Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Panthers odštartovali kampaň „We see red“

SUNRISE, FL – Predstavitelia Sunrise Sports & Entertainment v pondelok oznámili, že organizácia Florida Panthers spúšťa novú marketingovú kampaň s názvom “We see red” (v preklade: Vidíme červeno), ktorá začala práve 6. júna a bude pokračovať aj cez sezónu 2011/2012.

Kampaň má symbolizovať nový smer, ktorým sa má tím pod vedením generálneho manažéra Dalea Tallona a hlavného trénera Kevina Dineena uberať. To znamená agresivitu, novú krv, prístup, túžbu a záväzok pre víťazstvá.

Panthers taktiež odprezentujú novú sadu domácich dresov 24. júna, tj. v deň draftu. Dresom bude dominovať červená farba, ktorá reprezentuje pravú farbu pre floridský klub. Tento dres si taktiež navlečie hráč, ktorého si Panthers zvolia v prvom kole tohto ceremoniálu.

“’We see red’ je jedna z najagresívnejších a najvhodnejších marketingových kampaní v histórií tejto organizácie,” povedal prezident klubu Panthers Michael Yormark. “Červená predstavuje túžbu, vášeň, oddanosť a agresivitu, a presne takýto typ tímu sa snaží vybudovať generálny manažér Tallon tu na juhu Floridy. Taktiež to reprezentuje túžbu tejto organizácie dosiahnuť úspech na ľade, aj mimo neho, túžbu vyhrávať a vybudovať tím, organizáciu, na ktorú budú môcť byť fanúšikovia z juhu Floridy hrdý.”

Červená môže tiež znamenať agresivitu na letnom trhu s voľnými hráčmi. Kampaň bude ľudom prezentovaná všetkými možnými spôsobmi – rádio, televízia, tlač a taktiež bude prezentovaná samozrejme na internete.

Dale Tallon sa nedávno nechal počuť, žeby chcel do štyroch rokov priviesť na juh Floridy Stanley Cup, čo je možno trochu odvážne tvrdenie pre tím, ktorý sa už 10 rokov v rade neprebojoval do vyraďovacích bojov. Chicago však dokázal Tallon premeniť na víťaza, keď sa mu podarilo draftovať mladíkov Toewsa, Kanea či napríklad Duncana Keitha, tak prečo by sa mu to nemohlo podariť aj na Floride? Panthers určite disponujú obrovským potenciálom, ale napriek tomu sa na jazyk tisne otázka: je tento cieľ splniteľný?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies