Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

21.06.2014 - 20:54:55
avatar
Nejak skoro slubujete ucast nie? Ved hra sa zacne o 7tyzdnov, dovtedy je casu habadej.

Ja sa nezucastnim, pravdepodobne ani ako porotca, nebudem mat v auguste a v septembri tolko casu aby som sa tomu mohol venovat seriozne.

A fandit budem Canucksovi a jeho polonepriestrelnej taktike. Pome!
21.06.2014 - 20:49:38
avatar
Bravo Irán! Fantasticky zapas so smutnym koncom. Nezasluzili sme si prehrat. Vyborne takticky zvladnute + tie sance v druhom polcase... o neodpiskanej penalte radsej pomclcim, lebo to bola cista penalta narozdiel od tych smiesnych ktore uz boli na tomto turnaji.

Kazdopadne kalap dolu. Carlos Queiroz predviedol sos vojim timom opat vyborny vykon.
16.06.2014 - 17:19:17
avatar
Tak az dnes to pre mna zacina. Dnes vstupuje do hry Irán.

Pome chlapci!
13.06.2014 - 17:04:28
avatar
Aj ten prvy gol mohol Pletikosa chytit. To su lacne goly. Ak chce byt tim uspesny, taketo veci brankari musia mat. Chapem, ze to bolo do protipohybu a ze mozno toho vela nevidel, ale proste toto su veci ktore musi mat. Aj tu penaltu mohol chytit, ved ju skoro mal. Treti gol detto. Dobre trafene Oscarom, ale opat brankarov gol.

Inak Brazilia ma utvrdila v tom, co si o nich myslim.
31.05.2014 - 19:46:01
avatar
Ja im tiez prajem. Trenuje ich navyse Carlos Queiroz, ktoreho mam velmi rad. Byvaly United man a Fergieho asistent. S nim hrali United top futbal sveta.

Inak Brazilia podla mna vyhori. Neviem preco, ale neverim im proste. To uz vazne skor ten Uruguaj alebo Argentina.
31.05.2014 - 19:39:45
avatar
Som inak rad, ze sa tu nasiel dalsi fanusik iranskej futbalovej reprezentacie.
31.05.2014 - 19:36:45
avatar
Ved maju este 13 dni. Stihaju sicko.
31.05.2014 - 18:16:29
avatar
bez debaty. Osobne som zvedavy aj na Chorvatov. Tiez by som o nich rozmyslal ako o time, ktory moze prekvapit...
31.05.2014 - 18:06:50
avatar
Suhlasim, ze Holandsko je poslabsie. Resp. je tam vela mladych neznamych hracov (ak sa nezaujimas o eredivise) z ich ligy. Uvidime, ako sa im bude darit. Ja som na nich hlavne zvedavy z toho titulu, ze ich trener prevezme United a viacero tych mladikov si chce zobrat so sebou (podla niektrorych spekulacii, aby som nezabudol ). Takze preto.

Argentina ma paradny utok, mozno naj na svete - Messi, di Maria, Aguero, Higuain ci Lavezzi, to je skoda slov. Ale neverim im ako timu, ze to vyhraju cele. Pojdu daleko, ale ich obrana bude problem.

osobne tipujem vysoko Nemecko, Spanielsko a zvysok si netrufam tipovat. Ale tieto dve krajiny budu v semifinale.
31.05.2014 - 17:10:57
avatar
Holandsko ma bude velmi zaujimat. Buduci trener Man United Van Gaal by totiz viacerych mladych hracov (celkovo Holandsko ma dost mladych hracov, menej znamych) rad priviedol do Man United. Samozrejme kapitanom bude Robin. Tesim sa na ich zapasy.

Inak na MS budem fandit tradicne Iránu a aj Kolumbii.

Vyhraju Nemci.
25.05.2014 - 18:06:59
avatar
Samozrejme ze bude hrat doma. Tie reci o jeho konci su mi vtipne.

Dam ruku do ohna za to ze o rok bude doma hrat. Ak bude free.
25.05.2014 - 17:04:46
avatar
Nahodou Lintner je panko

No nemyslim ze Fasel je zrovna vyhra ale jeho sme mali v studiu aj my, pocas domacich MS.
21.05.2014 - 20:23:11
avatar
Kde tu niekto utoci na Bratislavu alebo "robi sproste vyboje zapad-vychod"? Nikto. Ja len hovorim, ze mam divny pocit ked vidim ako nasi odchovanci idu do Slovana a Kosice su pritom stale v nasej lige. Vyplyva z toho utok na Bratislavu? Ja ho nikde nevidim. Prajem im, nech sa im dari (to sa zas nerovna ze im fandim, aby z toho nevzislo ze som fan Slovana), ale nemozte odomna chciet, aby som ten divny pocit prikazdom nasom hracovi nemal.

A ano Laik, sme v lige majstrov, ale predsalen KHL je dlhodoba sutaz na celu sezonu. Z ligy majstrov mozme vypadnut a pakujeme sa. ja by som bol rad za cesku ligu, ale zrejme to nepojde...
21.05.2014 - 13:15:33
avatar
Zase Kosicania do Slovana? Az ma boli srdce, ze polku timu z Bratislavy tvoria chlapci z vychodu a Kosice tvrdnu v nasej lige...
21.05.2014 - 13:12:39
avatar
Bakos, to je mi teda manazer... radsej nebudem komentovat.

Ceska liga by bolo najlepsie riesenie. Ano viem, ze su iste problemy, ale KHL je momentalne nerealna, kedze to nema kto sponzorovat (US Steel je rad ze zije...) a hnit v tej nasej, no neviem. Ja osobne som bol na hokeji toho roku len raz (pozriet sa na Nagya a Svatosa). Inak len v telke nejake Play off zapasy som pozeral. Proste zaujem tu nie je. A necudo. Treba s tym nieco robit. No pod Bakosom, silne pochybujem...

ale tak aspon ta LM no.
19.05.2014 - 15:24:08
avatar
Welcome to Manchester United Louis Van Gaal!

Pred par minutami to bolo oficialne potvrdene. Malo by sa jednat o 3rocnu zmluvu, Giggs bude asistentom (a zrejme pride este aspon jeden, ocakavam nasho byvaleho Reneho Meulensteena). Spominal sa aj Kluivert, nas byvaly Carlos Quieroz (toho by som tiez bral, zanho hrali United fantasticky futbal). Class 92 Scholesy/Butt ci Neville by mali posobit v rezerve pripadne v mlad. timoch.

to ze odchadza aj Rio bolo zname uz dlhsie. A je to tak spravne. Je to legenda klubu a skvely clovek aj hrac, ale uz nedosahoval taku vykonnost. Proste vsetko sa raz musi skoncit a toto leto tu skonci vela hracov.

Vida, Rio uz oznamili odchod, Evra je vraj na ceste do Juventusu. A pridu aj odchody dalsich borcov. Co sa prichodov tyka, dali sme ponuku za Luka Shawa, ktoru Soton odmietol, no hned nato isla dalsia ponuka. Zrejme onho mame fakt eminentny zaujem, co je vsak normalne kedze ide o velky talent. Hoci ta suma... no radsej pomlcim.

Prichodom Van Gaala ocakavam konecne poriadok. Pretoze tu si skutocne robili hraci co chceli. Ma svoje roky (aj ked este urcite moze 5-10 rokov odtrenovat) a nebol moj top trener na zozname (chcel som Kloppa pripadne Simeoneho), ale zrejme je najvhodnejsia volba v momentalnej situacii. Tu treba skuseneho respektovaneho trenera s tvrdou rukou. Preferuje utocny styl futbalu, takze sa tesim. Verim v nejake posily kvalitne, zmenu herneho stylu, rozostavenia (rad oblubuje 4-3-3, pripadne aj tradicne 4-2-3-1), jeho kluby sa vzdy snazili hrat futbal. Kapitanom bude zrejme Robin Van persie, tak ako aj v time Oranjes.

Uvidime ake novinky prinesu dalsie tyzdne... toto leto bude ako sme tu uz viackrat pisali mimoriadne vzrusujuce.
12.05.2014 - 19:45:50
avatar
ano svk01, je mozne, ze to mysli takto. Ale netreba sa vzdavat. Treba makat dalej a bojovat. Ja si myslim, ze tieto MS si este uzijeme... neviem do akej miery vysledkami, ale verim, ze snahou a energiou nadsich v boji o 1/4 urcite. A ved o to ide, pri tomto mladom kadri urcite (a hlavne neskusenej obrane).
12.05.2014 - 19:35:59
avatar
Nevinil by som trenera. Ale proste nemozme hrat takto pasivne, to nejde. Prva tretina bola velmi dobra, ale potom sme sa nezmyselne uspokojili, prisiel slabsi pohyb, fauly a vieme ako to dopadlo... Osobne by som skusil pomiesat formacie.

inak trener - „Štvrťfinále je utópiou, bude to tvrdý boj o záchranu“

Ale no... nemam taketo reci rad. Alebo ideme cestou, ze ziadne reci, ale skutky?
12.05.2014 - 19:13:45
avatar
svk, suhlas. Satan. Prichadza jeho cas, aby ten tim dal dokopy, lebo taketo prehry mozu niektorymi zamavat.

Inak, stale mame k dispozicii zapasy s Danskom, Norskom, Talianskom a Svedskom. Vsetko je otvorene, tu moze porazit skutocne asi kazdy kazdeho, takze flintu do zita hadzat netreba.

Inak, krasnym prikladom vyrovnanosti je vyhra Talianska nad Francuzskom. Teoreticky nam moze pomoct v boji o 1/4, no na druhej strane ak by sme nezvladli zapas s nimi, moze nas aj poslat kade lahsie do B kategorie. Ale nad tym neuvazujme. Treba sa spamatat, zocelit a bojovat. Uvidime na co to bude stacit.
12.05.2014 - 18:53:32
avatar
Koledovali sme si. Cely zapas s vynimkou prvej tretiny. Nehrali sme, nekorculovali sme. Ved to by mala byt nasa vyhoda. Mame dost mlady huzevnaty tim. Ale my sme sa stiahli a kopili chybu za chybou (uz v druhej tretine mohli dat Francuzi kludne 3 goly...)To nebolo len o tych fauloch. Boli niektore prisne, ale presilovku 5na3 sme mali aj my. Pokial budeme hrat tak pasivne za nasho vedenia, tak sa nikde nedostaneme.

Nic to, treba ist dalej. Treba dat do tych zapasov vsetko a budem spokojny.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 147 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies