Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
19. 10.
kurzy
19:00info
OTT
TBL
NHL live
20:00info
NSH
DET
22:00info
DAL
EDM
00:00info
FLA
VGK
01:00info
TOR
NYR
01:00info
NJD
WSH
01:00info
NYI
MTL
01:00info
PHI
VAN
01:00info
CBJ
MIN
01:00info
STL
CAR
02:00info
CHI
BUF
03:00info
UTA
BOS
NHL live
04:00info
SEA
CGY
20. 10.
kurzy
21:00info
WPG
PIT
NHL live
02:00info
SJS
COL
NHL live
02:00info
ANA
LAK
«

Sumáre

Colorado sa dočkalo prvej výhry v sezóne, dvaja Česi medzi hviezdami zápasov


(foto: Instagram/Colorado Avalanche)

V piatok sa v NHL odohrali len tri stretnutia, v ktorých sa slovenskí hokejisti nepredstavili.

PIT - CAR 1:4

Nečas strelil víťazný gól pri výhre nad Penguins

Carolina strelila štyri góly po sebe, vrátane dvoch v presilovkách, aby zdolala Pittsburgh 4:1. Víťazný gól strelil Martin Nečas, ktorý pridal aj asistenciu. Skórovali aj Jackson Blake, Shayne Gostisbehere a Jack Roslovic, dvakrát asistoval Jesperi Kotkaniemi. Frederika Andersena z 26 striel prekonal len Drew O’Connor. Joel Blomqvist predviedol 35 zákrokov. Kým Hurricanes vyhrali druhý zápas z prvých troch v sezóne, Penguins si zhoršili bilanciu na 3-3-0. Andersen potreboval 104 zápasov na 70. výhru v drese Hurricanes, čo dokázal najrýchlejšie v histórii organizácie. Predošlý rekordér Cam Ward na to potreboval 140 duelov.

Hviezdy duelu: 1. M. Nečas (CAR), 2. J. Blake (CAR), 3. D. O’Connor (PIT)



WPG - SJS 8:3

Jets si udržali neporaziteľnosť hladkou výhrou nad Sharks, traja hráči štvorbodoví

Cole Perfetti zaznamenal dva góly a dve asistencie, Vladislav Namestnikov a Neal Pionk gól a tri asistencie, aby doviedli Winnipeg k výhre 8:3 nad San Jose, ktoré v tejto sezóne prehralo všetkých päť zápasov. Dva góly a asistenciu si pripísal Nikolaj Ehlers, skórovali aj Kyle Connor a Josh Morrissey, po dve asistencie si pripísali Alex Iafallo a Gabriel Vilardi. K udržanie neporaziteľnosti Jets (4-0-0) pomohlo aj 19 zákrokov Connor Hellebuycka. Toho v jeho 500. štarte v NHL prekonali Tyler Toffoli, Luke Kunin a Fabian Zetterlund. Toffoli pridal aj asistenciu, Mikael Granlund ich zaknihoval dve. Mackenzie Blackwood inkasoval päť gólov z 18 striel, Vítek Vaněček následne zastavil 15 z 18 striel. Okrem Winnipegu ešte v tejto sezóne neprehrali ani Calgary (4-0-0) a Tampa Bay (3-0-0). Klubový rekord v počte strelených gólov v jednom zápase je deväť.

Hviezdy duelu: 1. N. Ehlers (WPG), 2. V. Namestnikov (WPG), 3. C. Perfetti (WPG)



COL - ANA 4:3 PP

MacKinnon rozhodol v predĺžení o prvej výhre Colorada

Nathan MacKinnon skóroval 41 sekúnd pred koncom predĺženia, aby Colorado otočilo zápas proti Anaheimu a na piaty pokus zaknihovalo prvú výhru v sezóne. K triumfu 4:3 pomohol dvoma gólmi Ross Colton a skóroval aj Casey Mittelstadt. On a MacKinnon pridali po asistencii, tri nazbieral Mikko Rantanen. Alexandar Georgiev čelil 20 strelám, z ktorých ho prekonali Leo Carlsson, Ryan Strome a Troy Terry. Ducks viedli už 2:0, nakoniec museli dobiehať stratu 2:3. Lukáš Dostál opustil zápas s 45 zákrokmi a Terry vynútil nadstavený čas 12 sekúnd pred koncom tretej tretiny, keď bol český brankár na striedačke.


MacKinnon rozhodol o výhre:

Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon (COL), 2. R. Colton (COL), 3. L. Dostál (ANA)

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies