Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

01.05.2014 - 22:27:49
avatar
Som spokojny... neviem, ja ani tak tieto MS nebudem riesit to, ci skoncime 11., 8. alebo treti. Ja chcem vidiet tim, ktory bude bojovat, kde budeme hrat rychly hokej plny nasadenia, mladickosti. A myslim, ze taky vidiet aj mozem... a to ma tesi. Kam sa tato partia dostane, najma, ak mame taku neskusenu obranu, to nevedno. Ale toto nie je najpodstatensie na tohtorocnom turnaji. Ovela pozitivnejsie je to, ze im dame sancu.

Myslim si, ze tieto MS (aj ked su to len MS) si uzijeme ovela viac ako OH. Napriek tym 22 ospravedlnenkam. Alebo vdaka nim...?
01.05.2014 - 17:41:28
avatar
Kelly, netvrdil si este nedavno, ze MS mas v pazi?

Som ale rad, ze je tu viacero mladikov. Na vysledku az tak nezalezi, ale tesi ma, ze mnohi sa pozru na prve MS. Skoda len toho Jurca, ak by prisiel aj ten, tak mame mladicky utok ako hrom.
01.05.2014 - 17:12:16
avatar
Miki, uz tu nespamuj ked bude mat cas Ondrej, tak ti ju tu urcite da, ked nie, tak si pozri fotky na internete.
01.05.2014 - 17:09:15
avatar
Marchand bol celu sezonu trochu mimo, fauloval, zbytocne oslaboval tim, nemal ani formu. Potom sa rozbehol, ale stale z neho nemam dobry pocit. Pre tim je casto tymi provokaciami prospesny. Aj takeho hraca treba mat. Ale musi sa sustredit na hokej, vtedy je to vyborny komplexny hrac schopny branit aj so svojou sikovnostou prejst cez protihracov. No nie vzdy sa sustredi na hokej a tam je ta chyba.

Pokial ho Chia po sezone vymeni, nebudem sa cudovat ani smutit. Daleko od toho nebol uz pred par mesiacmi.

Cely tim inak vola po discipline, aj nas GM sa v tomto vyjadril, ze musime byt disciplinovani...lebo specialne proti Montrealu sa to moze vypomstit.
01.05.2014 - 17:03:40
avatar
Marchand netrenoval. Mozno ho skolila viroza, ktora vladla v nasom time pocas zaciatku PO a zrejme este stale vladne kvoli ktorej aj napriklad taky Bergy na zaciatku serie bol ani nie polovicny. Mozno kvoli tomu kolenu. Bohvie. Uvidime ci bude hrat.

Meszaros zrejme hrat nebude. Nemyslim, ze CJ bude menit obranu. Nema na to zatial dovod. Aj ked si myslim, ze pocas serie dojde k jeho vymene za Bartkowskeho.

01.05.2014 - 13:31:08
avatar
Hamsik? Ano, je evidentne, ze je na odchode, ale na jeho poste nas topanka netlaci. Mame tam Wazzu, Matu, Kagawu a aj Januzaja, ktory sice hra kridlo u nas, ale sam povedal, ze najlepsi post je prave Am prenho. Skor by sme (ak uz posilnovat tu utocnu fazu) potrebovali kvalitne kridlo (Reus by bol idealny) a udrzat Chicharita, ktoreho tu proste chcem.

osobne Hamsika vidim stale v Taliansku. Nie v Neapole, ale v Taliansku.

29.04.2014 - 17:50:39
avatar
Novinky z dnesneho treningu:

Paille spat na lade, uz trenoval, podobne ako Seidenberg (ten aj cestoval s McQuaidom do Detroitu, co nasich urcite povzbudilo). Marchand na lade nebol.

White: Lucic-Krejci-Iginla, Gold: Paille-Bergeron-Smith, Gray: Florek-Soderberg-Eriksson, Maroon*: Caron-Campbell-Thornton

Obrancovia na treningu - Chara, Hamilton, Bartkowski, Boychuk, Krug, Miller, Meszaros + Seidenberg
29.04.2014 - 17:44:28
avatar
Nech sa paci,

moja laska





29.04.2014 - 17:41:20
avatar
Ano, videl som jeho par zapasov kuwo a mas pravdu. Prave tu komplexnost si na nom cenim. Je to tvrdy chlapik a takych v United potrebujeme. Ked spominas Fellainiho, kvality ma, to mu urcite neberiem, ale 2x nadseny som z jeho prichodu nebol, ved som to tu aj pisal, hoci som dufal, ze zlepsi standardtky a bude takym bujakom v strede pola. Ale neujal sa. Viezol sa v podstate na tej nestastnej vlne celeho timu. Potom sa zranil, bol skoro dva mesiace out. Celu sezonu ma nejake zdrav problemy. Zatial neukazal skoro nic, za co by sme ho mohli pochvalit. Ano, hlavicky vyhrava, ale je pomaly, robi zbytocne fauly, zatial podpora ofenzivy chaba. Aj ked nejake dobre zapasy odohral, ale to je malo od 27 mil. posily. Uvidime, co v dalsej sezone, uz bude viac etablovany a snad aj zdravy. Ale verim, ze bude len "tretou" moznostou na CM pre nasho noveho coucha. Osobne by som s duom Kroos-Strootman bol spokojny. Uplne idealne by bolo pre mna Kroos-Gundogan, ale to asi velmi realne nie je vsetka cest Fletchovi a Carrickovi, boli to hraci, ktori tu svoje odohrali, Fletcher si aj mnohym presiel (vieme o problemoch, ktore mal a preco za posledne tri roky tolko malo toho odohral), ale tito hraci nam uz zrejme nemaju co dat. Nasa zaloha potrebuje novu krv. Mozno jedneho z nich by som si nechal, aby bol nejakym skusenym zolikom, ale urcite potrebujeme dvoch zaloznikov. Cleverleyho by som predal alebo prinajhorsom poslal na poslednu hostovacku, kde by musel naplno ukazat, ze na to ma. Ak by to nedokazal, predat po sezone. Lebo zatial urcite nepresvedcil, ze ma kvality cerveneho diabla (aj ked je to odchovanec). Osobne by som bol spokojny s dvomi posilami na CM, Fellainim, jednym z dvojice Fletcher/Carrick a mladym Powellom. Myslim, ze 5 stredakov (z toho jeden starsi veteran a jeden mladik) nam bohate postaci.

Okrem toho treba posilnit post laveho beka (Shaw, pripadne Coentrao, ale spekuluje sa aj o dalsich, zvacsa mladych menach), jedneho stopera (podla vsetkeho ideme najviac po Mangalovi z Porta). No a kedze Young by mal mat svoje dni v United zratane (aspon dufam ) a o Nanim sa velmi hlasno hovori, ze ide do Talianska, tak aj jedno kvalitne kridelko by bodlo a tym Reus bezpochyby je.

Ja by som bol spokojny na dalsiu sezonu s tymto:

DDG (Lindegaard)
Rafael,Jones,Mangala,Shaw

(pricom Rafaela by som v pripade potreby a zraneni rotoval s Valenciom, ktoreho by som nechal na krajnom bekovi, vie ho hrat dobre a navyse na kridle tu nema co robit, je sice rychly, ale to je tak vsetko, centre ci 1na1 nehrozi). Evans a Smalling rotovat na stoperi + mlady odchovanec Keane. Nalavo Buttner. Obrana by bola mlada, no uz relativne skusena. Prislub do buducna.

stredaci - Kroos, Gundogan (pripadne Strootman)
alternovali by im Fellaini, Fletcher a Powell

ofenzivna stvorica Reus, Rooney, Mata - RVP

Januzaj, Kagawa, Welbeck, Chicharito pripadne Zaha (aj ked tu cakam hostovanie) by to vhodne doplnili.

Takto by som si to predstavoval dalsiu sezonu, uvidime v lete, ako som bol blizko skutocnosti

Jedno, co ma mrzi je, ze Zaha bohuzial tato sezona nula bodov. U nas nedostal pod Moyesom prakticky skoro ziadnu sancu a uz nehrava v zaklade ani v Cardiffe pod nasim Olem. Asi to o niecom potom vypoveda... co ma mrzi. Ale tak mozno buducu sezonu bude vsetko inak.
28.04.2014 - 23:55:39
avatar
Cavani je spekulacia. Zrejme tu to aj konci. Ale davalo by to zmysel, ak by odisili dvaja utocnici. O Chichovi sa zial v tejto suvislosti spekuluje. Ale verim, ze ostane, velmi ho mam rad. Aj herne, aj ludsky je sympatak velky. Uvidime, koho kupi Chelsea, vidim to na jedneho z trojice Costa/Cavani/Falcao.

Inak, Juana Matu si neviem vynachvalit. Fantasticky futbalista (o tom sme samozrejme vedeli uz predtym). Pomaly sa nasa hra zacina stavat na nom zavisla. Navyse (aj ked sudim len podla vystupovania a clankov/blogov ktore pise pre fans United), aj uzasny clovek. S pokorou, uctou a nesmiernou charizmou. Som strasne rad, ze je u nas.

Inak, este jedna novinka z nasej dielne - Adnan Januzaj sa rozhodol reprezentovat Belgicko. Uff, ti maju aj bez neho velmi talentovany kader...
28.04.2014 - 23:25:33
avatar
Natalia Oreiro bola moja detska laska. So sestrou som pozeral Divokeho anjela, ked som mal mozno 7 rokov. tam hrala aj futbal, taka poplasena bola totalne teraz ju nahradila Norma.

peto: nemusi, kludne nech sa vsetko o krasnych zenach smeruje sem. Aj tak je to skoro to iste.
28.04.2014 - 23:23:11
avatar
Strootman bol jednou nohou v United uz posledne dve prest. leta. Ale vzdy to nejak stroskotalo. Dobry zaloznik. Navyse Holandan, zverenec Van Gaala z Oranjes. Uvidime. O Reusovi Gotze hovoril, ze vzdy bolo jeho snom hrat v Manchestri United. Uvidime, je dost spekulacii o jeho prichode. Hrozne by som chcel, lebo je to jeden z mojich najoblubenejsich hracov. To, ze neodide Klopp, je mi jasne, aj ked velmi by som chcel na lavicke United. Velmi charizmaticky trener, ktory ma atraktivny herny styl. Bodol by. Ale sam vravel, ze sam neodide, minimalne do konca svojej zmluvy v BVB.

Kroos neviem. Zaujem v United je obrovsky, nuka sa mu velky plat (az prehnany, je vidno, ze z nudze musime riesit svoj problem s CM a musime preto aj poriadne zaplatit. Darmo, nahradu nasho genia Scholesa Fergie dlho podcenoval a mame tu nasledky). Dokonca nedavno som cital, ze mame eminentny zaujem o Cavaniho. Zmysel by to davalo len, ak by odisiel Chicharito (co vsak nechcem) alebo Welbeck/RVP. Dufam snad, ze Chicharito ostane (nic proti Cavanimu).

Inak z mien, co sa sklonuju s United spomeniem laveho beka Sotonu Luke Shawa (tam je to na dobrej ceste, aj ked je chelsea fan a ti ho chchu tiez, United nukaju az choru sumu 30 mil, aj ked ide o velky talent, je to velka suma). Rovnako stoper Porta Mangala, def. zaloznik Sportingu William Carvalho ci Gundogan (ale ten predlzil s BVB nedavno).

A co sa tyka lavicky, s Van Gaalom by udajne mohol rist ako Giggsov kolega Patrick Kluivert. Byvaly holandsky sniper. S Giggsym by posobili ako asistenti. A Ryan by to prevzal za par rokov, kym by Van Gaal odisiel.

Co sa van Gaal tyka, ty Suve, ho poznas urcite velmi dobre, kedze ide okrem ineho aj o byvaleho trenera Bayernu. Je to taky "diktator", ten by nasich dal do laty a makali by. Hra aj atraktivny futbal. Ale ma uz 62, takze zrejme len 2-3 sezony. Este samozrejme nie je hlavnym trenerom, ale je najvaznejsi kandidat a niektore media to pokladaju za skoro hotovu vec. Tot spekulacie.
28.04.2014 - 22:51:41
avatar
Tak pod Giggsym prva vyhra. Konecne som v druhom polcase videl chut. je skvele vidiet class 92 opat pokope, tentokrat na lavicke United. Aj ked zrejme len docasne.

Pravdepodobne to preberie Van Gaal, na dva tri roky a potom zacne dlha era kedy tim bude v rukach prave nasich odchovancov. Zrejme pod vedenim Giggsa.

Podla niektorych zdrojov je Van Gaal uz hotova vec. Aj ked oficialne to nebolo oznamene. So sebou chce vraj doviest Strootmana, Kroosa ci Reusa. Uvidime no, jedno je iste, toto leto bude v Divadle snov nesmierne zaujimave.

28.04.2014 - 22:47:43
avatar
Don Martin je velky pan na jeho hlaskach som sa vzdy strasne smial
28.04.2014 - 22:15:21
avatar
Ja neznam jak še oni navštevuju, že ši noša banany abo co, že tu maš banan a šicko v poradku abo ja nevim.

Pravidla cezomne neprejdu. Tu nebudze take kibicovane.

Daj mi tote cigarety! Nasrac!

Ja neuznavam takych, ze nekurim, nepijem. Hej, tak to potom co to je? To je dajaky siamsky puk.

Dajce mi najisc a idzem spac



A o Shrekovi co daval, to tiez som plakal

neskutocny pan
28.04.2014 - 21:54:15
avatar
Jj, ten typek, co veta to hlaska. To zbytocne nieco vytrhnut, to je cele zabite totalne.
28.04.2014 - 21:42:12
avatar
Neviem absolutne kde to vlozit, ale dam to sem. Pozerajte a hlavne pocuvajte. Ked som tohto vychodniarskho alkoholika videl, tak som plakal

28.04.2014 - 21:35:54
avatar
Ondrej, ty si sa nejak rozbehol

Ale ano, Danna Garcia, moja laska jedina


27.04.2014 - 00:48:52
avatar
V prvom rade by som chcel pogratulovat Detroitu k postupu do Play off. Nemali to celu sezonu lahke, napriek tomu sa tam dostali, zaco si zasluzia absolutorium.

Seria to bola velmi dobra, aj ked dnes zrejme najslabsi zapas, najma prvu tretinu. Ja som sa pocas serie bavil, pretoze Detroit mam po Bruins najradsej a nemal by som problem im nadalej fandit, ak by cez nas presli. Co sa vsak nestalo a tak si to mozme rozdat v semifinale konferencie s Montrealom. Tesim sa

Inak, musim povedat, ze Dougie Hamilton rastie vo velkeho obrancu... je stale mladucky, ale ma velky potencial. Rovnako Carl Soderberg (aj ked uz ma svoje roky), sa v NHL uz naplno usadil a pocas sezony sa mi paci. Aj toto PO hra zatial vyborne, hlavne, ako som uz pisal, posledny duel v Detroite hral velky zapas.

A samozrejme Tuukka, verim, ze si formu udrzi aj nadalej.
25.04.2014 - 18:38:10
avatar
Rask chyta fantasticky, ale inak sa neda. Ak nieco chceme dosiahnut, tak musi chytat najlepsie ako vie. A on teda chytat vie...

Suhlasim s Phobosom v podstate so vsetkym. Game 3 sme hrali vyborne, svoj klasicky cykling hokej, kde sme si tvorili sance a travili cas v utocnom pasme. Ale dnes v noci sme zacali vlazne, Detroit naopak s chutou a tak to aj vyzeralo. Mali sance, nastastie bolo len 0:2. Ale je pravda, ze ak zapneme na plne obratky, tak si tvorime velke sance. Obrana Detroitu vtedy nie je vobec ista a to treba vyuzit. V domacom zapase musime hrat lepsie ako sme hrali dnes. Aj ked sme to nakoniec otocili. Myslim si, ze v tretej tretine a v predlzeni sme boli uz lepsi tim na lade.

A suhlasim... Carl Soderberg odohral velky zapas... po vsetkych strankach... nech len pokracuje vo svojich vykonoch a bude to dobre. Snad uz sa coskoro doliecia Kelly a Paile, lebo Caron je marny. Co sa tyka Bartkowskeho, nemam z neho tuto seriu najlepsi pocit. Mozno by som ho skusil vymenit za Mesza, ten odohral svoje duely na prekvapenie dobre v obrane.

Inak, pozeram sa na to triezvymi a nezaujatymi ocami (co vela fans svojich timov nedokaze, ked niekedy citam diskusie...), ale Marchand serie aj mna. Po sezone vymenit. Chia nebol od vymeny veru daleko uz pred par mesiacmi... ale stroskotalo to. Ak bude nadalej takyto, bude provokovat, sediet na trestnej a nedavat tutovky, tak sa tu uz dlho neohreje. A mne chybat veru nebude.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 147 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies