Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Pastrňák sa s tým nepáral: Na Turnaj 4 krajín má jasný názor

Česká superhviezda David Pastrňák z tímu Boston Bruins vyjadril svoj názor na Turnaj štyroch krajín, ktorý zorganizuje NHL v budúcom roku. Nebol pozitívny.

NHL a Hráčska asociácia NHL (NHLPA) minulý týždeň oznámili, že sa vo februári 2025 uskutoční turnaj hráčov NHL, ktorého sa zúčastnia len Kanada, USA, Švédsko a Fínsko. Reakcia Pastrňáka?

„Obrovské sklamanie,“ povedal Pastrňák pre boston.com. „Určite z toho nemám radosť. Chápem, že ide o rýchlovku. Je to budúci rok. Pravdepodobne nemali tak veľa času na väčší turnaj.“

„Česko tam však nie je. Bude veľa hráčov vynechaných, takže ten turnaj sledovať nebudem, aby som bol úprimný. Som len rád, že odsúhlasili olympiádu.“

Článok pokračuje pod reklamou

NHL, NHLPA a IIHF oznámili súbežne s predstavením turnaja aj to, že sa hráči NHL vrátia na olympijské hry v rokoch 2026 a 2030 po tom, čo vynechali predošlé dve edície olympijského turnaja.

„Je to pre mňa samozrejme frustrujúce, už som vynechal dve olympiády. Preto sa na to teším. Budem mať 30 rokov, tak snáď sa do tímu dostanem. Som však super nadšený a napumpovaný, že došlo k dohode. Ešte nás od toho delí pár rokov, ale keď som sa dozvedel tú novinku, bol som šťastný,“ povedal Pastrňák.

Turnaj štyroch krajín má pripraviť pôdu pre pravidelné organizovanie Svetového pohára vo väčšom formáte, ktorý by sa mohol striedať so zimnými olympijskými hrami. Najlepší proti najlepším by tak proti sebe hrali každé dva roky.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies