Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Game of Thrones (TV seriál)

Tému založil: Jake
22.04.2014 - 12:33:42

Túúúú-du-tududúúdu-tu-dudúú



Bez spoilerov z kníh !!!


V prípade životnej potreby spoilerovať knihu použite tento HTML Kód (hviezdičky vymažte):
<***font color="#EEE">SPOILER TEXT<***/font>

22.04.2019 - 18:00:46
avatar
Pre mňa je najväčšie sklamanie posledných pár sezon je úpadok Tyriona. Od absencie GRRM je jeho postava len tieňom toho čo bývala. Postava čo bola jednou z najbystrejších v seriáli robí teraz jednu pičovinu za druhou. Už aj Sansa a Danny ho za to calloutli. To ani nehovoriac o jeho jeblých dialogoch, v ktorých 80% hovorí o kokotoch.

Neviem strašne lineárne mi ten dej pripadá. Mám pociť, že scenáristi niekedy až surovo obetujú "vlastnosti" niekotrých postáv, aby posúvali dej dopredu. Krasným príkladom smrť Littlefingera. Akokeby už nemali scenáristi čo s ním urobiť, tak ho proste ho dali bullshitne zabit.


23.04.2019 - 20:59:15
avatar
Reakcia na: NasHokej97, 22.04.2019 - 18:00:46
Pre mňa je najväčšie sklamanie posledných pár sezon je úpadok Tyriona. Od absencie GRRM je jeho postava len tieňom toho čo bývala. Postava čo bola jednou z najbystrejších v seriáli robí teraz jednu pičovinu za druhou. Už aj Sansa a Danny ho za to calloutli. To ani nehovoriac o jeho jeblých dialogoch, v ktorých 80% hovorí o kokotoch. Neviem strašne lineárne mi ten dej pripadá. Mám pociť, že scenáristi niekedy až surovo obetujú \"vlastnosti\" niekotrých postáv, aby posúvali dej dopredu. Krasným príkladom smrť Littlefingera. Akokeby už nemali scenáristi čo s ním urobiť, tak ho proste ho dali bullshitne zabit.
∧ skryť ∧
Tu je veľa možností, prečo tomu tak je. Jedna vec, ktorá zmierňuje v mojich očiach ich neschopnosť písať tak zaujímavé postavy, ako to bolo prvé 4 série je, že GRRM má všetko ešte rozložené a rozpracované.
Dajme tomu, že napíše už len dve knihy, obe budú mať okolo 1100 strán a Martin dokonca povedal, že je možné, že budú tri knihy, alebo Winds of Winter rozdelia na dve tak ako rozdelili na dve Feast for Crows a A Dance with Dragons...Jednoducho príbeh, ktorý on rozpracoval je podľa môjho skromného názoru niekde za polkou, možno v troch pätinách.
Ak by sa držali plne toho čo má sám naplánované a čo asi ani on sám nevie ako presne pôjde tak by seriál mal minimálne 5 plnohodnotných sérií od tej 4ej kde sa začal dej oproti knihám rozchádzať.
V tom momente v piatej a šiestej sérii stlačili do 20 epizód dej, ktorý Martin mal v štvrtej, piatej a predpokladám, že v šiestej knihe. A teraz sa to snažia uzavrieť siedmou a osmou sériou, dokopy 13 častí. Je to neskutočne málo. Seriál si mal zobrať minimálne ďalšiu sezónu na rozvedenie a poriadne ukončenie deja a vzťahov a až potom to ťahať do finisha. Takto na to nemajú čas a vyzerá to tak ako to vyzerá.

Navyše mám pocit, že jedným z dôvodov, prečo to robia tak ako to robia je úcta k Martinovi, ktorý by nemal už totálne žiadny dôvod písať knihy ak by ním vymyslený koniec dali do seriálu. A keďže musia ísť vlastnou cestou ide to tak ako to každý predpokladá.

Pravdou je však aj to, že postava Tyriona sa veľmi prepadla a to kvôli scenáristom. Tiež však treba brať na vedomie, že script sa píše pol roka dajme tomu a knihu písal Martin 6 rokov. Ten čas veľa zaváži. Máš čas vyhrať sa s dialógmi, s postavami, s príbehom.

Smutné no. Myslím, že máme možnosť sledovať suverénne najsledovanejší seriál v histórii a stáť pri jeho konci. S odstupom času sa však naňho bude pozerať ako na Prison Break, alebo Lost, ktorý začali úžasne a skončili priemerne.
23.04.2019 - 21:03:15
avatar
Najviac ma ale serie ten hype, ktorý je okolo toho.
Človek si prečíta článok, čaká, že podebatuje s ľuďmi z netu o postavách, dialógoch, o príbehu, nejakých teóriách a jediné čoho sa dočká sú memes, laické konštatovania typu "Dany je úžasná, tá to určite prežije", alebo sračky typu "Ary chcela pôvodne pretiahnuť Hounda no Beric im to skazil."
Ako keby to sledovali len preto, že je to populárne a nemali ani poňatia prečo to je populárne.


Btw Mel má umrieť spolu s Varysom vo Westerose, tak to videla v plameňoch. Nehovoriac o tom, že sa má ešte podľa vlastných slov s Aryou stretnúť. Prečo tam teda nie je? Kde vlastne ostala?



23.04.2019 - 22:09:51
avatar
Reakcia na: kelly2502, 23.04.2019 - 21:03:15
Najviac ma ale serie ten hype, ktorý je okolo toho. Človek si prečíta článok, čaká, že podebatuje s ľuďmi z netu o postavách, dialógoch, o príbehu, nejakých teóriách a jediné čoho sa dočká sú memes, laické konštatovania typu \"Dany je úžasná, tá to určite prežije\", alebo sračky typu \"Ary chcela pôvodne pretiahnuť Hounda no Beric im to skazil.\" Ako keby to sledovali len preto, že je to populárne a nemali ani poňatia prečo to je populárne. Btw Mel má umrieť spolu s Varysom vo Westerose, tak to videla v plameňoch. Nehovoriac o tom, že sa má ešte podľa vlastných slov s Aryou stretnúť. Prečo tam teda nie je? Kde vlastne ostala?
∧ skryť ∧
Lebo mel bude jak gandalf pride za vychodu slnka a oziari to tak ze aj drogon padne na zem

Ale tu teoriu o oziveni v kripte to je blaznive to by uz tolko pochovanych mohol ozivit medzi wall a miestom kde je Nk ze by ich bolo 1mil.
23.04.2019 - 22:37:37
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 23.04.2019 - 22:09:51
Lebo mel bude jak gandalf pride za vychodu slnka a oziari to tak ze aj drogon padne na zem :LOL: Ale tu teoriu o oziveni v kripte to je blaznive to by uz tolko pochovanych mohol ozivit medzi wall a miestom kde je Nk ze by ich bolo 1mil.
∧ skryť ∧
Nieco sa tam urcite stane, inak by nepovedali 10x, ze je to najbezpecnejsie miesto
24.04.2019 - 00:08:13
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 23.04.2019 - 22:09:51
Lebo mel bude jak gandalf pride za vychodu slnka a oziari to tak ze aj drogon padne na zem :LOL: Ale tu teoriu o oziveni v kripte to je blaznive to by uz tolko pochovanych mohol ozivit medzi wall a miestom kde je Nk ze by ich bolo 1mil.
∧ skryť ∧
Nehovoriac o tom že rmtvoly sa rozpaduju teda kolkých by mohol oživiť? Neda, Rickona.Starý Stark spoločne s Nedovym starším bratom sú už dávno pochovaný, ktomu boli obaja ak sa nemýlim upálený. Hoci je pravda že zima ktorá je na Severe spomalí proces rozpadu tela. Rob a Cathlyn neviem kde sú pochovanáý takže to je tiež mimo. Ak by ich aj NK oživil, tak v hrobke plnej ludí by stačilo len posadať na už tak ťažké nahrobné kamene, a žiadna zombie by sa nedostala von. Ale mám strach že scenáristi takúto blbosť do toho zakomponujú...
24.04.2019 - 00:23:48
avatar
Inak som zvedavý, ako to bude s taktikou boja proti WW. Ved su to tupé zombie, ktoré budú zťažka držať pohyb vo formácií (niečo ako Red Army v 1941) nedalo by sa ich nejak prechcať? Ano ich pohyb bude riadiť cez nejaké kolektívne vedenie Night King, ale ani ten nebude mať \\&quot;výpočetné\\&quot; schopnosti na to aby dokázal ovladať každého jedného \\&quot;bojovníka\\&quot; kedže v bitke sa dejú neustále meniace sa situácie...dalšie vec, nebolo by lepšie urobiť retreat na vyhodnejšie miesto, trebárs do bažín na južnej strane Severu, či dokonca až ku Freyovým dvojičkám, či napríklad do udolia kde by sa početná vyhoda WW až tak nepočítala...

Inak dnes som objavil toto video, a s tou prvou scénou som si zaspomínal aké to i pre mňa bolo prekvapenie (a to si pamätám že kopec ludí mi hovorilo že po tomto momente s GoT skončili ) https://www.youtube.com/watch?v=uN35Ugk4NS4
24.04.2019 - 07:15:39
avatar
Reakcia na: ky7k0, 24.04.2019 - 00:23:48
Inak som zvedavý, ako to bude s taktikou boja proti WW. Ved su to tupé zombie, ktoré budú zťažka držať pohyb vo formácií (niečo ako Red Army v 1941) nedalo by sa ich nejak prechcať? Ano ich pohyb bude riadiť cez nejaké kolektívne vedenie Night King, ale ani ten nebude mať \\\\&quot;výpočetné\\\\&quot; schopnosti na to aby dokázal ovladať každého jedného \\\\&quot;bojovníka\\\\&quot; kedže v bitke sa dejú neustále meniace sa situácie...dalšie vec, nebolo by lepšie urobiť retreat na vyhodnejšie miesto, trebárs do bažín na južnej strane Severu, či dokonca až ku Freyovým dvojičkám, či napríklad do udolia kde by sa početná vyhoda WW až tak nepočítala... Inak dnes som objavil toto video, a s tou prvou scénou som si zaspomínal aké to i pre mňa bolo prekvapenie (a to si pamätám že kopec ludí mi hovorilo že po tomto momente s GoT skončili :D ) https://www.youtube.com/watch?v=uN35Ugk4NS4
∧ skryť ∧
Tých možností na výhodnejšiu pozíciu je viac. Myslím ale, že Winterfell je to jednak z nostalgie nakoľko tam sa to všetko začalo a ešte preto, že je to prvá veľká pevnosť na ceste do kráľovstva a Jonovým zámerom je zabrániť tomu, aby sa tam dostali. Ak by sa bránili v údolí, alebo u Arryna na hrade tak by po ceste tam NK získal ešte väčšiu armádu wightov.
Preto Winterfell.

Inak ja to vidím tak, že Winterfell neubránia, všetci sa stiahnu na železné ostrovy a potom sa to ukončí v King's landing. Makes sense, doesn't it.
24.04.2019 - 08:21:22
avatar
Tak ja som ocakaval ze hlavne armady budu proti sebe stat v oblasti trojzubca mala dany zivu viziu ako cierny drak nici armadu zombikov

Inak asi najdivokejsia teoria aku som cital ze sa do westerosu vrati kanibal (drak co uletel prec pocas tanca drakov lebo bol totalne neskrotny a zabijal male draky a nicil vajcia) asi nemusim pisat komu by bol verny ked uz je na scene Aegon
24.04.2019 - 10:32:46
avatar
Reakcia na: kelly2502, 24.04.2019 - 07:15:39
Tých možností na výhodnejšiu pozíciu je viac. Myslím ale, že Winterfell je to jednak z nostalgie nakoľko tam sa to všetko začalo a ešte preto, že je to prvá veľká pevnosť na ceste do kráľovstva a Jonovým zámerom je zabrániť tomu, aby sa tam dostali. Ak by sa bránili v údolí, alebo u Arryna na hrade tak by po ceste tam NK získal ešte väčšiu armádu wightov. Preto Winterfell. Inak ja to vidím tak, že Winterfell neubránia, všetci sa stiahnu na železné ostrovy a potom sa to ukončí v King\'s landing. :D Makes sense, doesn\'t it.
∧ skryť ∧
Lenže z hľadiska realizmu biedu železné ostrovy niesu najlepším riešením, keďže je to veľmi chudobná a neurodna oblasť, takže uživiť tam armádu bude naozaj problém. I keď zasa po strete s Night Kingom asi z tej slávnej armády moc neostane
29.04.2019 - 13:50:41
avatar
No čo chlapci ako sa vám páčil episode ? Pre mňa to bolo úprimne totálne sklamanie.

Načo sme mali celý jeden diel na "rozlúčky" keď dokopy skapal akurát Jorah,Theon a Melisandra ? Plán samozrejme vyšiel na 100%, a keď náhodou bol nejaký zádrhel tak nejaký bullshit to zachránil... Celý seriál nas hypuju aký je neskutočne silný ten Night King a skape tak že na neho z nikadiaľ skočí Arya a bodne ho. Ako WTF ???
29.04.2019 - 16:54:46
avatar
Ok , serme na to že sa zaujímam o stredoveké valečnistvo, srať na to že to chcem vidieť moc logicky. Táto epizoda bola podla mna Super. Samozrejme som sklamaný že umrelo tak málo doležitých postáv (NasHokej zabudol na Edda a hlavne Bedricka). Pričom Bedrickova smrť bola perfektná, zomrel lebo splnil svoju ulohu pre Boha Svetla. Bojové scény boli dosť tmavé, na čo sa sťažuje množstvo ludí, avšak len umocnuju zufalstvo obrancov. Nasraný som z toho čo sa stalo v kryptách, predsa len bolo to očakavané, a nelogické. NAjviac ma zasiahla smrť Theona, ale to hlavne preto lebo Alfie Allen je vynikajúci herec, a dovolím si tvrdiť že je asi najlepší z toho čo sme v GoT videli. Perfektne stvárnil namysleného hajzlíka, cez zlomenú trosku až po jeho posledný vzdor.... Za mna to bol slušný diel za 8/10. I ked váham či nestrhnem body za hlupu smrť Night Kinga (odkial tam na neho Arya skočila???)
29.04.2019 - 16:55:53
avatar
A už sa neviem dočkať dalšieho pondelka, čo bude dalej...
29.04.2019 - 20:41:44
avatar
Kua keby aspon 1ww sa pomastil ale nic museli ich tak richlo upratat?je to skoda neviem si predstavit ze by to martin tak odflakol prezili viacere vedlajsie postavy co ma fakt prekvapilo a co ma nasralo samozrejme v kripte sa zobudili mrtvolky a uz som len cakal ze zbadam Neda aspon to neurobili lebo to by bolo pre mna KO...

Ked uz to takto dopadlo tak je viacmenej jasne ze cercei je v haji a rod starkov sa moze pomstit aj ked uz cercei je odsudena ze padne to proroctvo je az moc okate otazne je kto ju da dole ci to bude brat al.arya
30.04.2019 - 00:32:59
avatar
Hehe,sledujem ze nocna epizoda je pre ludi bud sklamanim alebo masterpiece. Priznam sa, ze patrim do druhej skupiny. Pre mna velmi dobre zrezirovana, dobre vystavana a dobre zahrane emocie (to zufalstvo ze sa mrtvi nedaju zastavit ked sa sypali cez hradby som citil spolu s postavami).

A KONECNE SA STALO NIECO NECAKANE. Snad po 4 sezonach poriadny dejovy zvrat. Ano, som v soku ze zomrelo tak malo postav a ze Night King konci (or does he?) uz teraz, ale aspon to bolo prekvapenie. Mam z toho hype aj preto, ze som to predvidal asi 10sek pred tym nez sa to stalo, ked si moj mozog uvedomil, ze Arya nemala screen time na konci. Fuha.

Podla mna majstrovsky urobena epizoda, netusim co chcu robit dalej (Cercei to neutiahne) a ciastocne dufam, ze Night King neskoncil takto, ale bol zabity ln ciastocne. A vobec sa nestotoznujem s tym, ze Cercei je nahrana, naopak, je v najlepsej mocenskej pozicii zo vsetkych a vitazstvo ma prakticky nadosah.
30.04.2019 - 09:31:19
avatar
Reakcia na: Jake, 30.04.2019 - 00:32:59
Hehe,sledujem ze nocna epizoda je pre ludi bud sklamanim alebo masterpiece. Priznam sa, ze patrim do druhej skupiny. Pre mna velmi dobre zrezirovana, dobre vystavana a dobre zahrane emocie (to zufalstvo ze sa mrtvi nedaju zastavit ked sa sypali cez hradby som citil spolu s postavami). A KONECNE SA STALO NIECO NECAKANE. Snad po 4 sezonach poriadny dejovy zvrat. Ano, som v soku ze zomrelo tak malo postav a ze Night King konci (or does he?) uz teraz, ale aspon to bolo prekvapenie. Mam z toho hype aj preto, ze som to predvidal asi 10sek pred tym nez sa to stalo, ked si moj mozog uvedomil, ze Arya nemala screen time na konci. Fuha. Podla mna majstrovsky urobena epizoda, netusim co chcu robit dalej (Cercei to neutiahne) a ciastocne dufam, ze Night King neskoncil takto, ale bol zabity ln ciastocne. A vobec sa nestotoznujem s tym, ze Cercei je nahrana, naopak, je v najlepsej mocenskej pozicii zo vsetkych a vitazstvo ma prakticky nadosah.
∧ skryť ∧
Tak takto. Zrežírované to bolo skvele, hlavne práca so strihom bola neskutočná. Súhlasím s tým, že tma mala len pomôcť tomu, aké nekoordinované to bolo a aby človek nevedel čo skôr, taký skutočný boj je(nie, žeby som ho zažil.) Niektoré zábery boli úžasné, krásne ako obrazy a scény s Thenom a Berikom boli emočne nabité viac, než celá predošlá epizóda.

Ale preč od technického spracovania k narativu epizódy. Nie som vôbec sklamaný, že to bola Arya, kto zabil Night Kinga, ba práve naopak. Nebolo to nečakané, tak ako pre Jakea, nakoľko keď Berik zachránil Aryu a stál v chodbe s roztiahnutými rukami ako Ježiš som si uvedomil, že Lord of Light mal jasný dôvod, prečo ho nechával žiť. A keď Mel spomenula modré oči, bolo to jasné. Takže som potešený tým, že to bola Arya a nie Jon, alebo Dany a zároveň je to nečakané. Super!

ALE, serie ma, že sa to stalo pri prvej možnej príležitosti. Ľudia píšu, že to je v duchu Game of Thrones, že aj Robb, Ned, alebo Oberyn umreli nečakane a prekvapivo...to možno áno, ale ľudia zabúdajú na to, že je veľký rozdiel medzi tým, keď máš 5 rôznych dejových liniek, v ktorých postavy za niečím idú a nepodarí sa im to. Stannis sa nestal kráľom, Oberyn nepomstil svoju sestru, atď....a je iné keď seriál celú svoju existenciu smeruje do jediného bodu a tým je boj proti Night Kingovi, keď všade hovoria aký je neporaziteľný, keď jeho príchod reprezentuje metaforu klimatických zmien, ktoré môžu vyhubiť život na našej planéte a zrazu sa táto dlho pripravovaná "vojna" skončí jednou bitkou...
Nehovoriac o tom, že postavy ako Robb a Ned boli populárne a ich smrť bola logická a nečakaná. Night King akožto niekto koho nejd zabiť umrel proti duchu toho, čo jeho postava reprezentuje. Rovnako tak nelogicky ako Snoke v Last Jedi...Je veľký rozdiel medzi prevrátením diváckych očakávaní, tak ako to robila kniha a tým, čo spravili včera. Je to nelogické, proti duchu seriálu a jediné čo to je je nečakané...ale to ešte neznamená, že je to dobré (viď Last Jedi)

Celkovo, po technickej a emočnej stránke úžasné, som potešený, že to bola Arya pretože to bolo logické (proroctvo), nie len nečakané...ale čo sa týka smrti Night Kinga v prvej bitke roky hypovanej vojny to ma neskutočne nasralo...je to proti duchu GoT tak ako je to, že sa Jon dostane medzi hordu wightov a nejak prežije, ale celá kavaléria Dothrakov, ktorý sú na koňoch neporaziteľný umrie za 10 sekúnd. Áno, viem čo to malo predstavovať, je to však odveci voči hlavným postavám, ktoré robia neodpustiteľné chyby a aj tak prežijú. To by sa opäť v starom GoT nestalo. Ak by Red Wedding nemal predlohu tak Robba a Cat vezmú do zajatia lol...a potom niekedy prepustia.



Takže, to si dúfam niektorí uvedomíte. Nejde len o nečakané udalosti, ale aj o to aby boli logické. V duchu GoT by to bolo ak by Night King uškrtil Aryu a zabil Brana. Bolo by to nečakané nakoľko ich každý má rád, bolo by to temné, pretože Night Kinga už nemôže takmer nič zastaviť nakoľko by bol three-eyed raven mŕtvy a hlavne by divák aj reálne mal pocit, že Night King je hrozbou...takto pôsobí na smiech. Takto to bolo len nečakané, no spravené pre potešenie všetkých pretože Arya svoj hlúpy výskok odnikiaľ prežila.
30.04.2019 - 12:47:04
avatar
vraj to mala byt lepsia bitka ako bitka o helmov žľab, podľa mňa nebola (uz len preto, ze s usvitom piateho dna nepozreli na vychod a tam bol gandalf)... niektoré dejove linky aj prerusenia ma bavili, no niektore boli naozaj utopicke...sansa skryta s tyrionom za nejakou hrobkou zatial co vsetkych okolo masakruju. Brienne s Jaimem natlaceni na stene asi 10 minut, pritom ziaden zombik ich tam nedokazal zabit, Sam lezi na hromade a place a nikto ho tam nezabil, theonova trapna samovrazda a a potom ta trapka kralovna drakov sa tam v pustatine brani s udatnym jorahom proti presile akoby nic...zatial co skusenych bojovnikov dothrakov a neposkvrnenich masakruju ako kobylky...ok, ak mali tie hlavne postavy prezit, tak nemali byt scenaristami hodeni do takychto hranicnych situacii, lebo ich prezitie potom vyznieva naivne a trapne...podla mna odkedy tie serialy nejdu podla knihy tak to ide stale dole a dole vodou... a to zabitie nocneho krala sa mi na druhej strane velmi pacilo, len na to aky to bol frajer a ako si tam ako velky pan nakracal tak zomrel jak uplny debil.
30.04.2019 - 14:14:40
avatar
Reakcia na: krivco, 30.04.2019 - 12:47:04
vraj to mala byt lepsia bitka ako bitka o helmov žľab, podľa mňa nebola (uz len preto, ze s usvitom piateho dna nepozreli na vychod a tam bol gandalf)... niektoré dejove linky aj prerusenia ma bavili, no niektore boli naozaj utopicke...sansa skryta s tyrionom za nejakou hrobkou zatial co vsetkych okolo masakruju. Brienne s Jaimem natlaceni na stene asi 10 minut, pritom ziaden zombik ich tam nedokazal zabit, Sam lezi na hromade a place a nikto ho tam nezabil, theonova trapna samovrazda a a potom ta trapka kralovna drakov sa tam v pustatine brani s udatnym jorahom proti presile akoby nic...zatial co skusenych bojovnikov dothrakov a neposkvrnenich masakruju ako kobylky...ok, ak mali tie hlavne postavy prezit, tak nemali byt scenaristami hodeni do takychto hranicnych situacii, lebo ich prezitie potom vyznieva naivne a trapne...podla mna odkedy tie serialy nejdu podla knihy tak to ide stale dole a dole vodou... a to zabitie nocneho krala sa mi na druhej strane velmi pacilo, len na to aky to bol frajer a ako si tam ako velky pan nakracal tak zomrel jak uplny debil.
∧ skryť ∧
Nechapem 2 veci drogon jasne chytil viseriona za krk a neznicil ho ked dany 1x chranila Jona potom drogon upalil NK opat nic ale Val.ocel uz nicila zombies a Arya to ukoncila toto ma prekvapilo.Nechapem ale potom aku \\&quot;moc\\&quot; mali draky takmer ziadnu ak neratame upalovanie zombikov co je strasne malo.

Ani sa netesim ako dopadnu proti gold.com. lebo zas budu ako male neschopne \\&quot;hracky\\&quot; na efekt
01.05.2019 - 11:20:26
avatar
Všimol som si že mnoho ľudí narieka ako bol NK zabitý v prvej bitke, a to by sa v knihách nestalo. Treba si však uvedomiť že knihy majú niečo o čom sa serialovym tvorcom môže iba snívať, neobmedzený rozpočet. V podstate jediným čo autor platí pri tvorbe knihy je jeho čas. Keď to chces dať do obrazu , bude ťa to stáť obrovské financie, a to si ani HBO nemôže a nechce dovoliť.
01.05.2019 - 13:31:34
avatar
Môj kamoš sa v poslednej sérii v prvých dvoch častiach ukázal 2krát asi po 2 sekundách a dostal za to 100€. Inak natáčal viac, ale nevedel, že ktoré scény vyberú, prvá bola, ako kope okolo zimohradu v prvej časti.

< 1 ... 56 57 58 59 60 61 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies