Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 05.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

30.04.2022 - 21:35:08
avatar
Keďže sa čaká už len na zopár mien, dovolil som si mojej zostavy.

Čerešňák Rosandič

Jánošík Nemec

Ivan Grman


Tatar Kristof Slafkovský

Buček Pospisil Lantoši

Líška Roman Regenda

Okuliar Tamáši Takáč

Daňo Krivošík


Pevne verím, že dvaja z kvarteta Gernát, Marinčin, Feherváry, Černák utvoria prvý obranný pár, hoci aj neskôr v turnaji.

V útoku pokiaľ by odmietol účasť aj Tatar, budeme mať obrovský problém zostaviť rozdielovú prvú formáciu. Pri tej mizérii s centrami by som skúsil nejakého krídelníka s top 6/9 potenciálom - Pospíšil chodil často na buly už aj na olympiáde a mohol by to zvládnuť. Nakoniec ten útok napriek ospravedlnenkám nemusí vyzerať vôbec zle, Trto (stále bezkonkurenčne najlepší slovenský útočník) môžu spoločne so Slafkom, ktorý urobil za posledný rok obrovský progres prebrať štafetu po Hrivovi a Cehlovi. Obrana by mohla vyzerať o dosť lepšie ako minulý rok. Dúfam, že tam neuvidíme hráčov ako Bučko a Koch, ktorých si neviem predstaviť držať krok proti silnejším tímom na MS a stíhať hráčom NHL, aspoň nie pri momentálnej forme.

V príprave ma zatiaľ veľmi milo prekvapili Okuliar s Ivanom a Tamáši. Prví dvaja ukazujú, že posun do lepšej ligy herne posunul aj ich. Prvý útok Liška Krištof a Lantoši zatiaľ v príprave najlepší - Liška, Krištof si držia štandard a Lantoši ukazuje, že môže byť jeden z ťahúňov tímu.
20.02.2022 - 15:46:05
avatar
Myslím, že tí tam chýbajú skôr tebe ;) Jedličku s Nemcom by som tam rád videl aj ja, pri takejto zostave by som to pre Jedličku videl na max "healthy scratch". Šimon hral fantasticky na MS20, ale na seniorskej medzinárodnej úrovni zatiaľ príliš veľa chýb, preto by som tu videl skôr miesto pre spoľahlivejších Kňažka, či Rosandiča. Pre Bučeka určite nevidím miesto v prvých dvoch útokoch, navyše to nie je nadpriemerný korčuliar, ktorých Craig jednoducho preferuje.

Na minulých MS sa nevypadávalo a myslím si, že tento rok to bude viac o kvalite, možno aj na úkor mladosti. Dúfam, že aj NHL hráči sú po pre nich zrušenej olympiáde hladní po medzinárodnom hokeji a aj tieto MS by mohli byť atraktívnejšie.
20.02.2022 - 12:17:06
avatar
Od konca MS do MS20 to bude ~80 dní, preto si nemyslím, že dostanú mladí chalani voľno.

Rybár, Konrád, Hrenák

Sekera, Gernát
Jaroš, Marinčin
Čerešňák, Čajkovský
Kňažko, Rosandič

Tatar, Hrivík, Cehlárik
Pospíšil, Hudáček, Slafkovský
Lantoši, Krištof, Studenič
Liška, Roman, Regenda
Kelemen, Mešár

1

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies