generálnym manažérom sezóny 2022/23? Niekto z trojice finalistov, ktorých NHL odhalila v stredu.

JIM NILL, DALLAS STARS
Dallas obsadil druhú pozíciu v Centrálnej divízii s bilanciou 47-21-14. Zásluhu na tom mal aj tréner Peter DeBoer, ktorého Nill najal v júni minulého roka. Pred štartom tejto sezóne tiež predĺžil zmluvy s Jakeom Oettingerom a Jasonom Robertsonom. Pred prestupovou uzávierkou získal Jevgenija Dadonova a Maxa Domiho, ktorí sa ukázali ako platné posily.

DON SWEENEY, BOSTON BRUINS
Sweeney, ktorý získal ocenenie v ročníku 2018/19, najal v lete za tréner Jima Montgomeryho, upísal centrov Patricea Bergerona a Davida Krejčího, čím dal základy rekordnej základnej časti Bostonu. Pred uzávierkou zase tím posilnil o Tylera Bertuzziho, Garneta Hathawaya a Dmitriho Orlova. Stihol predĺžiť o osem rokov spoluprácu aj s Davidom Pastrňákom. Dvakrát cenu získal len Lou Lamoriello.

BILL ZITO, FLORIDA PANTHERS
Zitov tím sa po prvýkrát od roku 1996 dostal do finále Východnej konferencie a dnes už môžeme skonštatovať, že aj do finále Stanleyho pohára. 22. júna najal do pozície trénera Paula Mauricea a presne o mesiac neskôr zrealizoval najväčšiu výmenu leta,, pri ktorej obetoval Jonathana Huberdeaua a Mackenzieho Weegara za Matthewa Tkachuka. Ten sa ukázal ako veľmi veľká posila a má prsty v úspechoch klubu. Hĺbku tímu vylepšil Nickom Cousinsom, Ericom Staalom, Colinom Whiteom a Marcom Staalom.

Najlepší generálny manažér získava ocenenie, ktoré v súčasnosti nesie názov Cena Jima Gregoryho, od ročníka 2009/10. Jeho víťaza spoznáme 28. júna, kedy sa budú v Nashville odovzdávať výročné ocenenia.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Mladá hviezda Hurricanes podpísala netradičnú lukratívnu zmluvuRegenda: Viem, čo musím urobiť, aby som hral v NHL. Ak urobíme toto, v nedeľu budeme v poriadku Zranenie Šimona Nemca: Bude hrať v nedeľu? Slovo budú mať aj Devils Bratovi Gaudreaua sa mal narodiť syn: Tisíce ľudí podporujú finančne jeho ženu. Aj hráči NHL Fanúšikovia v Ohiu i Alberte vzdávajú hold Gaudreauovi. Vinník opísal nehodu, na súde šokoval otázkouOttawa potrebuje dohodu o aréne v centre už v septembri Slováci zdolali Maďarov, teraz ich čaká priamy boj o miestenku. Nemec duel nedohralVeľká tragédia: Hviezda NHL a jej mladší brat zomreli Hartford miluje Sýkoru: Obľúbencom fanúšikov sa stal rýchlo. Viac si verím, tvrdí 100 najlepších nádejí NHL? V rebríčku sú aj traja Slováci Černák napodobnil Hossu a Kopeckého, Chára Jágra. Posledný duel play-off v kariére odohral proti Bruins Keller sa už nevie dočkať: Letné ťahy Utahu nás posunú správnym smerom Trotz: Askarov bude skvelý, ale nie som si istý, či je mentálne pripravený Veľká rana: Známy útočník Hurricanes vynechá pre zranenie celý ročník Lotyšská hviezda utrpela v príprave na kvalifikáciu zranenie. Stihne kemp v NHL? Ottawa podpísala zmluvu s aktuálnym víťazom Stanleyho pohára Flyers dajú v kempe šancu fínskemu brankárovi Olympijská kvalifikácia: Slovensko má za sebou prvý hrací deň Marián Studenič opustil slovenský výber. Nebol spokojný Strelí Slafkovský viac gólov ako Laine? Toto číslo by znamenalo veľmi dobrú sezónu, odhaduje Biron Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies