Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Carter a Hemský sú v hľadáčiku Blue Jackets

COLUMBUS - Generálny manažér tímu Columbus Blue Jackets Scott Howson sa netají tým, že má v záujme vymeniť svoju voľbu v drafte z celkového ôsmeho miesta. Za svoju voľbu požaduje čo najlepšieho hráča dostupného na trhu. Do úvahy pripadá dvojica Jeff Carter z Philadelphie a Aleš Hemský z Edmontonu.

Cartera mal Howson na muške už dlhšiu dobu a Philadelphia potrebuje získať miesto pod platovým stropom na podpísanie brankára Iľju Bryzgalova, preto je možné, že novým zamestnávateľom Cartera budú práve Jackets. Flyers potrebujú na podpísanie ruského gólmana uvoľniť približne 5 miliónov dolárov.

Súčasťou tejto výmeny má byť aj český útočník Jakub Voráček, ktorý by mal spolu s voľbou v drafte poputovať do Philadelphie za Cartera. 21-ročný Voráček sa môže stať 1. júla neobmedzeným voľným hráčom.

Generálny manažér Flyers Paul Holmgren však nemá veľký záujem o výmenu Cartera. Do úvahy tak pripadá výmena hráčov typu Krisa Versteega, Matta Carleho, prípadne Dana Carcilla. No, rád si vypočuje všetky ponuky.

Blue Jackets sa zúfalo snažia získať špičkového útočníka, ktorý by im pomohol prebojovať sa do play-off. V ich záujme by bolo aj získať práva na Aleša Hemského, o ktorého výmene sa tiež za posledné dni dosť našpekulovalo. Hemskému ostáva odohrať posledný rok zo svojho kontraktu. Oilers avizujú, že na predaj je taktiež Tom Gilbert, no je nepravdepodobné, že by „modrokabátnici“ obetovali svoju prvú voľbu v drafte za neho.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies