Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > New York Rangers

Tému založil: lundqvist30
30.12.2010 - 17:09:49
Prekvapili vas Rangers tuto sezonu alebo sklamali.A ktorý hrači vas prekvapili a sklamali.

07.11.2016 - 21:12:46
avatar
Reakcia na: Reese, 07.11.2016 - 13:59:39
Musíme si asi nechať zájsť chuť no :D Fowler vstúpil do sezóny naozaj skvelo a takého hráča sa klub potom len ťažko vzdáva. Zatiaľ nemôže hrať ani Lindholm. Anaheimu teraz istým spôsobom pomohlo zranenie Deprésa, keď ho mohli zapísať na LTIR. Nevyzerá to s ním ružovo, a tak sa prestup môže poriadne oddialiť. K väčším transferom pravdepodobne dôjde asi až pri deadline a hlavne pred expanziou. No tak moja kritika asi zabrala :-D Od prehry s PHI sme sa ozaj dvihli - 4 výhry a 1 prehra, pričom aj pri nej sme až na zopár krátkych úsekov hry nad TOR dominovali a s prehľadom ich aj prestrieľali. Herne to v niektorých zápasoch nie je ono, ale to majú za dôsledok aj tie absencie... S odstupom času ďakujem :-) Bolo to ale skutočne zvláštne sledovať ich súboj - tak nejak som sa ani nevedel potom tešiť z gólov i následnej výhry Sabres. Ty inak nemáš okrem NYR nejaký tím, ktorý bližšie sleduješ? Ja si myslím, že výmena Nash - Shattenkirk ešte stále môže byť zrealizovaná. Možno pri trade deadline... Celkovo sa zdá, že sa vám útoky pekne vykryštalizovali. A že im to teda ide :-D Strašne veľa gólov momentálne strieľate. Grabner ich má momentálne 7, čo by povedal pred sezónou málokto. A to ešte nehrá Lindberg... Girardi sa inak znovu zranil? Nebol v zostave proti Winnipegu. Nepozeral si náhodou aj ty ten zápas? Možno mu teraz pomôže, že bude hrať dosť na farme a NYR nakoniec budú aj radi, že ho nevymenili (alebo, že si ho nikto nestiahol), ak sa následne rozohrá...
∧ skryť ∧
Ano, aj Anaheim sa celkom rozbehol, takze zatial to asi zostane, ako to je. Este som zvedavy, ako dopadne situacia s Troubom. \\"Insideri\\" viackrat oznacili Rangers ako jeden z timov, ktore maju o neho eminentny zaujem. Zatial to vsak na vymenu teda vobec nevyzera. Prveho decembra budeme mudrejsi.

Celkom fandim aj Edmontonu a potom su mi sympaticki Blue Jackets, Canes a Canucks. Ale ich sledujem len vysledkovo, maximalne si nieco o nich precitam.

Utok Rangers je momentalne nezastavitelny, a co je skvele, na tych cislach sa podiela kazda jedna formacia. Vcera 2 goly od stvrtej (Buchnevich, Fast), 2 goly od tretej(Hayes, Miller) a Zucc z prvej formacie. Grabnera absolutne nechapem, pre mna to bol podpis hlavne pre oslabovku, defenzivu a rychlost do bottom 6. A to aj priniesol, ale zatial s velkym bonusom v podobe golov a bodov. Skvelo si sadol s Hayesom a Millerom. Urcite vsak trocha padne na zem, ved striela 30-percentnou uspesnostou, ale ked bude pokracovat v dobrej hre a obcas prida golik, bude to stale parada.

Girardi dostal volno, dobry krok od Vigneaulta, Clendening si navyse svoje miesto dosial zastal velmi dobre. Zapas som nazivo nevidel, iba zostrih golov.

No, velmi mu to nejde ani na farme, pricom tam by mal dominovat, ak sa chce vratit do NHL. Ale azda potrebuje cas, aby sa do toho dostal. Ak vsak neodohra za Rangers 40 stretnuti, tak sa stane v lete UFA, takze aj tak su jeho dni u Rangers pravdepodobne zratane.
07.11.2016 - 21:22:05
avatar
Jooris ma smolu, zraneny bol aj v kempe. Ked sa vsak dostal do zapasov, hral dobre, naozaj kvalitny hrac stvrtej lajny, zial, opat sa zranil a v tejto chvili naozaj nie je dovod niekoho menit v utoku Rangers.
14.11.2016 - 01:42:41
avatar
Reakcia na: laik, 07.11.2016 - 21:12:46
Ano, aj Anaheim sa celkom rozbehol, takze zatial to asi zostane, ako to je. Este som zvedavy, ako dopadne situacia s Troubom. \\\\"Insideri\\\\" viackrat oznacili Rangers ako jeden z timov, ktore maju o neho eminentny zaujem. Zatial to vsak na vymenu teda vobec nevyzera. Prveho decembra budeme mudrejsi. Celkom fandim aj Edmontonu a potom su mi sympaticki Blue Jackets, Canes a Canucks. Ale ich sledujem len vysledkovo, maximalne si nieco o nich precitam. Utok Rangers je momentalne nezastavitelny, a co je skvele, na tych cislach sa podiela kazda jedna formacia. Vcera 2 goly od stvrtej (Buchnevich, Fast), 2 goly od tretej(Hayes, Miller) a Zucc z prvej formacie. Grabnera absolutne nechapem, pre mna to bol podpis hlavne pre oslabovku, defenzivu a rychlost do bottom 6. A to aj priniesol, ale zatial s velkym bonusom v podobe golov a bodov. Skvelo si sadol s Hayesom a Millerom. Urcite vsak trocha padne na zem, ved striela 30-percentnou uspesnostou, ale ked bude pokracovat v dobrej hre a obcas prida golik, bude to stale parada. Girardi dostal volno, dobry krok od Vigneaulta, Clendening si navyse svoje miesto dosial zastal velmi dobre. Zapas som nazivo nevidel, iba zostrih golov. No, velmi mu to nejde ani na farme, pricom tam by mal dominovat, ak sa chce vratit do NHL. Ale azda potrebuje cas, aby sa do toho dostal. Ak vsak neodohra za Rangers 40 stretnuti, tak sa stane v lete UFA, takze aj tak su jeho dni u Rangers pravdepodobne zratane.
∧ skryť ∧
Trouba už zarezáva za Jets. Nakoniec ustúpil, čo sa dalo čakať. Vrátil sa práve včas, keď sa pri jeho debute (zase) zranil Myers. Inak prvé zápasy odohral nad očakávania dobre na to, že nebol ani v kempe a vynechal prvých 15 zápasov.

Tak to sa zaujímaš práve o tímy, ktoré prechádzali/prechádzajú alebo budú prechádzať prestavbou Z nich mi je ako-tak sympatická Carolina, ktorá robí rozumné ťahy. Podľa mňa je ale práve tento tím zrelý na relocation. Veľmi rád by som ich videl v Quebecu... A ako 32. tím (len otázka času asi) potom Seattle.

No najbližší zápas hráte práve proti EDM. Som zvedavý, dokedy to NYR takto s tým strieľaním gólov pôjde. Už teraz bedám úbytok gólov oproti začiatku sezóny. No posledne vás zastavil akurát nevyspytateľný VAN Zatiaľ sa teda drží slušne aj obrana, keď len zopár tímov dostalo menej gólov, než Rangers.

Defenzívne zatiaľ fajn aj u nás (najmä brankári sa prekonávajú), ale ten útok Od prehry s BOS 0:4 akoby na tím padla deka a po úspešnej sérií samé prehry a minimum strelených gólov. O´Reilly má znovu problémy s chrbtom, Kane zbiera akurát tak TM a ofenzívu potom (ako-tak) ťahá útok Foligno-Larsson-Gionta - to hovorí za všetko...

McIlrath teda napokon vymenený. Zrejme to teda ani na tej farme nebolo ono, ako píšeš. Len celkom nechápem protihodnotu - nebol by lepší len čisto nejaký vyšší pick? Alebo potrebovala farma dákeho obrancu?
20.11.2016 - 23:26:17
avatar
Trocha som bol sklamany, ze to takto dopadlo, ale tak dobre pre Winnipeg. Potom vravel aj nieco v tom zmysle, ze uz nechce odchadzat, cize cela tato kauza bola vlastne k nicomu. Ked sa vrati, Myers, kde bude podla teba hrat, na lavej ci pravej strane?

Urcite netreba hladat v mojom fandeni dajaku logiku, ja som pred Rangers drzal palce Penguins, takze to hovori vlastne za vsetko

Ako vravis, strielanie golov vyzeralo doteraz v podani Rangers ako by to bola najjednoduchsia vec v hokeji, pritom je asi ta najtazsia, i ked Columbus ich teraz trocha skrotil. Vancouver dostal pozicane spat aj s urokom, aj ked mi ich bolo trocha luto, kedze herne si urcite nezasluzili taky vyprask. Obrana sa zatial drzi, navyse podporena dobrymi golmanskymi vykonmi, i ked Lundquist mal proti Jackets trocha slabsi zapas.

Vcera som pozeral vas zapas, aj ked nie uple pozorne a bol som uprimne prekvapeny, aj vzhladom na to, co si pisal. S Penguins ste drzali krok a nakoniec i vyhrali.

On uz nemal v New Yorku miesto, Vigneault ho nerad staval, kedze mu nesedel ako hrac ( i ked u neho skumat, aky typ obrancu ma rad, je naozaj veda), Gorton vravel, ze proste nesedi do stylu hry, ktory chcu Rangers i smerom do buducnosti hrat. Tazko povedat, co boli ostatni GM ochotni ponuknut, kedze bol Dylan i na waiver a nikto si ho nestiahol. Ten pick je navyse, tak sa mi zda, podmieneny tym, ze Dylan odohra za Panthers 30 zapasov, co neviem, ci sa stane. Ja by som to teda chapal ako sancu pre Dylana skusit to inde a Kampfer je solidny obranca do AHL i pre zaskocenie na par zapasov v pripade zraneni.



21.11.2016 - 06:27:22
avatar
New York Rangers center Mika Zibanejad sustained a broken fibula during overtime Sunday and will miss the next 6-8 weeks, coach Alain Vigneault said following a 3-2 shootout loss against the Florida Panthers at Madison Square Garden.
Zibanejad was injured 41 seconds into overtime when his feet got tangled with Panthers forward Reilly Smith's feet and he fell awkwardly into the boards. His left foot jammed into the boards and it caused his leg to buckle
22.11.2016 - 16:39:08
avatar
Reakcia na: laik, 20.11.2016 - 23:26:17
Trocha som bol sklamany, ze to takto dopadlo, ale tak dobre pre Winnipeg. Potom vravel aj nieco v tom zmysle, ze uz nechce odchadzat, cize cela tato kauza bola vlastne k nicomu. Ked sa vrati, Myers, kde bude podla teba hrat, na lavej ci pravej strane? Urcite netreba hladat v mojom fandeni dajaku logiku, ja som pred Rangers drzal palce Penguins, takze to hovori vlastne za vsetko :D Ako vravis, strielanie golov vyzeralo doteraz v podani Rangers ako by to bola najjednoduchsia vec v hokeji, pritom je asi ta najtazsia, i ked Columbus ich teraz trocha skrotil. Vancouver dostal pozicane spat aj s urokom, aj ked mi ich bolo trocha luto, kedze herne si urcite nezasluzili taky vyprask. Obrana sa zatial drzi, navyse podporena dobrymi golmanskymi vykonmi, i ked Lundquist mal proti Jackets trocha slabsi zapas. Vcera som pozeral vas zapas, aj ked nie uple pozorne a bol som uprimne prekvapeny, aj vzhladom na to, co si pisal. S Penguins ste drzali krok a nakoniec i vyhrali. On uz nemal v New Yorku miesto, Vigneault ho nerad staval, kedze mu nesedel ako hrac ( i ked u neho skumat, aky typ obrancu ma rad, je naozaj veda), Gorton vravel, ze proste nesedi do stylu hry, ktory chcu Rangers i smerom do buducnosti hrat. Tazko povedat, co boli ostatni GM ochotni ponuknut, kedze bol Dylan i na waiver a nikto si ho nestiahol. Ten pick je navyse, tak sa mi zda, podmieneny tym, ze Dylan odohra za Panthers 30 zapasov, co neviem, ci sa stane. Ja by som to teda chapal ako sancu pre Dylana skusit to inde a Kampfer je solidny obranca do AHL i pre zaskocenie na par zapasov v pripade zraneni.
∧ skryť ∧
Trouba celým tým svojím trucovaním nezískal absolútne nič, akurát tak sa pekne vyfarbil. Pre Winnipeg je to super situácia, lebo aj keď skončí táto zmluva, tak ešte ďalšie dva roky bude RFA. Čiže, aj kedy došlo k arbitráži potom, stále by po tej sezóne ešte nebol UFA. Uvidíme, či za ten čas zmení názor. Toto môžu byť len také prázdne reči... Ťažko povedať, ako sa to uprace po návrate Myersa. Až na posledné zápasy hrala obrana dobre (neviem, ako robili rozpis, ale Jets majú 17 zápasov za 29 dní v novembri a tá únava je už poznať). Dvojicu Morrissey-Byfuglien nerozdelí si myslím. Hrať bude potom určite napravo, otázkou len je, či s Enstromom v 2.páre, ako aj teraz, alebo s Chiarotom v 3. Tipujem skôr tú druhú možnosť.

Budeš pomaly jak Jágr, ktorý s výnimkou NYI vystriedal všetky kluby z tej pôvodnej Atlantickej divízie Vlastne pri tomto ma vždy potom napadne ešte meno Arron Asham, ktorý strávil aspoň jednu sezónu v každom z tých tímov

Veru je to ťažká vec v dnešnej NHL. Hrozne málo gólov padá Prial by som si, aby sa vrátil ofenzívny hokej z rokov 2005 až 2009 dajme tomu. Zrovna Rangers to ešte s pár tímami ako to držia nad vodou. Základnou časťou asi prejdete bez vážnejších problémov, ale či tá obrana vydrží aj v play-off.. No a Columbus sa teraz dáko chytil. To som pri Tortorellovi nečakal, hlavne po tom jeho fiasku na World Cupe.

Proti Pens sme po pár zápasoch hrali celkom dobre. Teda, aspoň čo som videl (druhú polovicu som pozeral). Priznám sa, že počas tohto trápenia Sabres dávam prednosť zápasom Winnipegu. Ale teraz proti Flames konečne kvalitný zápas aj so 4 gólmi, snáď ich to naštartuje a vydržia, kým sa vrátia (hlavne) O'Reilly s Eichelom. Lebo ono aj z tých 4 gólov teraz až 3 boli z PP, ktorá je celkom dobrá už od začiatku sezóny.

NYR ma ale nasrali, že teraz stiahli Puempela. Hrivík by si tu šancu naozaj zaslúžil Alebo, keď už nie on, tak aspoň Jensen.

EDIT: Ešte k Jets a ich úžasnému rozpisu - "Jets hold full practice for the first time in a month" (z oficiálnej stránky tímu).
05.12.2016 - 21:00:30
avatar
Dik za osvetlenie situacie

Niekedy medzi rokmi 2012-2013 som mal v avatare Johna Tavaresa a slabost pre tohto hraca mam dodnes. Prvy draft, ktory som registroval, bol prave jeho draft v roku 2009. Spominam si, ako na Markize vraveli, ze prekonal nejake rekordy Gretzkeho a to ma zaujalo, tak som si to meno zapamatal a ked som sa zacal venovat NHL aj cez tuto stranku, tak som hned vyhladaval, ako sa mu dari. Vlastne moj prvy prispevok na slovaknhl sa tykal Tavaresa :
http://www.slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=729&list=1

Navyse v tej dobe ma ako zacinajuceho fanusika NHL fascinovali kuwove prispevky zo zapasov, takze i preto som mal Islanders vcelku rad To som uz odbehol, no chcel som tym povedat, ze od jari 2015 uz len Rangers

Pravdou je, ze v poslednom case to ide Rangers horsie. Strielanie golov upadlo so zraneniami Buchnevicha a Zibanejada, to iste plati i pre predvedenu hru. Obrana ma jasne problemy uz teraz, po tom skvelom uvode uz doslo na problemy, ktore som tu prakticky cele leto prizvukoval. Ked sa k tomu prida slabsi Lunduistov vykon, je z toho problem, ved videl si asi aj sam proti Buffalu, kde Sabres boli lepsi a Lundquist nechytal dobre. Celkovo je Henrik dost nevyrovnany, raz zachyta skvelo, dalsi zapas pusti slabsi gol, dva.

Columbus je fakt dobry, na Tortorellu bol taky hate, ze som mu aj zacal vcelku priat ako jednotlivcovi. Je to mierne prekvapenie, ale faktom je, ze ten tim ma kvalitu. Ved pred minulou sezonou sa o Columbuse vravelo ako o ciernom koni Metropolitnej divizie, mal to byt taky ich prelomovy rok a nakoniec z toho bolo fiasko. Mozno to prislo o rok neskor.

Puempel nepredvadza nic specialne, ale nevycitam Rangers, ze si ho stiahli. Chlapik bol dobry strelec na kazdej urovni, ale zatial sa zda, ze v NHL svoje schopnosti pretavit nedokaze. Puempel skritizoval Ottawu po svojom debute v drese Rangers a akokolvek to vyzera, ze chyba je na jeho strane (proste na to nema), za pokus to urcite stalo, ak na nom videli nieco, co sa im pacilo.

Tesim sa, ze Hrivika povolali a hned bude hrat. I ked je to na ukor cudzieho nestastia (umrtie v Grabnerovej rodine ). Verim, ze ukaze, co v nom je.
16.12.2016 - 19:52:57
avatar
Reakcia na: laik, 05.12.2016 - 21:00:30
Dik za osvetlenie situacie :-) Niekedy medzi rokmi 2012-2013 som mal v avatare Johna Tavaresa a slabost pre tohto hraca mam dodnes. Prvy draft, ktory som registroval, bol prave jeho draft v roku 2009. Spominam si, ako na Markize vraveli, ze prekonal nejake rekordy Gretzkeho a to ma zaujalo, tak som si to meno zapamatal a ked som sa zacal venovat NHL aj cez tuto stranku, tak som hned vyhladaval, ako sa mu dari. Vlastne moj prvy prispevok na slovaknhl sa tykal Tavaresa : [code] http://www.slovaknhl.sk/diskusia_tema.php?id=729&list=1 [/code] Navyse v tej dobe ma ako zacinajuceho fanusika NHL fascinovali kuwove prispevky zo zapasov, takze i preto som mal Islanders vcelku rad :) To som uz odbehol, no chcel som tym povedat, ze od jari 2015 uz len Rangers :) Pravdou je, ze v poslednom case to ide Rangers horsie. Strielanie golov upadlo so zraneniami Buchnevicha a Zibanejada, to iste plati i pre predvedenu hru. Obrana ma jasne problemy uz teraz, po tom skvelom uvode uz doslo na problemy, ktore som tu prakticky cele leto prizvukoval. Ked sa k tomu prida slabsi Lunduistov vykon, je z toho problem, ved videl si asi aj sam proti Buffalu, kde Sabres boli lepsi a Lundquist nechytal dobre. Celkovo je Henrik dost nevyrovnany, raz zachyta skvelo, dalsi zapas pusti slabsi gol, dva. Columbus je fakt dobry, na Tortorellu bol taky hate, ze som mu aj zacal vcelku priat ako jednotlivcovi. Je to mierne prekvapenie, ale faktom je, ze ten tim ma kvalitu. Ved pred minulou sezonou sa o Columbuse vravelo ako o ciernom koni Metropolitnej divizie, mal to byt taky ich prelomovy rok a nakoniec z toho bolo fiasko. Mozno to prislo o rok neskor. Puempel nepredvadza nic specialne, ale nevycitam Rangers, ze si ho stiahli. Chlapik bol dobry strelec na kazdej urovni, ale zatial sa zda, ze v NHL svoje schopnosti pretavit nedokaze. Puempel skritizoval Ottawu po svojom debute v drese Rangers a akokolvek to vyzera, ze chyba je na jeho strane (proste na to nema), za pokus to urcite stalo, ak na nom videli nieco, co sa im pacilo. Tesim sa, ze Hrivika povolali a hned bude hrat. I ked je to na ukor cudzieho nestastia (umrtie v Grabnerovej rodine :-( ). Verim, ze ukaze, co v nom je.
∧ skryť ∧
V pohode

Ja zase po našich najviac fandím Stamkosovi (a ďalej sú to potom Laine, Eichel, Vanek a Carter), no ten má poslednou dobou teda riadnu smolu Inak oni sú s Tavaresom dobrí kamoši, pokiaľ viem ešte aj so Girouxom ešte. Všetci potom aj boli v jednom tíme, keď Kanada vyhrala zlato z MS juniorov... Ja zase kvôli Šatanovi fandím Buffalu už nejak od 8 rokov a zrovna v roku 1999 boli aj vo finále SC (here is to hope...) a aj napriek niekoľkým príšerným sezónam a hrozbe sťahovania sa v sezóne 2002/03 myslím, zmena nestala Ty si si NYI prečo potom neobľúbil?

Tak veru NYR nakoniec tiež poľavili s tým strieľaním gólov, no výhry im pribúdajú stále a tak sa netreba moc obávať si myslím. A nakoniec, každé mužstvo niekedy zastihne slabšie obdobie... Všimol som si veru, že Henrik chytá poslabšie oproti minulým sezónam, už len dúfať, že teraz nebude mať takúto zostupnú tendenciu každý rok. Raanta zato chytá skvele. Pre Rangers to potom može byť neskutočná výhra alebo katastrofa, ak si Knights fakt vyberú práve jeho. Teraz v noci proti Dallasu inak nachvíľu vystriedal Lundqvista, nevieš prečo?

No tak musím uznať veru, že ten zápas Buffala som si užíval Hlavne potom Eichelove predstavenie. Veľmi som mu to želal. Musel to byť aj preňho pocit zadosťučinenia, keď mohol dvakrát so zdvihnutými rukami prejsť okolo striedačky súpera, na ktorej sedel Vesey, ktorý vlastne aj jemu dal košom. Celkovo to od jeho návratu, okrem prehier s Caps a jednej s Bruins, vyzerá celkom dobre. Aj na fronte zranených to vyzerá stále lepšie (klopem na drevo) - okrem Ennisa by tam čoskoro nemusel byť už nikto.

A možno sa len vezú na tej vlne. Súhlasím s tým, že CBJ majú kvalitu, ale zase neviem, či až takúto. Ukáže až budúcnosť... A tá som veľmi zvedavý, či bude u nich spätá práve s Tortsom, lebo on má tendenciu si časom pohnevať hráčov proti sebe. Tak to bolo vlastne všade, kde pôsobil.

No takých hráčov je viacero, čo proste nech sú akokoľvek úspešní všade inde, na NHL to proste nie je. Takýto hráč je napríklad aj v Buffale. Derek Grant pravidelne zbieral body v AHL a dokonca aj v prípravných zápasoch, ale v NHL zatiaľ stále nemá ani jeden jediný gól... Snáď sa teraz Hrivík poriadne chopí šance a nepustí ju. Hneď dvaja Slováci sa nám pekne zohrávajú so Švédmi teraz
17.12.2016 - 20:20:56
avatar
Lebo na MS 2012 som sa zamiloval do Malkina To, co on predvadzal na tom sampionate, no neviem, ja som taku dominanciu dovtedy a doteraz nevidel, aspon si teda nepamatam. Crosby bol perfektny na Svetovom pohari, ale aj tak nedominoval sposobom, akym Malkin ten rok (iste kvalita SP sa s MS neda porovnat). Preto som presiel k nemu a k Penguins

Chudak Stamkos :( Pritom podla vsetkeho, co som cital, hral najlepsi hokej od tej zlomeniny z 2013. Satan je moj najoblubenejsi hrac, len skoda, ze v dobe, kedy som sa NHL zacal venovat podrobnejsie, akurat svoju karieru v zamori skoncil.

Goly ubudli, ale to sa dalo cakat s tymi zraneniami, Zibanejad i Buchnevich (i ked toho odohral pramalo) su velkou sucastou ofenzivnej dynamiky hry Rangers. Rangers nemaju hviezdu typu Crosby, Malkin, Kane ci Kopitar a preto sa spoliehaju skor na hlbku v utoku, ktora je tento rocnik naozaj velmi dobra, len v plnom pocte toho vela neodohrali.

Od zapasu s vami hraju Rangers lepsie, obrana hra opat velmi solidne, Rangers nepustili v poslednej dobe vela golov. Velmi k tomu prispel Raanta, ktory chytal skvelo a proti Dallasu sa vratil Lundquist do brany vo velkom style. Veru, to by nebolo dobre, keby takyto trend pokracoval. Ale moze sa to stat, vek neoklames. Ja vsak verim, ze sa da dokopy, mozno potreboval takuto "facku", proti Dallasu chytal kvalitne. Osobne by som nemal problem, keby si Raantu vybrali vo Vegas, radsej stratit nahradneho brankara ako Grabnera, Kleina, Lindberga ci Fasta. Aspon tak to vnimam ja. Po tom hite od Eakina siel Henrik do satne, aby sa vylucil otras mozgu, myslim, ze je to povinnost po udere do hlavy, uz viackrat som to videl.

Zelam vam i Eichelovi. Ked obcas vysielaju Sabres na Nove, tak po ocku sledujem a nehrate zle. Ani proti najtazsim superom. Nemyslim si vsak , ze Vesey svoje rozhodnutie v tejto chvili lutuje

Neviem, zo zaciatku som mal tiez tento nazor, ale v tejto chvili su vlastne najlepsi tim NHL, keby odohrali tolko zapasov co superi. Navyse nic nenaznacuje, ze by ich mal cakat vyraznejsi prepad, ak sa nic neocakavane nestane, podla mna playoff uz urobia. Ci udrzia toto tempo je otazne, priklanam sa k tomu, ze trocha spomalia, ale nie vyrazne. Ta kvalita tam je. Bobrovsky je super, obranu maju uzasnu podla mna a aj v utoku to maju solidne + fungujuce specialne timy.

Ako vravis, dobry priklad je aj Pulkkinen. Ohromny strelec na AHL urovni, ale v NHL sa nevie presadit. A takych hracov je vskutku kopa. Puempel dnes dostane dalsiu sancu a to na ukor Pirriho, co je dobrym znamenim pre Hrivika, trenerom sa jeho hra zda sa paci viac ako ta Pirriho, ktory ked nestriela goly, nie je timu velmi uzitocny. Formacia s Fastom a Lindbergom sa mi velmi paci a hraju spolu naozaj dobre. Moderna stvrta lajna.
19.12.2016 - 22:26:10
avatar
Reakcia na: laik, 17.12.2016 - 20:20:56
Lebo na MS 2012 som sa zamiloval do Malkina :D To, co on predvadzal na tom sampionate, no neviem, ja som taku dominanciu dovtedy a doteraz nevidel, aspon si teda nepamatam. Crosby bol perfektny na Svetovom pohari, ale aj tak nedominoval sposobom, akym Malkin ten rok (iste kvalita SP sa s MS neda porovnat). Preto som presiel k nemu a k Penguins :) Chudak Stamkos :( Pritom podla vsetkeho, co som cital, hral najlepsi hokej od tej zlomeniny z 2013. Satan je moj najoblubenejsi hrac, len skoda, ze v dobe, kedy som sa NHL zacal venovat podrobnejsie, akurat svoju karieru v zamori skoncil. Goly ubudli, ale to sa dalo cakat s tymi zraneniami, Zibanejad i Buchnevich (i ked toho odohral pramalo) su velkou sucastou ofenzivnej dynamiky hry Rangers. Rangers nemaju hviezdu typu Crosby, Malkin, Kane ci Kopitar a preto sa spoliehaju skor na hlbku v utoku, ktora je tento rocnik naozaj velmi dobra, len v plnom pocte toho vela neodohrali. Od zapasu s vami hraju Rangers lepsie, obrana hra opat velmi solidne, Rangers nepustili v poslednej dobe vela golov. Velmi k tomu prispel Raanta, ktory chytal skvelo a proti Dallasu sa vratil Lundquist do brany vo velkom style. Veru, to by nebolo dobre, keby takyto trend pokracoval. Ale moze sa to stat, vek neoklames. Ja vsak verim, ze sa da dokopy, mozno potreboval takuto \"facku\", proti Dallasu chytal kvalitne. Osobne by som nemal problem, keby si Raantu vybrali vo Vegas, radsej stratit nahradneho brankara ako Grabnera, Kleina, Lindberga ci Fasta. Aspon tak to vnimam ja. Po tom hite od Eakina siel Henrik do satne, aby sa vylucil otras mozgu, myslim, ze je to povinnost po udere do hlavy, uz viackrat som to videl. Zelam vam i Eichelovi. Ked obcas vysielaju Sabres na Nove, tak po ocku sledujem a nehrate zle. Ani proti najtazsim superom. Nemyslim si vsak , ze Vesey svoje rozhodnutie v tejto chvili lutuje :) Neviem, zo zaciatku som mal tiez tento nazor, ale v tejto chvili su vlastne najlepsi tim NHL, keby odohrali tolko zapasov co superi. Navyse nic nenaznacuje, ze by ich mal cakat vyraznejsi prepad, ak sa nic neocakavane nestane, podla mna playoff uz urobia. Ci udrzia toto tempo je otazne, priklanam sa k tomu, ze trocha spomalia, ale nie vyrazne. Ta kvalita tam je. Bobrovsky je super, obranu maju uzasnu podla mna a aj v utoku to maju solidne + fungujuce specialne timy. Ako vravis, dobry priklad je aj Pulkkinen. Ohromny strelec na AHL urovni, ale v NHL sa nevie presadit. A takych hracov je vskutku kopa. Puempel dnes dostane dalsiu sancu a to na ukor Pirriho, co je dobrym znamenim pre Hrivika, trenerom sa jeho hra zda sa paci viac ako ta Pirriho, ktory ked nestriela goly, nie je timu velmi uzitocny. Formacia s Fastom a Lindbergom sa mi velmi paci a hraju spolu naozaj dobre. Moderna stvrta lajna.
∧ skryť ∧
Rusi, keď sa dostanú do pohody, tak vedia byť skutočne dominantní (ako tím, aj ako jednotlivci). Teda aspoň na MS, keďže Rusi by šli aj tam reprezentovať aj dolámaní Ja mám veľmi rád strelcov vo všeobecnosti, preto som si veľmi obľúbil Stamkosa, keď bol v jednej sezóne schopný nastrieľať 60 gólov (a Ovcu zase moc nemusím ). Preto u mňa boduje aj Laine, navyše keď ešte hrá za Jets. V minulosti to potom bol trebárs jeho predchodca Selänne či Näslund

Vlastne šak aj Šatan bol vychýreným strelcom a pre mňa zďaleka najobľúbenejší hráč, tak ako u teba. Ja som NHL sledoval už od spomínaného roku 1999, ale tak, samozrejme, v rámci možností (teletext, večerné spravodajstvo, noviny, neskôr Pro Hockey a každú sobotu NHL Power Week - neviem, či poznáš). Až neskôr sa dali sledovať prenosy z NHL. Ale zase niekoľkokrát som Šatana mal možnosť vidieť hrať aj naživo: raz za repre a potom viackrát za Slovan v Extralige a KHL. Niektoré z nich boli naozaj pamätné

No Rangers by sa určite hodil ten pravý no. 1 center. Možno, keď Nashovi skončí zmluva, sa niečo upečie. Neviem, Grabner sa zdá, že celkom vychladol, to by možno ani nebola taká strata. Ale Klein, Fast a Lindberg už skôr, to súhlasím... Jaj šak áno, tam vtedy Eakin zbúral Henrika. Ten bol nakoniec tento týždeň vyhlásený za 2. hviezdu týždňa. Avšak na základnej časti zase až toľko na tých číslach nezáleží, pokiaľ tím vyhráva. Podstatné bude potom play-off a v ňom, ako sa ukáže

Nie nie, naozaj po návrate zranených hráčov (a že ich bolo) to vyzerá skutočne oveľa lepšie. A aj tá bilancia a zbieranie bodov hneď inak vyzerá (chystám sa voľačo hodiť aj do témy Buffala ohľadom tohto)... Tak určite neľutuje (aspoň nie zatiaľ ), len som myslel, že v tom momente to musel byť pre Eichela naozaj super pocit.

Play-off dajú, o tom nepochybujem. Stále si ale myslím, že top tímom nie sú. Proste tá výhra 10:0 nad Habs ich akoby nakopla k nevídaným výsledkom, lebo toto je až na pár hráčov ten istý tím, aký bol v sezóne minulej... Tím to kvalitný je, ale musia to ešte dokázať aj vo viacerých sezónach po sebe. A to isté Bobrovsky. Ten, keď má formu, je to jeden z naj gólmanov v lige. Ale keď nie, tak patrí k ligovému priemeru. Vie byť proste strašne nevyrovnaný...

Pulkkinen vyzeral dobre aj keď vstúpil do NHL, no nedokázal sa tam udržať. Bojím sa, aby toto nebol aj Jurčov prípad. Jemu strašne želám výmenu... Hej, je to dobré znamenie. Pirri je predsa len strelec, ktorý keď nedostane ofenzívne minúty a spoluhráčov, tak toho veľa nespraví. No len škoda, že so Švédmi hrá teraz v 3. lajne Vesey 4. je teraz, pokiaľ dobre viem, Grabner-Puempel-Hrivík.
18.01.2017 - 20:08:08
avatar
Reakcia na: Reese, 19.12.2016 - 22:26:10
Rusi, keď sa dostanú do pohody, tak vedia byť skutočne dominantní (ako tím, aj ako jednotlivci). Teda aspoň na MS, keďže Rusi by šli aj tam reprezentovať aj dolámaní :-D Ja mám veľmi rád strelcov vo všeobecnosti, preto som si veľmi obľúbil Stamkosa, keď bol v jednej sezóne schopný nastrieľať 60 gólov (a Ovcu zase moc nemusím :-D). Preto u mňa boduje aj Laine, navyše keď ešte hrá za Jets. V minulosti to potom bol trebárs jeho predchodca Selänne či Näslund :-) Vlastne šak aj Šatan bol vychýreným strelcom a pre mňa zďaleka najobľúbenejší hráč, tak ako u teba. Ja som NHL sledoval už od spomínaného roku 1999, ale tak, samozrejme, v rámci možností (teletext, večerné spravodajstvo, noviny, neskôr Pro Hockey a každú sobotu NHL Power Week - neviem, či poznáš). Až neskôr sa dali sledovať prenosy z NHL. Ale zase niekoľkokrát som Šatana mal možnosť vidieť hrať aj naživo: raz za repre a potom viackrát za Slovan v Extralige a KHL. Niektoré z nich boli naozaj pamätné :s12: No Rangers by sa určite hodil ten pravý no. 1 center. Možno, keď Nashovi skončí zmluva, sa niečo upečie. Neviem, Grabner sa zdá, že celkom vychladol, to by možno ani nebola taká strata. Ale Klein, Fast a Lindberg už skôr, to súhlasím... Jaj šak áno, tam vtedy Eakin zbúral Henrika. Ten bol nakoniec tento týždeň vyhlásený za 2. hviezdu týždňa. Avšak na základnej časti zase až toľko na tých číslach nezáleží, pokiaľ tím vyhráva. Podstatné bude potom play-off a v ňom, ako sa ukáže :-) Nie nie, naozaj po návrate zranených hráčov (a že ich bolo) to vyzerá skutočne oveľa lepšie. A aj tá bilancia a zbieranie bodov hneď inak vyzerá (chystám sa voľačo hodiť aj do témy Buffala ohľadom tohto)... Tak určite neľutuje (aspoň nie zatiaľ :-P), len som myslel, že v tom momente to musel byť pre Eichela naozaj super pocit. Play-off dajú, o tom nepochybujem. Stále si ale myslím, že top tímom nie sú. Proste tá výhra 10:0 nad Habs ich akoby nakopla k nevídaným výsledkom, lebo toto je až na pár hráčov ten istý tím, aký bol v sezóne minulej... Tím to kvalitný je, ale musia to ešte dokázať aj vo viacerých sezónach po sebe. A to isté Bobrovsky. Ten, keď má formu, je to jeden z naj gólmanov v lige. Ale keď nie, tak patrí k ligovému priemeru. Vie byť proste strašne nevyrovnaný... Pulkkinen vyzeral dobre aj keď vstúpil do NHL, no nedokázal sa tam udržať. Bojím sa, aby toto nebol aj Jurčov prípad. Jemu strašne želám výmenu... Hej, je to dobré znamenie. Pirri je predsa len strelec, ktorý keď nedostane ofenzívne minúty a spoluhráčov, tak toho veľa nespraví. No len škoda, že so Švédmi hrá teraz v 3. lajne Vesey :-/ 4. je teraz, pokiaľ dobre viem, Grabner-Puempel-Hrivík.
∧ skryť ∧
Ano, Satan bol vzdy mojim najoblubenejsim hracom. Mam rad kazdeho z tej "starej" generacie, ale Satan bol pre mna vzdy nieco viac. Jeden z mojich sportovych vzorov, ked som vyrastal. Akurat mal nejaku ceremoniu so Slovanom, myslim, ze Sien slavy Slovana, bol si tam?

Tak to ligu sledujes uz dost dlho. Ja som sice roky sledoval teletext, ale to som prakticky hladal len slovenske body a zvysok ma az tak nezaujimal. Celkovo ma liga chytila az na zaciatku tejto dekady.

S tym prvym centrom suhlasim, aj ked si myslim, ze Stepan je trocha podcenovany. On je naozaj velmi dobry hrac, ktory dokaze bodovat na vysokej urovni a spojit to so skvelou defenzivnou hrou. Svoju poziciu si obhaji, ale samozrejme to nie je ten typ hraca, co sam dokaze potiahnut tim. Teraz sa mu vsak skvelo dari a dovolim si povedat, ze on, Zuccarello a Kreider tvoria v tejto chvili jednu z najlepsich formacii v lige. Naozaj hraju skvelo. Duchene je vraj dostupny za dobru ponuku, to by mohol byt clovek, ktory by splnal parametre praveho centra cislo jedna, ale Rangers maju ine potreby, ktore treba vyriesit, nemyslim si, ze pojdu touto cestou.

Grabner je uzasny. Ked si spomeniem, ze som nechapal, preco Gorton podpisal jeho a nie Stalberga, tak sa citim trapne. Celkovo mi je spatne zahadou, ako o jedneho z najlepsich korculiarov v lige, ktora ide prave smerom rychlosti, nebol vacsi zaujem... Uz ma 19 golov a jeho predstavenie proti Coulmbusu zostane v mojej pamati velmi dlho. Zo Setha Jonesa, ktoreho povazujem za atleticky skvelo vybaveneho hraca, najprv spravil statistu a neskor po jeho chybe rozhodol cely zapas. A u neho to nie je len o goloch, on si vytvara pravidelne sance zo svojej rychlosti, je ohromne platny na oslabeni, co bola Achillova pata minuly rok pre Rangers.

Ofenziva Rangers hrala po dlhej dobe v plnom pocte a bolo z toho sest golov. Bohuzial, Henrik je v obrovskej krize a chyta velmi zle. Nechyti nic naviac a pusta lacne goly, nie je to dobre, navyse sa zranil na par dni Raanta. Musi sa spamatat, inak maju Rangers velky problem.

Musim sa priznat, ze v poslednej dobe nemam moc casu a preto ostatne timy moc nesledujem, tak ak by si mal cas, nejaky report o Buffale by som si rad precital

Marek uz je v AHL. Svoje posobenie v prvom time zvladol velmi dobre, svoju rolu si zastal a ukazal, ze patri do ligy, i ked si ho z waiveru nik nestiahol. S tym, aki vselijaki hraci v lige hraju, sa divim, ze sa nikomu nehodil dobry hrac do stvrtej lajny s excelentnymi possesion cislami. Taky Cody McLeod nie je ani nahodou lepsi hrac ako Hrivik a este dokonca stal Nashville pick . U Rangers proste nie je miesto, s tym sa neda nic robit.
18.01.2017 - 20:15:29
avatar
A este k expansion draftu :

Larry Brooks napisal, ze v obrane budu Rangers chranit Staala (toho musia - NMC), McDonagha a ak sa nic nezmeni, tak tretim do partie bude Nick Holden. Girardi, ktory ma podobne ako Staal NMC, bud bude suhlasit s jej zrusenim alebo bude vykupeny.

V utoku budu Rangers chranit Stepana, Kreidera, Nasha, Zuccarella, Zibanejada, Millera a Hayesa. Bohuzial, na Grabnera a Fasta, ak sa nic nezmeni, miesto nebude, i ked Rangers by ich velmi neradi stratili.
19.01.2017 - 01:33:49
avatar
No bolo by zaujímavé čo by bolo keby získali toho Schattenkirka alebo Troubu na deadline. Či by sa vzdali Holdena, alebo by radšej vykúpili/poprosili o vzdanie sa NMC Staala...
19.01.2017 - 21:54:05
avatar
Reakcia na: Shini, 19.01.2017 - 01:33:49
No bolo by zaujímavé čo by bolo keby získali toho Schattenkirka alebo Troubu na deadline. Či by sa vzdali Holdena, alebo by radšej vykúpili/poprosili o vzdanie sa NMC Staala...
∧ skryť ∧
Osobne si nemyslim, ze Rangers privedu takyto typ obrancu pocas trade deadline, skor som nazoru, ze ak niekto pride, pojde o klasickeho rental hraca. Ak by sa to vsak nahodou podarilo, tak si myslim, ze proste neochrania Holdena.
24.01.2017 - 00:28:55
avatar
Reakcia na: laik, 18.01.2017 - 20:08:08
Ano, Satan bol vzdy mojim najoblubenejsim hracom. Mam rad kazdeho z tej \"starej\" generacie, ale Satan bol pre mna vzdy nieco viac. Jeden z mojich sportovych vzorov, ked som vyrastal. Akurat mal nejaku ceremoniu so Slovanom, myslim, ze Sien slavy Slovana, bol si tam? Tak to ligu sledujes uz dost dlho. Ja som sice roky sledoval teletext, ale to som prakticky hladal len slovenske body a zvysok ma az tak nezaujimal. Celkovo ma liga chytila az na zaciatku tejto dekady. S tym prvym centrom suhlasim, aj ked si myslim, ze Stepan je trocha podcenovany. On je naozaj velmi dobry hrac, ktory dokaze bodovat na vysokej urovni a spojit to so skvelou defenzivnou hrou. Svoju poziciu si obhaji, ale samozrejme to nie je ten typ hraca, co sam dokaze potiahnut tim. Teraz sa mu vsak skvelo dari a dovolim si povedat, ze on, Zuccarello a Kreider tvoria v tejto chvili jednu z najlepsich formacii v lige. Naozaj hraju skvelo. Duchene je vraj dostupny za dobru ponuku, to by mohol byt clovek, ktory by splnal parametre praveho centra cislo jedna, ale Rangers maju ine potreby, ktore treba vyriesit, nemyslim si, ze pojdu touto cestou. Grabner je uzasny. Ked si spomeniem, ze som nechapal, preco Gorton podpisal jeho a nie Stalberga, tak sa citim trapne. Celkovo mi je spatne zahadou, ako o jedneho z najlepsich korculiarov v lige, ktora ide prave smerom rychlosti, nebol vacsi zaujem... Uz ma 19 golov a jeho predstavenie proti Coulmbusu zostane v mojej pamati velmi dlho. Zo Setha Jonesa, ktoreho povazujem za atleticky skvelo vybaveneho hraca, najprv spravil statistu a neskor po jeho chybe rozhodol cely zapas. A u neho to nie je len o goloch, on si vytvara pravidelne sance zo svojej rychlosti, je ohromne platny na oslabeni, co bola Achillova pata minuly rok pre Rangers. Ofenziva Rangers hrala po dlhej dobe v plnom pocte a bolo z toho sest golov. Bohuzial, Henrik je v obrovskej krize a chyta velmi zle. Nechyti nic naviac a pusta lacne goly, nie je to dobre, navyse sa zranil na par dni Raanta. Musi sa spamatat, inak maju Rangers velky problem. Musim sa priznat, ze v poslednej dobe nemam moc casu a preto ostatne timy moc nesledujem, tak ak by si mal cas, nejaky report o Buffale by som si rad precital :) Marek uz je v AHL. Svoje posobenie v prvom time zvladol velmi dobre, svoju rolu si zastal a ukazal, ze patri do ligy, i ked si ho z waiveru nik nestiahol. S tym, aki vselijaki hraci v lige hraju, sa divim, ze sa nikomu nehodil dobry hrac do stvrtej lajny s excelentnymi possesion cislami. Taky Cody McLeod nie je ani nahodou lepsi hrac ako Hrivik a este dokonca stal Nashville pick :-/. U Rangers proste nie je miesto, s tym sa neda nic robit.
∧ skryť ∧
No aj u mňa bol/je Šatan skoro ako modla Pravdaže, to som si nemohol nechať ujsť, hoci na Kun Lun som vtedy neplánoval ísť. Ty na Slovan nezvykneš zájsť?

To áno, človeku sa to ani nezdá takto. Poriadne to letí... Ale vravím, tak ako dnes (alebo približne takto) sa dala liga sledovať väčšmi až s rozšírením internetu - čo, aspoň u mňa teda, bolo tesne pred tou výlukou 2004/05.

Pravdaže, Stepan je super hráč. V mojich očiach ideálny center číslo dva. Porovnal by som ho potom s O´Reillym. Ten síce tiež v pohode zvládne úlohu 1.centra, ale predsa len aj v Buffale má toto miesto do budúcna vyhradené Eichel. Inak súhlasím, Rangers by sa skôr zišiel kvalitný bek. Útok je momentálne kvalitný a aj dostatočne hlboký... To je radosť pozerať sa, keď sa tvojmu tímu zohrá elitný útok. To si naposledy pamätám u Buffala v sezóne 2013, kde útok Vanek-Hodgson-Pominville bol aj číslami najlepším v lige. Bohužiaľ, práve v tejto sezóne už začala pozvoľna prestavba a po trejde Pominvilla sa útok rozpadol.

Grabner má momentálne naozaj zaujímavú bilanciu 21+8 On mal pred touto sezónou tri dosť slabučké ročníky, to bude asi tým. Predsa len rýchlosťou a užitočnosťou na oslabeniach všetko nenahradí. U vás ale prežíva hotové zmŕtvychvstanie. A presne, ten zápas s Columbusom mám aj ja v jeho podaní živo v pamäti.

V plnom počte útok dlho nakoniec nebol. Hayes teraz na 2-3 týždne out + ešte aj Fast je zranený. No Lundqvist má buď len slabú sezónu alebo ho proste dobehli roky, čo by bol pre New York ozaj veľký problém.

Ok, pokúsim sa po čase teda voľačo zosmoliť Inak z Buffala aj z Winnipegu mám podobné pocity - fakt niekedy neviem, čo si mám o nich myslieť. Dokážu vyhrať i prehrať akokoľvek a s kýmkoľvek. Napríklad pri Jets mám živo v pamäti, ako po sebe vonku porazili STL a CHI, len aby potom prehrali dva krát po sebe doma (kde im to ide oveľa lepšie) a dva ďalšie vonku... Potom si však spomeniem, že oba tímy mali zo začiatku veľkú smolu na zranenia a WPG k tomu ešte aj príšerný rozpis. Navyše sú to mladé tímy, ktoré potrebujú ešte dozrieť.

Tiež som dúfal, že si Hrivíka niekto vezme. Na NHL určite má, hoc by to aj bolo v limitovanej role. Práve aj pri Sabres som dúfal, tým by sa center do 4.útoku po strate Granta hodil. U nich som taktiež dúfal, že siahnu po Rattiem, ale zase nič... U McLeoda toto podľa mňa bolo skôr o skúsenostiach. Tam po odchodoch Webera a Gaustada Nashville dosť stratil.

Rangers teda nie je čo závidieť smerom k expanssion draftu. Pre začiatkom ročníka by som veru nebol povedal, že Holden bude chránený pred Kleinom. Ale z Rangers to bude i tak asi útočník, ktorého Knights potiahnu.
25.01.2017 - 19:35:46
avatar
Reakcia na: Reese, 24.01.2017 - 00:28:55
No aj u mňa bol/je Šatan skoro ako modla :-) Pravdaže, to som si nemohol nechať ujsť, hoci na Kun Lun som vtedy neplánoval ísť. Ty na Slovan nezvykneš zájsť? To áno, človeku sa to ani nezdá takto. Poriadne to letí... Ale vravím, tak ako dnes (alebo približne takto) sa dala liga sledovať väčšmi až s rozšírením internetu - čo, aspoň u mňa teda, bolo tesne pred tou výlukou 2004/05. Pravdaže, Stepan je super hráč. V mojich očiach ideálny center číslo dva. Porovnal by som ho potom s O´Reillym. Ten síce tiež v pohode zvládne úlohu 1.centra, ale predsa len aj v Buffale má toto miesto do budúcna vyhradené Eichel. Inak súhlasím, Rangers by sa skôr zišiel kvalitný bek. Útok je momentálne kvalitný a aj dostatočne hlboký... To je radosť pozerať sa, keď sa tvojmu tímu zohrá elitný útok. To si naposledy pamätám u Buffala v sezóne 2013, kde útok Vanek-Hodgson-Pominville bol aj číslami najlepším v lige. Bohužiaľ, práve v tejto sezóne už začala pozvoľna prestavba a po trejde Pominvilla sa útok rozpadol. Grabner má momentálne naozaj zaujímavú bilanciu 21+8 :-D On mal pred touto sezónou tri dosť slabučké ročníky, to bude asi tým. Predsa len rýchlosťou a užitočnosťou na oslabeniach všetko nenahradí. U vás ale prežíva hotové zmŕtvychvstanie. A presne, ten zápas s Columbusom mám aj ja v jeho podaní živo v pamäti. V plnom počte útok dlho nakoniec nebol. Hayes teraz na 2-3 týždne out + ešte aj Fast je zranený. No Lundqvist má buď len slabú sezónu alebo ho proste dobehli roky, čo by bol pre New York ozaj veľký problém. Ok, pokúsim sa po čase teda voľačo zosmoliť ;-) Inak z Buffala aj z Winnipegu mám podobné pocity - fakt niekedy neviem, čo si mám o nich myslieť. Dokážu vyhrať i prehrať akokoľvek a s kýmkoľvek. Napríklad pri Jets mám živo v pamäti, ako po sebe vonku porazili STL a CHI, len aby potom prehrali dva krát po sebe doma (kde im to ide oveľa lepšie) a dva ďalšie vonku... Potom si však spomeniem, že oba tímy mali zo začiatku veľkú smolu na zranenia a WPG k tomu ešte aj príšerný rozpis. Navyše sú to mladé tímy, ktoré potrebujú ešte dozrieť. Tiež som dúfal, že si Hrivíka niekto vezme. Na NHL určite má, hoc by to aj bolo v limitovanej role. Práve aj pri Sabres som dúfal, tým by sa center do 4.útoku po strate Granta hodil. U nich som taktiež dúfal, že siahnu po Rattiem, ale zase nič... U McLeoda toto podľa mňa bolo skôr o skúsenostiach. Tam po odchodoch Webera a Gaustada Nashville dosť stratil. Rangers teda nie je čo závidieť smerom k expanssion draftu. Pre začiatkom ročníka by som veru nebol povedal, že Holden bude chránený pred Kleinom. Ale z Rangers to bude i tak asi útočník, ktorého Knights potiahnu.
∧ skryť ∧
Nemam to sice daleko do Bratislavy, ale nechodievam. Radsej si zapas pozriem doma, v klude, v teple

Ano, O Reilly je velmi dobre prirovnanie. Skvely hrac, u ktoreho body neodhaluju cely obraz(a to boduje velmi dobre). S tym obrancom sa da len suhlasit, ja dufam, ze v lete sa nieco podari. Ci uz to bude podpis Shattenkirka alebo nejaka vymena, urcite sa to vsak bude musiet a aj sa bude riesit. Myslim si, ze niekto pride aj pred trade deadline, ale bude to skor niekto, co nebude stat vela a odvedie si svoju robotu. Sice sa s hernym upadkom Blues otvara moznost vymeny Shattenkirka, neviem si vsak predstavit, co by Rangers za neho poslali. Moc toho k dispozicii nie je, co by sa dalo menit. Wau, som ani nevedel, ze Hodgson v 26 skoncil karieru.

Ano, on to tak ma takmer pocas celej kariery, ked si pozries jeho karierne statistiky Jemu das puk do behu a on uz vie, co ma robit. Jeho korculovanie je fakt neuveritelne. U Rangers mu to fakt sadlo perfektne.

Ako vravis, proste nie je sudene, aby dlhsiu dobu ten utok vydrzal zdravy. Je to uz otravne. Odkedy som to napisal, tak Henrik sa opat dvihol Len v tom musi pokracovat, chcem od neho vidiet konstantne dobre vykony, zatial to bol v tejto sezone klucovy problem s nim.

Ved vy ste Rangers porazili uz dvakrat v tejto sezone. A na tie problemy, co ste mali, nie ste daleko od play-off. Ta situacia v Atlantickej divizii je velmi vyrovnana, tam asi az na Montreal nema nikto nic iste + je tam este ta jedna divoka karta.

Definitivne ukazal, ze je NHL hrac. Myslim si, ze bez problemov by vedel zahrat stvrtu lajnu v hociktorom time. S tym McLeodom to je dobry postreh, to dava zmysel.

Klein nema dobru sezonu. Holden je naopak velmi pozitivnym prekvapenim a v tejto chvili patri medzi opory Rangers.
26.01.2017 - 17:16:24
avatar
McKenzie vcera tiez potvrdil, ze Rangers budu skor hladat \\"pravorukeho Holdena\\" ako sa hnat za Shattenkirkom. A podla vsetkeho co citam, a nech to znie akokolvek sokujuco, Rangers pravdepodobne budu tento rok draftovat v prvom kole
30.01.2017 - 21:36:26
avatar
Reakcia na: laik, 25.01.2017 - 19:35:46
Nemam to sice daleko do Bratislavy, ale nechodievam. Radsej si zapas pozriem doma, v klude, v teple :) Ano, O Reilly je velmi dobre prirovnanie. Skvely hrac, u ktoreho body neodhaluju cely obraz(a to boduje velmi dobre). S tym obrancom sa da len suhlasit, ja dufam, ze v lete sa nieco podari. Ci uz to bude podpis Shattenkirka alebo nejaka vymena, urcite sa to vsak bude musiet a aj sa bude riesit. Myslim si, ze niekto pride aj pred trade deadline, ale bude to skor niekto, co nebude stat vela a odvedie si svoju robotu. Sice sa s hernym upadkom Blues otvara moznost vymeny Shattenkirka, neviem si vsak predstavit, co by Rangers za neho poslali. Moc toho k dispozicii nie je, co by sa dalo menit. Wau, som ani nevedel, ze Hodgson v 26 skoncil karieru. Ano, on to tak ma takmer pocas celej kariery, ked si pozries jeho karierne statistiky :D Jemu das puk do behu a on uz vie, co ma robit. Jeho korculovanie je fakt neuveritelne. U Rangers mu to fakt sadlo perfektne. Ako vravis, proste nie je sudene, aby dlhsiu dobu ten utok vydrzal zdravy. Je to uz otravne. Odkedy som to napisal, tak Henrik sa opat dvihol :-) Len v tom musi pokracovat, chcem od neho vidiet konstantne dobre vykony, zatial to bol v tejto sezone klucovy problem s nim. Ved vy ste Rangers porazili uz dvakrat v tejto sezone. A na tie problemy, co ste mali, nie ste daleko od play-off. Ta situacia v Atlantickej divizii je velmi vyrovnana, tam asi az na Montreal nema nikto nic iste + je tam este ta jedna divoka karta. Definitivne ukazal, ze je NHL hrac. Myslim si, ze bez problemov by vedel zahrat stvrtu lajnu v hociktorom time. S tym McLeodom to je dobry postreh, to dava zmysel. Klein nema dobru sezonu. Holden je naopak velmi pozitivnym prekvapenim a v tejto chvili patri medzi opory Rangers.
∧ skryť ∧
No niekedy je aj to lepšia alternatíva, ale zase atmosfére na štadióne sa to predsa len nevyrovná. Občas aj do kotla zájdeme, keď sa nás viacero nazbiera, dobre si zahučať Chystal som sa aj teraz na Podoľsk v piatok, ale už je to aj vypredané...

O´Reilly, to bol neskutočný trejd pre Buffalo. Zo začiatku som mal mierne obavy, či sme zaňho neobetovali príliš, alebo či ten plat nie je privysoký, ale obavy boli zbytočné Tiež to vidím na nejakého rental hráča, za ktorého nebudete musieť veľa vysoliť a zároveň ho nebude treba chrániť pre Vegas. Čo sa Shattenkirka týka, zachytil som špekuláciu, že by mohol zamieriť do Tampy za Bishopa+, to by celkom dávalo zmysel si myslím... Hodgson veru zhasol. Vraj tam boli aj nejaké zdravotné problémy, ale už asi ani nemal motiváciu. On bol dosť slabý korčuliar a to je v tejto lige problém u hráča, ktorý by mal hrať v top6. Inde bol totiž nepoužiteľný.

No veru, on teda nie je žiadny tvorca hry Som naňho zvedavý ďalšiu sezónu, či to potvrdí. A hlavne teda, či to bude opäť v drese Rangers...

Mi nemusíš hovoriť, poznám ten pocit dobre. Buffalu sa konečne uzdravili všetci útočníci (teda až na Larssona, ktorý už dohral v sezóne) a teraz sa zase pre zmenu rozpadla obrana... Hej, však som ohľadom toho písal aj v sľubovanom reporte Neviem, či si si všimol, to tu hneď zaniklo... Škoda toho úvodu no, ale s toľkými zraneniami sa ozaj ostatným tímom v úvode nedalo konkurovať.

Veľká škoda, že si ho niekto nestiahol z waiveru. Ktovie, či ešte bude mať po sezóne chuť hrať ďalej v zámorí. Ale snáď to nevzdá. S trochou šťastia, ak sa uvoľnia dáke miesta v útoku a bude mať dobrý kemp, mohol by spraviť tím hneď na začiatku.

Čo hovoríš na All Star Game?
03.02.2017 - 19:54:20
avatar
V tejto chvili je tazko spekulovat. Shattenkirka som uz takmer vylucil ako pripadnu posilu a akurat vcera LeBrun informoval, ze Rangers ohladom neho volali Blues... Naozaj neviem, co Gorton vymysli. Stale si myslim, ze Shattenkirk bude v tejto chvili az prilis drahy pre Rangers. Tipujem to teda bud na rentala alebo nejakeho nenapadneho obrancu a la Holden. Napriklad vas Franson mi pride ako zaujimava moznost pre Rangers, nemal by byt drahy a vyzera, ze ma solidnu sezonu. Zaujimalo by ma, co si o nom myslis.

Co citam, tak Bishopova cena je nizka, ponuky, ktore Yzerman dostava, su slabe. Ta vymena by urcite zmysel davala, ale neviem, ci by v tejto situacii nebolo pre tieto timy lepsie ziskat skor nejake prospekty. Hlavne som zvedavy, ako bude reagovat Yzerman. Situacia na Vychode je vyrovnana, ale Tampa sa potapa viac a viac. Ak nezacnu coskoro vyhravat, mozu byt bez play-off, co by bol obrovsky sok.

Skutocne specialny a jedinecny hrac. Radost ho sledovat a ta jeho rychlost, ved aj vas vcera vraj poriadne rozhybal Ja dufam, ze sa Gortonovi nejako podari ho udrzat.

Cital som. Vdaka za report. Vzdy si rad precitam Vcera tri body, tak si aspon oba timy prisli na bod. Samozrejme, som rad, ze Rangers uchmatli dva

Jeho postoj minule leto bol celkom jasny, aspon co som cital, ze preferuje hrat v zamori, to sa vsak samozrejme mohlo zmenit. Uvidime.

Viac sa mi pacil minuly rocnik ASG. Trocha mi chybali tie kreativne najazdy, malo to svoje chyby, ale pobavilo ma to viackrat minuly rok (Subban, Burns). V nedelu sa mi pacilo hlavne finale, to bolo fakt zaujimave.
03.02.2017 - 19:57:24
avatar
Marchenko na waiveri. Neviem, ako je na tom herne, ze sa dostal az na waiver, ale dakedy sa o nom hovorilo velmi pozitivne, ved este na jesen hral na Svetovom pohari. Hrac, ktoreho by Rangers urcite mohli skusit.

< 1 ... 16 17 18 19 20 21 ... 23 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies