Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Správy z NHL

Utah si upísal syna legendy, Detroit nórskeho rekordéra

Dva tímy podpísali vo štvrtok trojročné nováčikovské tímy s hráčmi z prvého kola tohtoročného draftu. Tím Utah Hockey Club tak urobil s útočníkom Tij Iginlom a tím Detroit Red Wings s útočníkom Michaelom Brandsegg-Nygardom.

Iginla bol draftovaný z celkového šiesteho miesta ako vôbec prvá voľby tímu zo Salt Lake City v histórii. Sedemnásťročný syn člena Siene slávy Jaromeho Iginlu odohral v uplynulej sezóne 64 zápasov v juniorskej WHL, v ktorej zaznamenal 47 gólov a 84 bodov v drese Kelowny. Kanade pomohol k zlatu na MS do 18 rokov.

Osemnásťročný Brandsegg-Nygard sa stal prvým Nórom draftovaným v prvom kole draftu, keď jeho meno zaznelo už na 15. pozícii. V minulej sezóne hrával vo Švédsku za Moru z Allsvenskan. V 41 zápasoch zaznamenal osem gólov a desať asistencií. V 12 dueloch play-off pridal 10 bodov (4+6).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj jeden Slovák sa dostal medzi top nádeje draftu 2025, ktoré treba sledovať Honzeka pochválil aj riaditeľ: Flames čakajú, že urobí veľký pokrok. Kedy ho uvidíme v NHL? Ďalšia rana pre kontroverzného obrancu? Veľa slovenských fanúšikov nový šampión NHL nepotešil. Prečo? Ruský veterán nemá v pláne rokovania o novej zmluve. Opustí NHL?Tieto šumy o výmene českej hviezdy neboli pravdivé, znie z Kanady Nemec už teraz patrí medzi najdôležitejších hráčov Devils. Obsadil skvelú pozíciu Slafkovský kontaktoval Demidova. Už sa ma nevie dočkať, tvrdí RusSýkora medzi top nádejami Rangers: Spoluhráčov robí lepšími, toto je u neho fantastické Šesť tímov NHL nemá kapitána. Toto sú horúci adepti na zaplnenie tejto pozície O Laineho už vraj veľký záujem nie je. Ak by Waddell chcel, už mohol byť vymenenýOznámi sa nová zmluva Sidneyho Crosbyho budúcu stredu? Toronto podpísalo zmluvu s obrancom z prvého kola draftuJeden z hráčov zapojených do sexuálneho škandálu podpísal novú zmluvuKandidáti na prelomovú sezónu v NHL? Prehľad je aj so slovenskou stopou!Skrátená sezóna bola pre Haláka frustrujúca. Traja Slováci vo finále, dvaja získali Stanley CupSlovenská nádej draftovaná v NHL bola súčasťou výmeny Čo teraz čaká na Canadiens po upísaní si obmedzených voľných hráčov? Známa televízna osobnosť dostala výpoveď. Vynášala interné informácie z draftu?Kings predĺžili zmluvu s obrancom, ktorý sa zapísal do histórie Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies