Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

DeBrincatovi sa v Detroite darí znamenito. Pri návrate očakáva bučanie

Alex DeBrincat ešte nikdy vo svojom živote nebol vybučaný, ale očakáva, že sa to zmení v sobotu, kedy Detroit navštívi Ottawu.

„Ak je to to, čo potrebujú urobiť, tak je to v poriadku. V Ottawe sú fanúšikovia s vášňou a chcú len to, čo je najlepšie pre ich tím,“ povedal DeBrincat pre The Athletic.

Senators získali DeBrincata vo výmene so Chicagom v lete 2022. Takmer presne o rok neskôr ho Ottawa vymenila do Detroitu.

„Nikdy som o výmenu nepožiadal. Povedal som, že nepodpíšem dlhodobú zmluvu. A oni to brali ako jasný odkaz,“ poznamenal DeBrincat.

Článok pokračuje pod reklamou

Rodák z Michicagu mohol akceptovať v lete kvalifikačnú ponuku, ale o rok by už mohol byť neobmedzeným voľným hráčom, čo bol risk, ktorý Senators nechceli urobiť.

Popritom sa objavili špekulácie, že DeBrincat nechce zostať v hlavnom meste Kanady, pretože je nespokojný s postavením v hierarchii za kapitánom Bradym Tkachukom. To poprel.

„Počas procesu výmeny sa von dostalo veľa vecí, ktoré nevyhnutne nekorešpondovali s tým, čo sa dialo za zavretými dverami,“ skonštatoval DeBrincat.

DeBrincat verí, že nakoniec výmena dopadla dobre pre všetky tri strany. On má možnosť hrať doma za obľúbený tím, v ktorom sa mu darí, keď k bilancii 3-1-0 pomohol piatimi gólmi a troma asistenciami. S rovnakou bilanciou začali ročník aj Senators.

„Musel som urobiť to, čo bolo najlepšie pre moju rodinu. A myslím si, že veľa ľudí v rovnakej situácii by urobilo rovnakú vec,“ dodal DeBrincat.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies