Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 10.
kurzy
01:00info
BOS
DAL
01:00info
TOR
STL
NHL live
01:00info
DET
NJD
01:00info
TBL
MIN
01:00info
NYR
FLA
03:00info
CGY
CAR
03:00info
UTA
COL
NHL live
04:00info
SEA
WPG
04:30info
LAK
SJS
25. 10.
kurzy
00:00info
VGK
OTT
NHL live
01:00info
NJD
NYI
02:30info
CHI
NSH
03:00info
EDM
PIT
NHL live
«

Slováci v NHL

Dnes by sme v drese Devils mohli vidieť len jedného Slováka


Tatar, Nemec (koláž, foto: newjerseydevils.com, X/New Jersey Devils)

Tím New Jersey Devils sa dnes predstaví na ľade tímu Detroit Red Wings. A je celkom pravdepodobné, že v zápase uvidíme len jedného z dvojice slovenských hráčov.

Hlavný tréner Devils Sheldon Keefe priniesol pre fanúšikov tímu radostnú správu - obrancovia Brett Pesce a Luke Hughes zažijú už vo štvrtok sezónny debut.

Podľa Amandy Steinovej obaja nastúpia pravdepodobne v rovnakom páre, keďže sa spolu aj v posledných dňoch pripravovali na návrat.

Znamená to však, že z hry pravdepodobne vypadnú členovia tretej obrannej formácie, Daniil Misiuľ a Šimon Nemec.

V akcii by sme v tom prípade videli zo Slovákov len útočníka Tomáša Tatara.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk:

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil sa presúva do top formácie! Dnes by sme v drese Devils mohli vidieť len jedného SlovákaČeskému brankárovi skomolili meno na drese. Stalo sa to Gretzkému i slovenskému bekovi Vypadne Šimon Nemec cez víkend zo zostavy Devils? Dvorský by mohol byť kandidátom na povolanie do NHL Huska neurobil z Pospíšila obetného baránka pre jeho hru: Potrebujeme ho, ale niečo musel pochopiť Oficiálne hodnotenie nádejí pre draft: Slovákov je veľa, je však aj sklamaním? Tréner Sharks: Musíme získať naspäť rešpekt, inak nám rozhodcovia nepomôžu Záhada vyriešená? Toto by mal byť moment, kedy sa Slafkovský zranil Slovenskí spoluhráči žiarili: Skórovali po sebe, boli prvými dvoma hviezdami! + videoBývalý majiteľ Coyotes žiada peniaze na výstavbu arény v NevadeDresy pre Turnaj štyroch krajín sú už pripravené + foto a video Fehérváry oslavoval ďalšiu výhru, Ovečkin je bližšie ku Gretzkému, Mičkov hviezdou duelu NHL rozhodla o Troubovi. Ako je na tom Slafkovského spoluhráč? Slovenský obranca si skoro vyrovnal negatívny rekord, prehral aj tím HlavajaNešťastná novinka: Hviezda Blues vynechá týždne pre zlomeninu!Colorado urobilo rozhodnutie o talentovanom centrovi. Vráti sa do juniorky Tampa zapísala na waiver listinu dvojnásobného šampióna. V minulosti päťdesiatbodového hráča Známy veterán opúšťa NHL. Bude spoluhráčom slovenského brankáraNegatívny zvrat v prípade Patrika Kocha: Nahradí ho dvadsaťročný mladík!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies