Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Julien kritizuje útočníka Canucks Lapierra + video

BOSTON - Bostonský tréner Claude Julien nie je zrovna fanúšikom útočníka Maxima Lapierra. Julien si myslí, že Lapierre sa vysmieval celej NHL, keď v sobotňajšom finálovom zápase číslo 2 posmešne vystrčil svoju ruku do tváre Patrica Bergerona.

Lapierre takmer určite narážal na pohryznutie Patrica Bergerona Alexom Burrowsom v prvom finálovom zápase. Lapierre s provokačným úsmevom na tvári priam vyzýval Bergerona, aby ho pohrýzol tiež. Jemu to však vtipné určite neprišlo.

Julien sa vyjadril v pondelok pred novinármi, že Lapierrové „šantenie” na ľade odsudzujú tak isto aj jeho spoluhráči ako aj hráči súpera. Julien povedal: “Je to jeden z dôvodov, prečo v tejto sezóne oblieka dres už tretieho tímu.”

Julien je zároveň veľmi nespokojný aj s tým, že Burrows nebol za zákrok na Bergerona potrestaný: “Ak sú pravidlá NHL pre nich niečo z čoho si chcú robiť srandu, tak nech si robia, je to na nich. Ak je to ich spôsob na zvládnutie vecí, budiž. Nemôžme si dovoliť plytvať náš čas na takéto veci. Musíme sa sústrediť na to, čo musíme spraviť. Prehrávame v sérii 0:2 a všetka naša energia bude smerovať na zvrátenie série.”

Vo vyraďovacích bojoch sa bojuje rôznymi spôsobmi a Lapierre bol privedený do tímu Canucks z Anaheimu práve kvôli jeho provokačnému úsmevu a schopnosti vyviesť protihráčov z rovnováhy. Je to hráč, aký je rozhodne potrebný na to, aby tím dokázal uspieť v play-off NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies