Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Hviezda Bruins putovala pod sprchy, kľúčový obranca vynechá po zranení týždne + video

Tím Boston Bruins dohrával pondelkový zápas proti Florida bez dvoch kľúčových členov zadných radov. Ohľadom jedného z nich potom prišla aj ďalšia negatívna správa. Mohla by prísť neskôr ešte aj ohľadom toho druhého?

Už v prvej tretine spomínaného zápasu utrpel zranenie hornej časti tela Matt Grzelcyk, pričom hlavný tréner Jim Montgomery očakáva, že absentovať bude niekoľko týždňov.

Bruins dohrávali zápas bez dvoch obrancov od stredu tretej tretiny, keď Charlie McAvoy dostal trest do konca zápasu za zákrok na hlavu obrancu Olivera Ekman-Larssona. Ten sa z ľadu staval pomaly a duel nedohral.



Tréner Floridy Paul Maurice po zápase povedal, že McAvoy v zápase urobil až dva takéto zákroky na hlavu. Terčom prvého bol Carter Verhaeghe.


McAvoy, ktorý dve minúty pred svojím vylúčením, strelil vyrovnávajúci gól, by za svoj zákrok mohol byť pokutovaný alebo suspendovaný. Vo svojej kariére si už raz odpykal jednozápasovú suspendáciu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies