Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > New York Rangers

Tému založil: lundqvist30
30.12.2010 - 17:09:49
Prekvapili vas Rangers tuto sezonu alebo sklamali.A ktorý hrači vas prekvapili a sklamali.

01.10.2016 - 21:41:43
avatar
Reakcia na: Reese, 01.10.2016 - 19:07:48
No Anaheim má na pilno určite, na rozdiel od Ristolainena sa Lindholm odmieta pripojiť k tímu, kým nepodpíše zmluvu. Nepodpísaný je stále aj Rakell, ale tam sa určite čaká na Lindholma. Tie peniaze, čo pýta, sú určite na mieste, keďže sa jedná o najlepšieho obrancu Ducks. Vedel by som si ho predstaviť ako ideálneho partnera pre Rista, ale to minimálne teraz určite nie je reálne. Trouba tých 7 nedostane nikde, na to môže zabudnúť. Dosť ma inak sklamal Trouba svojím prístupom, mohol kľudne podpísať aspoň bridge deal na jeden rok a skúsiť hrať naľavo s Byfuglienom (ako sa aj pred raz vyjadril, že by to skúsil). Tento rok inak rebeluje až sedem hráčov (či len sa mi to zdá, že je to veľa?). Okrem vyššie spomenutých obrancov a Rakella, to ešte bude zaujímavé s útočným triom Kucherov, Gaudreau, Rieder. Veru, tento rok by to už mohlo byť play-off alebo aspoň boj oň. Je tam však pomerne dosť otáznikov stále... Nemáš za čo, som rád, že to tam nepíšem zbytočne :-) Snáď sa mi tak bude dať celú sezónu. Akurát som aj zistil, že sa výrazne zúžil káder v kempe, tak doplním info... Vlastne áno, Boyle prišiel až po tom finále. V tom prípade hej, NYR spravili jednoznačne chybu. Boyle bol super obranca, ale už na sklonku kariéry. Stralman im toho mohol dať oveľa viac. Celkovo v tej obrane nerobí vedenie dobré ťahy. Naopak, útok dáva dokopy veľmi solídny. Pirri v poslednom zápase 2+1. No ja keď sa spätne pozriem, tak naozaj, s takou obranou dokráčať až do finále, to už je niečo :s15: Veru, bolo to dobré navnadenie na blížiacu sa sezónu. Mohol byť aj o kúsok dlhší ten turnaj. Mohlo sa hrať aj štvrťfinále medzi tímami na 2. a 3. miestach. Snáď o 4 roky znovu a veľmi rád by som opäť videl spolu tím Európy...
∧ skryť ∧
Rakell vraj ale stale vedie diskusie s Anaheimom, MacKenzie pisal, ze je to pozitivny znak a odlisuje sa tym od ostatnych RFA. Vraj chce podobny kontrakt ako Victor Rask, co je podla mna dobra hodnota za Rakella, ale Anaheim chce stlacit cap hit dole. Lindholm je fakt skvely, kazde muzstvo by ho chcelo v time. To by bol najlepsi par v lige za chvilu

Tiez sa mi zda tych nepodpisanych RFA nejak vela, navyse vsetci su to fakt kvalitni hraci. Aj Rieder sa mi velmi pacil na Svetovom pohari, uplne nerozumiem, preco sa s nim Coyotes natahuju o stvrt miliona(OK, pre mna by to bolo dost ), v kontexte zmluv v NHL je to vsak minimum.

Ja od vas ocakavam hlavne dalsi krok dopredu, neviem, ci to bude rovno na playoff, ale myslim si, ze boj on by bol pozitivnym vysledkom a ja osobne si vas tam viem predstavit. Dalsim zaujimavym hracom bude pre mna Eichel, som zvedavy, kde sa zaradi v tejto sezone.

Presne, ten utok v sebe skryval kopu talentu, ten mal potencial byt velmi silny, aj brana sa dala obhajit ako solidna, ale ta obrana mala byt velka slabina plus to co sme videli v prvom zapase proti NA23. Nie je nahoda, ze Seidenberg a Ehrhoff ani nemali zmluvy v NHL, Streit patril k slabsim obrancom Philadelphie. Nakoniec si Seidenberg vysluzil kontrakt s Isles a Ehrhoff ide na tryout Bruins, podla mna na tom mali velky podiel prave vykony v time Europy. Taktiez by som nemal nic proti, keby sa podobny format hral aj o styri roky.
03.10.2016 - 21:26:28
avatar
Dnes by mal proti Flyers nastúpiť aj Marek Hrivík. Pravdepodobne v 3. formácii.
05.10.2016 - 17:04:35
avatar
Reakcia na: laik, 01.10.2016 - 21:41:43
Rakell vraj ale stale vedie diskusie s Anaheimom, MacKenzie pisal, ze je to pozitivny znak a odlisuje sa tym od ostatnych RFA. Vraj chce podobny kontrakt ako Victor Rask, co je podla mna dobra hodnota za Rakella, ale Anaheim chce stlacit cap hit dole. Lindholm je fakt skvely, kazde muzstvo by ho chcelo v time. To by bol najlepsi par v lige za chvilu :) Tiez sa mi zda tych nepodpisanych RFA nejak vela, navyse vsetci su to fakt kvalitni hraci. Aj Rieder sa mi velmi pacil na Svetovom pohari, uplne nerozumiem, preco sa s nim Coyotes natahuju o stvrt miliona(OK, pre mna by to bolo dost :D), v kontexte zmluv v NHL je to vsak minimum. Ja od vas ocakavam hlavne dalsi krok dopredu, neviem, ci to bude rovno na playoff, ale myslim si, ze boj on by bol pozitivnym vysledkom a ja osobne si vas tam viem predstavit. Dalsim zaujimavym hracom bude pre mna Eichel, som zvedavy, kde sa zaradi v tejto sezone. Presne, ten utok v sebe skryval kopu talentu, ten mal potencial byt velmi silny, aj brana sa dala obhajit ako solidna, ale ta obrana mala byt velka slabina plus to co sme videli v prvom zapase proti NA23. Nie je nahoda, ze Seidenberg a Ehrhoff ani nemali zmluvy v NHL, Streit patril k slabsim obrancom Philadelphie. Nakoniec si Seidenberg vysluzil kontrakt s Isles a Ehrhoff ide na tryout Bruins, podla mna na tom mali velky podiel prave vykony v time Europy. Taktiez by som nemal nic proti, keby sa podobny format hral aj o styri roky.
∧ skryť ∧
Tak to by mohol byť veru výhodný kontrakt pre Ducks. 4 mil. za Raska, to bude v budúcnosti veľký luxus podľa mňa. Anaheim to chce stlačiť dole, lebo 7,5 mil. im nestačí na Rakella a ešte aj Lindholma. Aj preto musia vymeniť Fowlera... Už by sa mohli pomaly aj pohnúť tie veci, o týždeň to už vypukne

Tak nakoniec Rieder ustúpil, hoci si myslím, že aspoň tých 2,5 M si zaslúžil. Takýmto štýlom ale Čajka neviem ako chce vyjednávať s Ekmanom-Larssonom, ktorý sa teraz dostáva do najlepších rokov... Tipujem, že ako ďalší podpíše teraz Ristolainen

Určite, ak by bojovali dokonca (alebo takmer dokonca) o play-off, bol by to dobrý výsledok - teda okolo tých 90 bodov. No práve toho sa bojím najviac, že súperi už budú vedieť, čo čakať od Eichela a ďalších mladíkov. Ak to však zvládnu, tím nebudú prenasledovať toľké zranenia a niektorí hráči napravia nepodarené sezóny (hlavne trio Moulson, Girgensons, Ennis), tak by o to play-off mohli reálne bojovať.

Haláka zastihol turnaj vo veľmi dobrej forme, to tímu ozaj pomohlo (snáď tak bude pokračovať aj v sezóne). V útoku len škoda, že sa nepresadzovali gólovo aj iní hráči, ako len naši. Tá obrana bola prestarnutá a pomalá, to raz darmo... Ten formát bol fajn. Zachytil som inak dohady, že ak by aj na ďalšom turnaji bola NA23, tak by už za tím nemohol hrať ani jeden z hráčov, čo tam boli teraz (aj keď to by sa vlastne vzťahovalo asi len na McDavida, Eichela a Matthewsa).
08.10.2016 - 15:11:11
avatar
Reakcia na: Reese, 05.10.2016 - 17:04:35
Tak to by mohol byť veru výhodný kontrakt pre Ducks. 4 mil. za Raska, to bude v budúcnosti veľký luxus podľa mňa. Anaheim to chce stlačiť dole, lebo 7,5 mil. im nestačí na Rakella a ešte aj Lindholma. Aj preto musia vymeniť Fowlera... Už by sa mohli pomaly aj pohnúť tie veci, o týždeň to už vypukne :-D Tak nakoniec Rieder ustúpil, hoci si myslím, že aspoň tých 2,5 M si zaslúžil. Takýmto štýlom ale Čajka neviem ako chce vyjednávať s Ekmanom-Larssonom, ktorý sa teraz dostáva do najlepších rokov... Tipujem, že ako ďalší podpíše teraz Ristolainen :-P Určite, ak by bojovali dokonca (alebo takmer dokonca) o play-off, bol by to dobrý výsledok - teda okolo tých 90 bodov. No práve toho sa bojím najviac, že súperi už budú vedieť, čo čakať od Eichela a ďalších mladíkov. Ak to však zvládnu, tím nebudú prenasledovať toľké zranenia a niektorí hráči napravia nepodarené sezóny (hlavne trio Moulson, Girgensons, Ennis), tak by o to play-off mohli reálne bojovať. Haláka zastihol turnaj vo veľmi dobrej forme, to tímu ozaj pomohlo (snáď tak bude pokračovať aj v sezóne). V útoku len škoda, že sa nepresadzovali gólovo aj iní hráči, ako len naši. Tá obrana bola prestarnutá a pomalá, to raz darmo... Ten formát bol fajn. Zachytil som inak dohady, že ak by aj na ďalšom turnaji bola NA23, tak by už za tím nemohol hrať ani jeden z hráčov, čo tam boli teraz (aj keď to by sa vlastne vzťahovalo asi len na McDavida, Eichela a Matthewsa).
∧ skryť ∧
Zatial nuda, az na Yakupova a podpis Russella. Co vsak vzhladom na to, ze mi Oilers nie su uplne lahostajni, nie je pre mna pozitivne dianie. Suhlasim, Rakell za 4 miliony by bol excelentny podpis. Zacinam mat taky pocit, ze sa uz nic velke neudeje. Bodaj by som sa mylil.

Ja si teda myslim, ze Eichel by sa mohol zaradit medzi elitu. Minuly rocnik mal dobry, na novacika velmi dobry, ale samozrejme cakam od neho este viac.Zaujimal by ma tvoj nazor, kolko bodov podla teba moze zaznamenat? 70-75? Ci prehanam?

Halak bol skvely, to je fakt. Na turnaji nastupovala absolutna spicka a on sa nielen drzal urovne svojich naprotivkov, ale ich aj prehraval. Aj Lundquista vo vzajomnom zapase. Utok bol dobry a myslim si, ze k tomu prispel kazdy jeden hrac, ale je fakt, ze golovo to potiahli hlavne slovenski hraci. Na papieri to bola obrovska slabina, ja osobne som si myslel, ze ten tim moze byt dobry, ale ta obrana ich nakoniec potopi. Nakoniec to bolo solidne, kredit patri urcite aj trenerovi Krugerovi.
08.10.2016 - 20:21:15
avatar
Priprava je za nami a tak je na case trocha predstavit zlozenie, v ktorom Blueshirts zacnu s najvacsou pravdepodobnostou bliziaci sa rocnik.

Zostava New Yorku Rangers na sezonu 2016-2017.

Brankovisko

Tu nie je o com diskutovat. Lundquist jednotka, Raanta dvojka. Pozitivnym prekvapenim kempu bol Mackenzie Skapski, ktory zanechal velmi dobry dojem a pravdepodobne on bude jednotkou v Hartforde.

Obrana



Hroza. Nic ine. Bolo jasne a viackrat som to pisal, ze obrana Rangers je podpriemerna, ale po priprave sa zda, ze je este horsia. Co sa pozitiv tyka, tak je to zlepsena hra Marca Staala, solidne sa ukazal Adam Clendening. Je to slusny puck-mover a hodi sa aj na presilovu hru. Dobre sa javili aj prospekty Ryan Graves a John Gilmour.

Co sa tyka dalsich jedincov, Girardi bol aj v priprave strasny, Klein mu zdatne sekundoval, Skjei bol velkym sklamanim, McIlrath a Holden ako noc a den, raz solidne, raz poslabsie.

Utok

Vpredu vyzeraju Rangers na papieri dobre a to sa celkom potvrdilo i na lade.
Skvelu chemiu medzi sebou nasla trojica Kreider, Zibanejad a Buchnevich. Jednoznacne najvacsie pozitivum kempu. Kreider i Zibanejad by mohli mat svoje prelomove rocniky, minimalne najlepsie v kariere. Mladik Buchnevich k nim skvelo zapadol. Kazdym zapasom to bolo z jeho strany lepsie a lepsie a v tom poslednom exceloval. Na tychto troch sa fakt tesim. Velku rolu zohravali aj na presilovke, Zibanejad ma skvelu strelu.

Skvely dojem zanechal Pirri. On vie proste strielat goly, ukazal to takmer vsade, kde hral, aj v prvych zapasoch za Rangers. Celkovo to herne nie je ziadny zazrak, ale kto sa stara, pokial bude skorovat. Mal by mat miesto v otvaracej zostave.
I Vesey urobil dobry dojem a mal by byt sucastou zakladu. Hraci ako Stepan, Nash ci Miller v zapasoch nevycnievali, no mali by byt v pohode. Zuccarello neodohral v priprave ani minutu. Mensim sklamanim bol Hayes, ktory sice je fyzicky v ovela lepsej forme ako v poslednej sezone, no na lade sa to uplne neukazalo.

Co sa tyka bottom6 hracov, hore ostali Jooris, Grabner a Fast, takze takto nejako moze vyzerat stvrty utok. Hrivik zacal v kempe skvelo, zial, potom to uz taka slava nebola a skoncil na waiveri. Podobne ako Jensen, Glass a Gerbe. Velmi dobry dojem zanechal Boo Nieves, uz som pisal, ze hral dobre v Traverse City, kde sa vsak zranil a tak absolvoval az posledny zapas pripravy, nie je vylucene, ze v priebehu roka sa moze vratit.

Moja zostava :

Lundquist, Raanta

McDonagh - Klein
Staal - Clendening/McIlrath
Holden - McIlrath/Clendening
Girardi

Kreider Zibanejad Buchnevich
Vesey Stepan Zucarello
Nash Hayes Pirri
Grabner/Fast Jooris Miller

Ale zostava bude dost mozno takato :

Lundquist, Raanta

McDonagh - Girardi
Staal - Klein
Skjei - McIlrath

Kreider Zibanejad Buchnevich
Nash Stepan Zucarello
Vesey Hayes Miller
Grabner Jooris/Pirri Fast
10.10.2016 - 18:06:34
avatar
Lindberg uz trenuje bez obmedzeni.
10.10.2016 - 23:19:10
avatar
ten utok vyzera na papieri maximalne dobre, novi hraci ako Zibanejad ci Pirri budu prinosom co sa tyka golov, dodaju hlbku celej tej ofenzive a aj 4.utok bude viac nez kvalitny, novacikovia Vesey a Buchnevich podla mna pozitivne prekvapia, hlavne pokial zafunguje spominana chemia z pripravy.. s tou obranou to moze byt horsie no ale pokial budu strielat viac golov ako dostanu, tak by to malo stacit.. budem po troske drzat palce
11.10.2016 - 11:39:59
avatar
Reakcia na: randall, 10.10.2016 - 23:19:10
ten utok vyzera na papieri maximalne dobre, novi hraci ako Zibanejad ci Pirri budu prinosom co sa tyka golov, dodaju hlbku celej tej ofenzive a aj 4.utok bude viac nez kvalitny, novacikovia Vesey a Buchnevich podla mna pozitivne prekvapia, hlavne pokial zafunguje spominana chemia z pripravy.. s tou obranou to moze byt horsie no ale pokial budu strielat viac golov ako dostanu, tak by to malo stacit.. budem po troske drzat palce :)
∧ skryť ∧
Presne ako pises, Pirri i Zibanejad disponuju skvelou strelou a to sa zide nielen 5na5 ale aj v presilovych hrach. Stvrty utok vyzera ozaj dobre, co sa mne paci, ze by to nemalo byt u nich len o defenzive, ale kazdy jeden hrac vie prispiet aj ofenzivne. To sa neda porovnat s minulym rocnikom a stvrtym utokom Moore(uz sa na nom prejavoval vyraznejsie vek), Glass, Stalberg. Podla viacerych ludi zo zamoria Vesey mohol hrat solidnu rolu v NHL uz minulu sezonu, ved Nashville mu dokonca ponukal miesto v zostave pre playoff. Buchnevich ma proste velky talent, uvidime, ako mu to pojde, aj este lepsim hracom ako Kuznetsov ci Tarasenko chvilu trvalo naplno sa presadit. Ale to ze si sadol s dvoma osvedcenymi NHL hracmi a dokazal, sice len v priprave, herne prispiet, je dobry znak.

S tou defenzivou je to horsie, nejde vsak len o inkasovane goly. Vieme, ze obrana ma velky vplyv na ofenzivu timu, i preto sa zdoraznuje, aby moderny obranca nemal problem s puckmoving-om, prvou prihravkou, prechodom. Zial, to je velky problem, kedze vacsina obrany Rangers je v tomto priemerna az hlboko podpriemerna. Do istej miery to moze ovplyvnit aj hru utoku a jeho produktivitu. Co sa tyka tohto, tak Flyers su na tom ovela lepsie
11.10.2016 - 11:45:20
avatar
Neprekvapilo by ma, keby sa v blizkej dobe este nieco udialo v organizacii Rangers. Dylan McIlrath mozno bude vymeneny.
11.10.2016 - 23:38:43
avatar
No tak nuda nám skončila - jednak prišla vlna presunov viacerých druhov a navyše je tu už zajtra NHL Yakupovov prestup nechápem...fakt nie, nech sa na to pozriem z akéhokoľvek uhlu pohľadu. Naopak, skvelá robota od GMs pri podpisoch Gaudreaua, Kucherova a Ristolainena - všetko veľmi pekné zmluvy (no vyčnieva tá pre Kucherova, to mi padla sánka, keď som uvidel). Nepodpísaný zostáva už len problémový Trouba a duo z Ducks (pri Lindholmovi tipujem podobnú zmluvu, ako dostal Risto)... K ostatnému pohybu hráčov som sa veľmi ešte nedostal, nakoľko som nemal toľko času nazvyš v posledných dňoch...

Tak ja v to teda verím, že sa postupne zaradí medzi elitu, potenciál na to rozhodne má. Sophomore slump by sa mu snáď mal vyhnúť, keďže sa podľa mnohých jedná tiež o generačný talent. A nepreháňaš podľa mňa - 70-75 bodov by mohol dať určite. Maximum by potom mohol byť bod na zápas, to by bola fantázia

Len dúfam, že si Halák prenesie formu aj do sezóny. V poslednom prípravnom zápase sa mu teda moc nedarilo... Krugera by som si želal na post trénera repre, ale to asi nie je moc reálne. Možno, možno, keď bude Šatan GM.

Pozerám tú zostavu a Rangers a vyzerá to veľmi solídne, play-off by mala byť jasná vec. Problémom by fakt mohla byť tá obrana. Girardi a Staal by mali byť top4 obrancovia, ale ich výkony musia ísť jednoznačne hore. Navyše, keď ešte vravíš, že aj Klein hral zle... Veľmi sa mi páči váš útok, fakt super. Som zvedavý, ako to aj poskladáte. Pirri určite nie je hráč do 4. útoku, ale s Veseym a Buchnevichom mu iné možno nezostane. A to je tam ešte Lindberg. Takže aj napriek vypadnutiam Gerbeho a Glassa to bude pre Hrivíka obrovsky náročné...
12.10.2016 - 21:01:49
avatar
Reakcia na: Reese, 11.10.2016 - 23:38:43
No tak nuda nám skončila - jednak prišla vlna presunov viacerých druhov a navyše je tu už zajtra NHL :fan: Yakupovov prestup nechápem...fakt nie, nech sa na to pozriem z akéhokoľvek uhlu pohľadu. Naopak, skvelá robota od GMs pri podpisoch Gaudreaua, Kucherova a Ristolainena - všetko veľmi pekné zmluvy :s15: (no vyčnieva tá pre Kucherova, to mi padla sánka, keď som uvidel). Nepodpísaný zostáva už len problémový Trouba a duo z Ducks (pri Lindholmovi tipujem podobnú zmluvu, ako dostal Risto)... K ostatnému pohybu hráčov som sa veľmi ešte nedostal, nakoľko som nemal toľko času nazvyš v posledných dňoch... Tak ja v to teda verím, že sa postupne zaradí medzi elitu, potenciál na to rozhodne má. Sophomore slump by sa mu snáď mal vyhnúť, keďže sa podľa mnohých jedná tiež o generačný talent. A nepreháňaš podľa mňa - 70-75 bodov by mohol dať určite. Maximum by potom mohol byť bod na zápas, to by bola fantázia :-) Len dúfam, že si Halák prenesie formu aj do sezóny. V poslednom prípravnom zápase sa mu teda moc nedarilo... Krugera by som si želal na post trénera repre, ale to asi nie je moc reálne. Možno, možno, keď bude Šatan GM. Pozerám tú zostavu a Rangers a vyzerá to veľmi solídne, play-off by mala byť jasná vec. Problémom by fakt mohla byť tá obrana. Girardi a Staal by mali byť top4 obrancovia, ale ich výkony musia ísť jednoznačne hore. Navyše, keď ešte vravíš, že aj Klein hral zle... Veľmi sa mi páči váš útok, fakt super. Som zvedavý, ako to aj poskladáte. Pirri určite nie je hráč do 4. útoku, ale s Veseym a Buchnevichom mu iné možno nezostane. A to je tam ešte Lindberg. Takže aj napriek vypadnutiam Gerbeho a Glassa to bude pre Hrivíka obrovsky náročné...
∧ skryť ∧
Konecne! Tiez nerozumiem, vedel som, ze cena za neho je nizka, ale myslel som, ze aspon nieco pouzitelne prinesie. Myslim si, ze Yakupov ma stale sancu byt solidnym hracom NHL. Blues nemali co stratit v tejto vymene, takze palec hore za vyskusanie.

Zmluvy Gaudreaua a Kucherova su neskutocne. Taktiez som nechapal tu Kucherovovu zmluvu, po tom vsetkom, co sa pisalo a hovorilo, to skonci takouto zmluvou. Z tych dalsich pohybov ma zaujal waiver Parenteaua, povazoval som to za jeden z naj podpisov leta, neviem preco sa ho hned zbavili, mozno to bude aj tym, ze Beauvillier a Barzal spravili tim, aspon co som niekde zazrel.

Tak to je zle. Neuveritelne, ze sa Eichel zranil takto tesne pred sezonou. Azda to nebude nic vazne, aj ked tie spravy z treningu nevyzerali dobre.

Dobra myslienka s tym Krugerom, to by raz mohlo vyjst.

Ako pises, ak budu hrat Staal a Girardi aspon solidne, mohlo by to byt dobre. AJ ked hlavne u Girardiho si to uplne neviem predstavit.

Takto to vyzeralo na dnesnom treningu : Vesey-Stepan-Zuke, Kreider-MikaZ-Buch, Miller-Hayes-Nash, Pirri-Jooris-Fast/Grabner

Celkom sa to podoba tej mojej zostave, musim uznat, ze Millera som vo stvrtej formacii trocha prehnal, aj ked by podla mna nebolo uplne mimo mat stvrtu formaciu so serioznym ofenzivnym potencialom. Taktiez aspon takto na papieri by sa mi pacilo spojenie ofenzivnych schopnosti, strely Pirriho s kreativitou Hayesa a excelentnou 2-way hrou Nasha.
18.10.2016 - 01:20:58
avatar
Reakcia na: laik, 12.10.2016 - 21:01:49
Konecne! Tiez nerozumiem, vedel som, ze cena za neho je nizka, ale myslel som, ze aspon nieco pouzitelne prinesie. Myslim si, ze Yakupov ma stale sancu byt solidnym hracom NHL. Blues nemali co stratit v tejto vymene, takze palec hore za vyskusanie. Zmluvy Gaudreaua a Kucherova su neskutocne. Taktiez som nechapal tu Kucherovovu zmluvu, po tom vsetkom, co sa pisalo a hovorilo, to skonci takouto zmluvou. Z tych dalsich pohybov ma zaujal waiver Parenteaua, povazoval som to za jeden z naj podpisov leta, neviem preco sa ho hned zbavili, mozno to bude aj tym, ze Beauvillier a Barzal spravili tim, aspon co som niekde zazrel. Tak to je zle. Neuveritelne, ze sa Eichel zranil takto tesne pred sezonou. Azda to nebude nic vazne, aj ked tie spravy z treningu nevyzerali dobre. Dobra myslienka s tym Krugerom, to by raz mohlo vyjst. Ako pises, ak budu hrat Staal a Girardi aspon solidne, mohlo by to byt dobre. AJ ked hlavne u Girardiho si to uplne neviem predstavit. Takto to vyzeralo na dnesnom treningu : Vesey-Stepan-Zuke, Kreider-MikaZ-Buch, Miller-Hayes-Nash, Pirri-Jooris-Fast/Grabner Celkom sa to podoba tej mojej zostave, musim uznat, ze Millera som vo stvrtej formacii trocha prehnal, aj ked by podla mna nebolo uplne mimo mat stvrtu formaciu so serioznym ofenzivnym potencialom. Taktiez aspon takto na papieri by sa mi pacilo spojenie ofenzivnych schopnosti, strely Pirriho s kreativitou Hayesa a excelentnou 2-way hrou Nasha.
∧ skryť ∧
No tak nám to začalo a ja už teraz vôbec nič nestíham a poriadne nespávam

Jednoznačne, to bol super ťah od Blues. Pekne zaplnili miesto v top9, keď majú zraneného Schwartza. Inak som zvedavý, koho pošlú dole, keď sa vráti. Budú mať potom v tíme 15 útočníkov a nemyslím si, že budú chcieť riskovať stratu Rattieho cez waiver...

Yzermana by som sa normálne začal báť, že čo je to za človeka, keď toto dokáže Fakt, toto mu Kucherov urobil veľkú láskavosť - a vlastne celej Tampe, keďže majú teraz väčšiu šancu udržať výborný tím pohromade... Parenteaua som tiež nepochopil. Možno mal horšiu prípravu, ale nemyslím si, že NYI majú takú hĺbku v útoku, že by sa ho mali zbavovať tak rýchlo. Predsa len, hento sú len nováčikovia a nemusia vydržať celú sezónu v prvom tíme.

No mňa skoro šľak trafil, keď som to zistil a normálne som sa už nasral, keď sa zranil aj Kane Pri Eichelovi to našťastie nebolo nakoniec také zlé, ako to vyzeralo. Mal by sa vrátiť v rozmedzí 6-8 týždňov. Ak by to bolo 7, tak sa vráti presne na začiatku decembra. Viac sa bojím o Kanea, tam je to stále len "weeks", čo môže byť všeličo...

V NYR máte fakt luxusný 4. útok. Inak podľa mňa by nakoniec ten odchod Nasha vôbec nemusel byť taký citeľný, najmä keď sa vráti aj Lindberg. S tou obranou je to horšie. Ako vážne je zranený Klein? A zranil sa aj Girardi, ale to asi nebude veľká strata
Čo hovoríš na prvé zápasy?
19.10.2016 - 23:38:30
avatar
Reakcia na: Reese, 18.10.2016 - 01:20:58
No tak nám to začalo a ja už teraz vôbec nič nestíham a poriadne nespávam :-D Jednoznačne, to bol super ťah od Blues. Pekne zaplnili miesto v top9, keď majú zraneného Schwartza. Inak som zvedavý, koho pošlú dole, keď sa vráti. Budú mať potom v tíme 15 útočníkov a nemyslím si, že budú chcieť riskovať stratu Rattieho cez waiver... Yzermana by som sa normálne začal báť, že čo je to za človeka, keď toto dokáže :-D Fakt, toto mu Kucherov urobil veľkú láskavosť - a vlastne celej Tampe, keďže majú teraz väčšiu šancu udržať výborný tím pohromade... Parenteaua som tiež nepochopil. Možno mal horšiu prípravu, ale nemyslím si, že NYI majú takú hĺbku v útoku, že by sa ho mali zbavovať tak rýchlo. Predsa len, hento sú len nováčikovia a nemusia vydržať celú sezónu v prvom tíme. No mňa skoro šľak trafil, keď som to zistil a normálne som sa už nasral, keď sa zranil aj Kane :mad: Pri Eichelovi to našťastie nebolo nakoniec také zlé, ako to vyzeralo. Mal by sa vrátiť v rozmedzí 6-8 týždňov. Ak by to bolo 7, tak sa vráti presne na začiatku decembra. Viac sa bojím o Kanea, tam je to stále len \"weeks\", čo môže byť všeličo... V NYR máte fakt luxusný 4. útok. Inak podľa mňa by nakoniec ten odchod Nasha vôbec nemusel byť taký citeľný, najmä keď sa vráti aj Lindberg. S tou obranou je to horšie. Ako vážne je zranený Klein? A zranil sa aj Girardi, ale to asi nebude veľká strata :-D Čo hovoríš na prvé zápasy?
∧ skryť ∧
Necakal som to od Kucherova, myslel som si, ze pojde po podobnej zmluve ako Tarasenko. A aj by si ju zasluzil za svoje vykony. Skvele pre Tampu, ze obe strany dokazali najst takyto kompromis, TBL urcite bude opat v hre o SC, dovolim si tvrdit to uz teraz.

Ziadny zazrak ten utok Isles nie je podla mna, takze je to pre mna celkom zahada. Neviem, ci proti Rangers nenastupili s Chimerom v top6, co nie je dobra situacia. Beauvillier z toho co som videl vsak vyzeral celkom dobre.

Je to skoda, bolo by zaujimave vas vidiet v plnej sile, navyse hned z uvodu sezony suboj Eichel vs McDavid. Ako sme sa bavili, ze budete bojovat o playoff, tak toto moze byt problem, kedze v tychto bojoch ide o kazdy bod a Eichel je typ hraca, co robi rozdiel. Kane v mensej miere tiez. Zatial to zvladate slusne, tri body nie su zle

Urcite, Nash nie je nepostradatelny v tejto chvili a uz asi nema na to byt takym lidrom ako trebars v sezone 14-15. Ale ked ho clovek vidi hrat, stale je to tak cenny hokejista. Jeho odchod by ma mrzel a bude mrziet(pretoze si myslim, ze je to otazka casu, najneskor po tejto sezone podla mna), ale je to proste tak, ako sme uz pisali, priestor, ktory pobera jeho kontrakt bude ziaduci na skvalitnenie obrany resp. protihodnota za neho.

Klein uz bude dnes hrat. Ani nie , ale ani jeho zranenie nie je vazne a coskoro by mal zacat trenovat.

Nechcem to zakriknut, ale zatial som prijemne prekvapeny. Utok je super, to sme tusili, je produktivny, silny s pukom, a aj bez neho, po jeho strate odvadzaju forwardi kvalitnu robotu. Za zmienku stoji hlavne Kreider, je skvely, nielen statisticky, ale aj herne je to zazitok vidiet ho hrat v tejto dobe.
Specialne timy vyzeraju tiez lepsie ako minulu sezonu, ved jeden z cielov Gortona v lete bolo prave zlepsenie PK, PP tiez zda sa prospel prichod Pirriho a Zibanejada, teda dvoch hracov so skvelou strelou.
Hlavne vsak obrana nie je az tak tragicka, ako som cakal a co si budeme hovorit, v tomto zlozeni to je proste uspech. Iste, nie je to vonkoncom idealne, pocet inkasovanych golov je vcelku velky, ale hlavne je, ze sa zatial neopakuje az pricasty scenar z minulej sezony, kedy to bola sanca za sancou pre oponentov. McDonagh je taktiez zatial excelentny, Clendening i Staal potvrdzuju dobre formy z pripravy. Prichod Kleina by mal tiez pomoct. A aj Lundquist i Raanta podla mna dokazu zachytat este o nieco lepsie ako tomu bolo v tychto troch zapasoch. Takze naozaj, zatial je to naozaj velmi slusny vstup do sezony, superi neboli lahki a Rangers ich dokazali prehrat. Zostava len dufat, ze to bude pokracovat. Ale ten jeden obranca by sa naozaj zisiel.
27.10.2016 - 18:16:21
avatar
McIlrath bol umiestneny na waiver, bohuzial.
29.10.2016 - 18:32:34
avatar
Reakcia na: laik, 19.10.2016 - 23:38:30
Necakal som to od Kucherova, myslel som si, ze pojde po podobnej zmluve ako Tarasenko. A aj by si ju zasluzil za svoje vykony. Skvele pre Tampu, ze obe strany dokazali najst takyto kompromis, TBL urcite bude opat v hre o SC, dovolim si tvrdit to uz teraz. Ziadny zazrak ten utok Isles nie je podla mna, takze je to pre mna celkom zahada. Neviem, ci proti Rangers nenastupili s Chimerom v top6, co nie je dobra situacia. Beauvillier z toho co som videl vsak vyzeral celkom dobre. Je to skoda, bolo by zaujimave vas vidiet v plnej sile, navyse hned z uvodu sezony suboj Eichel vs McDavid. Ako sme sa bavili, ze budete bojovat o playoff, tak toto moze byt problem, kedze v tychto bojoch ide o kazdy bod a Eichel je typ hraca, co robi rozdiel. Kane v mensej miere tiez. Zatial to zvladate slusne, tri body nie su zle :) Urcite, Nash nie je nepostradatelny v tejto chvili a uz asi nema na to byt takym lidrom ako trebars v sezone 14-15. Ale ked ho clovek vidi hrat, stale je to tak cenny hokejista. Jeho odchod by ma mrzel a bude mrziet(pretoze si myslim, ze je to otazka casu, najneskor po tejto sezone podla mna), ale je to proste tak, ako sme uz pisali, priestor, ktory pobera jeho kontrakt bude ziaduci na skvalitnenie obrany resp. protihodnota za neho. Klein uz bude dnes hrat. Ani nie :D, ale ani jeho zranenie nie je vazne a coskoro by mal zacat trenovat. Nechcem to zakriknut, ale zatial som prijemne prekvapeny. Utok je super, to sme tusili, je produktivny, silny s pukom, a aj bez neho, po jeho strate odvadzaju forwardi kvalitnu robotu. Za zmienku stoji hlavne Kreider, je skvely, nielen statisticky, ale aj herne je to zazitok vidiet ho hrat v tejto dobe. Specialne timy vyzeraju tiez lepsie ako minulu sezonu, ved jeden z cielov Gortona v lete bolo prave zlepsenie PK, PP tiez zda sa prospel prichod Pirriho a Zibanejada, teda dvoch hracov so skvelou strelou. Hlavne vsak obrana nie je az tak tragicka, ako som cakal a co si budeme hovorit, v tomto zlozeni to je proste uspech. Iste, nie je to vonkoncom idealne, pocet inkasovanych golov je vcelku velky, ale hlavne je, ze sa zatial neopakuje az pricasty scenar z minulej sezony, kedy to bola sanca za sancou pre oponentov. McDonagh je taktiez zatial excelentny, Clendening i Staal potvrdzuju dobre formy z pripravy. Prichod Kleina by mal tiez pomoct. A aj Lundquist i Raanta podla mna dokazu zachytat este o nieco lepsie ako tomu bolo v tychto troch zapasoch. Takze naozaj, zatial je to naozaj velmi slusny vstup do sezony, superi neboli lahki a Rangers ich dokazali prehrat. Zostava len dufat, ze to bude pokracovat. Ale ten jeden obranca by sa naozaj zisiel.
∧ skryť ∧
Tiež som bol prekvapený, hlavne s Rusákmi je niekedy ťažko rokovať o zmluvách Ale obom stranám sa to môže parádne vyplatiť, tak ako píšeš. Ja osobne považujem Tampu za rovno najväčšieho kandidáta na SC túto sezónu... Poriadnu zľavu dal potom Ducks Lindholm a to už je dlhodobejšia zmluva. Pokojne si mohol aj celých 6 M zapýtať a nikto by mu to nemohol zazlievať...

No tak je to presne také zlé ako som aj čakal, že to bude po zranení Eichela (a následne aj Kanea). Posledný zápas s Wild, čo prehrali 0:4 som nevidel, ale neskutočne ma nasrali pri prehre 4:3 po sn s Flyers. Hlúpe fauly na konci a blbá taktika Bylsmu (bránenie stavu 0:3 v celej 3.tretine) nás stáli víťazstvo. Začínam rozmýšľať, či je to ten pravý tréner pre nás. Som zvedavý, čo dnes predvedú s Panthers...

Nash je určite cenný hráč, len má príliš veľký kontrakt. Možno už pri deadline sa voľačo zomelie... Útok vyzerá viac než v pohode (a som vedel, že Pirriho sme mohli podpísať už oveľa skôr my, sakra ). Čo hovoríš na obranu? Zatiaľ inak výsledkovo ok, nie? Ešte Heňo keď sa postupne poriadne rozchytá...

Celkom ma prekvapilo, že McIlartha si nikto nestiahol z waiveru. Podobne ani Pääjärviho, ktorého si v minulej sezóne Hitchcock dosť pochvaľoval - nakoniec to bol on, kto z tých 15 útočníkov STL dostal čierneho petra.
30.10.2016 - 19:59:38
avatar
Reakcia na: Reese, 29.10.2016 - 18:32:34
Tiež som bol prekvapený, hlavne s Rusákmi je niekedy ťažko rokovať o zmluvách :-D Ale obom stranám sa to môže parádne vyplatiť, tak ako píšeš. Ja osobne považujem Tampu za rovno najväčšieho kandidáta na SC túto sezónu... Poriadnu zľavu dal potom Ducks Lindholm a to už je dlhodobejšia zmluva. Pokojne si mohol aj celých 6 M zapýtať a nikto by mu to nemohol zazlievať... No tak je to presne také zlé ako som aj čakal, že to bude po zranení Eichela (a následne aj Kanea). Posledný zápas s Wild, čo prehrali 0:4 som nevidel, ale neskutočne ma nasrali pri prehre 4:3 po sn s Flyers. Hlúpe fauly na konci a blbá taktika Bylsmu (bránenie stavu 0:3 v celej 3.tretine) nás stáli víťazstvo. Začínam rozmýšľať, či je to ten pravý tréner pre nás. Som zvedavý, čo dnes predvedú s Panthers... Nash je určite cenný hráč, len má príliš veľký kontrakt. Možno už pri deadline sa voľačo zomelie... Útok vyzerá viac než v pohode (a som vedel, že Pirriho sme mohli podpísať už oveľa skôr my, sakra :-D ). Čo hovoríš na obranu? Zatiaľ inak výsledkovo ok, nie? Ešte Heňo keď sa postupne poriadne rozchytá... Celkom ma prekvapilo, že McIlartha si nikto nestiahol z waiveru. Podobne ani Pääjärviho, ktorého si v minulej sezóne Hitchcock dosť pochvaľoval - nakoniec to bol on, kto z tých 15 útočníkov STL dostal čierneho petra.
∧ skryť ∧
Cely cas sa tesim, ze sa stane vacsia vymena, Fowler mal takmer isto zmenit posobisko a ono nic. A ta zmluva je opat raz velkou vyhrou timu. Sice Ducks mozu zatial udrzat tim pokope, no podla mna maju stale velke diery v zostave. Fowler nemal byt vymeneny len kvoli platovemu stropu, ale i pre posilnenie utoku. Osobne si myslim, ze ak pride nejaka seria prehier, tak sa stale moze nieco take udiat.

Tak to ma mrzi, ze sa nedari. Ale dalo sa to trocha cakat, este nie ste uplne dokonceny produkt+absencia dvoch hracov, ktori su bezpochyby sucastou jadra timu Sabres. A vcera ste napokon nehrali zle, aspon z utrzkov co som videl Dnes sa stretavaju tvoje dva najoblubenejsie timy, tak prijemny hokejovy zazitok

Ano, keby mal kontrakt pat milionov, nikto proti nemu nepovie ani slovo, lenze za ten cap hit chces hviezdne vykony, co uz od Nasha asi nemozno ocakavat. Ale hra naozaj dobre, skvelo si sadol s Veseym, a so Stepanom tvoria naozaj nebezpecnu formaciu. Jeho cena vsak urcite stupa a ak bude takto pokracovat, tak som si isty, ze aj ponuky ostatnych timov budu lepsie.

Obrana by potrebovala vylepsit Naozaj nic nove, ale ako som uz pisal vyssie, nie je to az tak zle, ako som cakal . I Girardi je solidny po navrate zo zranenia, prospelo mu, ze uz nedostava najtazsie minuty. Najslabsim hracom v obrane je zatial Nick Holden a to aj kvoli tomu, ze casto hrava v prvom pare na pravej strane, napriek tomu ze je lavak. A ked das do takej situacie niekoho, kto je idelane obranca do tretieho paru, je to problem.

Vysledkovo je to zatial dobre a mohlo byt este lepsie, kedze proti Blues i Red Wings boli Rangers vyrazne lepsi, i Canes boli hratelni. Lundquist sa musi urcite zlepsit, pustil par golov, ktore by mal golman jeho kalibru pravdepdobne chytit. Rangers potrebuju, aby bol rozdielovy hrac.

Mna tiez, bol som si takmer isty, ze mu niekto da sancu. Ja mam o nom naozaj dobru mienku a veril som, ze v tejto sezone sa prepracuje do Top6. Je vsak pravda, ze kemp nemal idealny...
07.11.2016 - 13:59:39
avatar
Reakcia na: laik, 30.10.2016 - 19:59:38
Cely cas sa tesim, ze sa stane vacsia vymena, Fowler mal takmer isto zmenit posobisko a ono nic. A ta zmluva je opat raz velkou vyhrou timu. Sice Ducks mozu zatial udrzat tim pokope, no podla mna maju stale velke diery v zostave. Fowler nemal byt vymeneny len kvoli platovemu stropu, ale i pre posilnenie utoku. Osobne si myslim, ze ak pride nejaka seria prehier, tak sa stale moze nieco take udiat. Tak to ma mrzi, ze sa nedari. Ale dalo sa to trocha cakat, este nie ste uplne dokonceny produkt+absencia dvoch hracov, ktori su bezpochyby sucastou jadra timu Sabres. A vcera ste napokon nehrali zle, aspon z utrzkov co som videl :) Dnes sa stretavaju tvoje dva najoblubenejsie timy, tak prijemny hokejovy zazitok :) Ano, keby mal kontrakt pat milionov, nikto proti nemu nepovie ani slovo, lenze za ten cap hit chces hviezdne vykony, co uz od Nasha asi nemozno ocakavat. Ale hra naozaj dobre, skvelo si sadol s Veseym, a so Stepanom tvoria naozaj nebezpecnu formaciu. Jeho cena vsak urcite stupa a ak bude takto pokracovat, tak som si isty, ze aj ponuky ostatnych timov budu lepsie. Obrana by potrebovala vylepsit :D Naozaj nic nove, ale ako som uz pisal vyssie, nie je to az tak zle, ako som cakal . I Girardi je solidny po navrate zo zranenia, prospelo mu, ze uz nedostava najtazsie minuty. Najslabsim hracom v obrane je zatial Nick Holden a to aj kvoli tomu, ze casto hrava v prvom pare na pravej strane, napriek tomu ze je lavak. A ked das do takej situacie niekoho, kto je idelane obranca do tretieho paru, je to problem. Vysledkovo je to zatial dobre a mohlo byt este lepsie, kedze proti Blues i Red Wings boli Rangers vyrazne lepsi, i Canes boli hratelni. Lundquist sa musi urcite zlepsit, pustil par golov, ktore by mal golman jeho kalibru pravdepdobne chytit. Rangers potrebuju, aby bol rozdielovy hrac. Mna tiez, bol som si takmer isty, ze mu niekto da sancu. Ja mam o nom naozaj dobru mienku a veril som, ze v tejto sezone sa prepracuje do Top6. Je vsak pravda, ze kemp nemal idealny...
∧ skryť ∧
Musíme si asi nechať zájsť chuť no Fowler vstúpil do sezóny naozaj skvelo a takého hráča sa klub potom len ťažko vzdáva. Zatiaľ nemôže hrať ani Lindholm. Anaheimu teraz istým spôsobom pomohlo zranenie Deprésa, keď ho mohli zapísať na LTIR. Nevyzerá to s ním ružovo, a tak sa prestup môže poriadne oddialiť. K väčším transferom pravdepodobne dôjde asi až pri deadline a hlavne pred expanziou.

No tak moja kritika asi zabrala Od prehry s PHI sme sa ozaj dvihli - 4 výhry a 1 prehra, pričom aj pri nej sme až na zopár krátkych úsekov hry nad TOR dominovali a s prehľadom ich aj prestrieľali. Herne to v niektorých zápasoch nie je ono, ale to majú za dôsledok aj tie absencie... S odstupom času ďakujem Bolo to ale skutočne zvláštne sledovať ich súboj - tak nejak som sa ani nevedel potom tešiť z gólov i následnej výhry Sabres. Ty inak nemáš okrem NYR nejaký tím, ktorý bližšie sleduješ?

Ja si myslím, že výmena Nash - Shattenkirk ešte stále môže byť zrealizovaná. Možno pri trade deadline... Celkovo sa zdá, že sa vám útoky pekne vykryštalizovali. A že im to teda ide Strašne veľa gólov momentálne strieľate. Grabner ich má momentálne 7, čo by povedal pred sezónou málokto. A to ešte nehrá Lindberg... Girardi sa inak znovu zranil? Nebol v zostave proti Winnipegu. Nepozeral si náhodou aj ty ten zápas?

Možno mu teraz pomôže, že bude hrať dosť na farme a NYR nakoniec budú aj radi, že ho nevymenili (alebo, že si ho nikto nestiahol), ak sa následne rozohrá...
07.11.2016 - 15:39:53
avatar
A čo Jooris je healthy scratch či zranený?
07.11.2016 - 17:34:44
avatar
Reakcia na: jozi P, 07.11.2016 - 15:39:53
A čo Jooris je healthy scratch či zranený?
∧ skryť ∧
Jooris je na IR...

Josh Jooris has a Grade-2 shoulder separation.
Jooris is expected to be sidelined for the next three-to-four weeks as a result. He has a goal in five games this season. Oct 28 - 5:18 AM
07.11.2016 - 17:52:33
avatar
Reakcia na: Reese, 07.11.2016 - 17:34:44
Jooris je na IR... Josh Jooris has a Grade-2 shoulder separation. Jooris is expected to be sidelined for the next three-to-four weeks as a result. He has a goal in five games this season. Oct 28 - 5:18 AM
∧ skryť ∧
Smolný začiatok angažmán. Bude to mať veľmi ťažké presadiť sa po návrate do tak šľapajúceho stroja.... dík za info

< 1 ... 15 16 17 18 19 20 ... 23 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies