Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 0
15. 06.
kurzy
02:00info
EDM
FLA
NHL live
«

Slováci v NHL

Višňovský mal v nedeľu prvýkrát väčší vplyv na hru Ducks

Obranne rady Anaheimu posilnili v deň prestupovej uzávierky Ľubomír Višňovský a Aaron Ward. V nedeľňajšom stretnutí mali obaja prvýkrát väčší vplyv v ich novom tíme.

Višňovský ukázal svoje zručnosti počas presilovej hry, kedy si vo vlastnom obrannom pásme spracoval nohou puk, po individuálnej akcii prekonal obranu Montrealu a strelou zápästím aj Careyho Pricea stojaceho v bráne Canadiens.

Avšak, Višňovský bol aj pri góle, ktorý jeho klub inkasoval. Bol práve v tej oblasti, od ktorej dal Brian Gionta gól po tom, čo sa Ryan Getzlaf snažil nájsť slovenského obrancu, no jeho prihrávka neskončila na jeho hokejke, ale namiesto toho trafila Dominica Moorea.

„Mali sme skvelý štart do zápasu. Skvelú prvú tretinu. Dali sme im potom šancu vrátiť sa späť do zápasu. Mali sme všetko pod kontrolou. Pri tom góle nastala medzi mnou a chlapcami chyba v komunikácii,“ povedal Višňovský, ktorý sa stal prvou hviezdou zápasu.

Slovenský obranca, ktorý prišiel do Anaheimu v deň prestupovej uzávierky z Edmontonu, hrával počas väčšiny nedeľného zápasu s Aaronom Wardom, ktorý do tímu prišiel z Caroliny a stál na počiatku akcie, ktorá viedla k prvému gólu Ducks v spomínanom stretnutí. Bol však na ľade aj pri góle Tomáša Plekanca.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies