Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Správy z NHL

Islanders ponúkajú na predaj svoju voľbu v drafte

UNIONDALE, NY - Vedenie tímu New York Islanders sa rozhodlo ponúknuť svoju prvú voľbu v drafte (celkovo piatu) na predaj. Voľba sa môže stať súčasťou výmeny v prípade, že generálny manažér „ostrovanov“ Garth Snow dostane výhodnú ponuku od svojich kolegov. Pod týmto pojmom si Snow predstavuje hráča, ktorý nie je preplatený a nie je vo veku, kedy má jeho produktivita klesajúcu tendenciu.

Takýmto hráčom môže byť napríklad často spomínaný útočník Jeff Carter, ktorého „cap hit“ (čiastka zaratávajúca sa do rozpočtu klubu na sezónu) činí 5,2 milióna dolárov počas obdobia 11 rokov. Islanders majú problém s prilákaním voľných hráčov, preto sa zdá byť výmena ideálne riešenie pre tím z Long Islandu. No, generálny manažér Philadelphie Flyers Paul Holmgren hľadá iné riešenia, ako získať miesto pod platovým stropom. Je teda nepravdepodobné, že sa bude chcieť Cartera zbaviť.

Jedným z riešení by mohol byť odchod Matta Carleho, ktorý by mohol byť vymenený do Columbusu, kde by zaplnil miesto na modrej čiare a stal by sa aj veľkou presilovkovou zbraňou Blue Jackets.

Čo sa týka Islanders, tí sa nehodlajú zbaviť žiadneho zo svojich mladých talentovaných hráčov do budúcna a ak nepríde žiadna ponuka, ktorá by Snowa zaujala, ponechajú si napokon aj tohtoročnú voľbu v drafte.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies