Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Príchod Bryzgalova môže stáť Cartera miesto

PHILADELPHIA - Paul Holmgren, generálny manažér tímu Philadelphia Flyers, si myslí, že má šancu podpísať nový kontrakt s čerstvo privedeným brankárom Iľjom Bryzgalovom predtým, než sa z neho stane neobmedzený voľný hráč.

Bryzgalov by rád na svojom účte videl pribudnúť sumu viac ako 4,5 milióna dolárov po nadchádzajúcej sezóne, pričom by sa rád uchádzal o kontrakt na 5 rokov s celkovou hodnotou 30 miliónov. „Uvidíme, čo sa dá robiť, cítim, že má pred sebou ešte veľa úspešných rokov, “ povedal Holmgren v utorok reportérom.

Ak sa Flyers podarí s Bryzgalovom nakoniec na novej zmluve dohodnúť, „Letci“ by museli pre neho nájsť miesto v platovom rozpočte. Je pravdepodobné, že Jeff Carter s jeho 5,27-miliónovým kontraktom je jednou z možností na výmenu. Kris Versteeg a Matt Carle sú tiež potenciálni adepti.

Brian Burke, generálny manažér Toronta Maple Leafs, sa netají tým, že má pod platovým stropom miesto a rád by do svojho tímu priviedol kvalitného centra a Carter tak bude zrejme jednou z možností po Bradovi Richardsovi.

Očakáva sa, že vedenie začne pracovať na prestupoch po skončení finálovej série o Stanleyho pohár medzi Bruins a Canucks. „Ideálne by bolo, keby sme už do draftu (24. jún) vedeli, ako sme na tom. Vyvíjame na seba veľký tlak, aby sa nám podarilo poskladať dobrý tím. Chceme vyhrať Stanley Cup, “ dodal na záver Holmgren.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies