Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
DAL
3
COL
3
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
04:00info
VAN
EDM
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
03:30info
DAL
COL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

24.04.2014 - 18:28:20
avatar
Pasha, ja to tiez nepozeram. Ani neviem co to je radsej si pozriem Medzi láskou a nenávisťou prípadne Ked budeš moja.
22.04.2014 - 11:47:39
avatar
Tak a je to tu. Ja neviem, mozno som divny, lebo som si to prial. Ale Davida mi je luto. Fakt mi ho je luto. Cele ci to predstavoval inak, aj on, aj my ostatni. Ale bude to takto lepsie, pretoze za tych 11 mesiacov sme zazili sklamani az az. Ani mozno nejde tak o to, ze sme tam kde sme. Ale akym sposobom. A aky potencial by toto cele malo do buducna. Tim nemal hernu tvar, potulovali sa hraci po ihrisku, robili co chceli. Smerom do buducna by to nemalo zmysel a vedenie to pochopilo. V lete pride hracska rosada, budu musiet prist nove tvare, United budu mat v rukach velky balik penazi na posily a dat tie peniaze cloveku, s ktorym sa nepocita do buducnosti by bola totalna hlupost.

Klopp by bol idealny, ale asi nerealny, kedze chce dodrzat zmluvu s BVB. Ale chcem ho urcite.

Ale kazdopadne, dakujeme David aj za tych 11 mesiacov. Aj ked neboli zrovna radostne, ale aj to patri k sportu. Je mi to luto, ale je to takto dobre.
22.04.2014 - 02:44:54
avatar
Ano Phobos. Toto uz bola hra hodna Bostonu. Ale ako hovoris, najma v druhej tretine tam vypadky boli. Treba makat dalej. Osobne cakam este dlhu a tazku seriu.
22.04.2014 - 02:43:02
avatar
Som ten posledny clovek, ktory by isiel obhajovat Montreal ale ak by doslo k serii Bruins Canadiens v druhom kole,tak to vidim na 7zapasov. Oni vedia, kde sme zranitelni. Navyse cez Tampu prejdu lahko, budu oddychnuti, kdezto Bruins/Red Wings budu mat tazsie nohy z podla mna 7zapasovej vzajomnej serie. Ci to budu medvede alebo cervene kridla, podla mna to bude tazka seria s Montrealom. Velmi tazka. Ale snad vitazna.
20.04.2014 - 19:54:56
avatar
Dnes cakam ovela lepsi vykon ako bol ten v prvom zapase. Nehovorim, ze sme hrali zle. Neboli sme horsim timom a Red Wings sme nepustali nejak do nejakeho suvisleho tlaku. Ale na druhej strane, ani my sme toho vela nepredviedli. Hra Wings bude zrejme podobna, ale my musime a vieme byt ovela nebezpecnejsi ako sme boli v game 1. Ani zdaleka sme nepredviedli nas najlepsi hokej. Snad sa k nemu aspon priblizime uz dnes a vyhrame.

Vcera uz korculovali aj Miller s Bartkowskim, ktori by mohli hrat uz dnes. Seidenberg je na lade detto, ale s nim je to problematicke a tazko odhadnut, ci by este toto PO zasiahol do akcie. Ak ano, tak az niekedy vo finale konferencie, pripadne NHL. Najskor sa tam vsak treba dostat.

Kelly stale nebude hrat.
13.04.2014 - 20:51:16
avatar
Dnes povolani Cunningham, Florek, Khokhlachev a Lindblad.

Radost mi ale urobili spravy Juliena, Bergy je okej, Kelly je DTD, hoci stale ma problemy. Rovnako Kelly si vedie dobre a je DTD.
13.04.2014 - 13:06:10
avatar
Mna hlavne mrzia problemy Pailleho a Kellyho. My si dost zakladame na vyrovnanosti utokov a toto by boli velke straty. Snad sa daju co najskor do poriadku, hoci u prveho menovaneho je to nie prvy otras, takze to tak skoro zrejme nebude...

Potesenim je, ze Seideneberg a McQuaid uz korculuju. Kedy sa vratia do akcie nevedno, ale o Dennisovi Julien prednedavnom povedal, ze ak pojde vsetko ako ma, tak je sanca, ze to stihne este v tejto sezone. Mozno finale konferencie? Mozno finale NHL? Ak sa tam samozrejme dostaneme. Nuz, snad s marodmi pojde vsetko ako ma a dnes sa proti Devils uz nikto nezrani, lebo ma slak trafi.

Prve kolo proti Detroitu. na to sa velmi tesim, lebo prave Detroit mi je najsympatickejsi po Bruins. Verim v skvele zapasy a v postup medvedov. Ale ziadna prechadzka ruzovym sadom to nebude. Toto je PO, tu su uz vysledky v RS nepodstatne. Prezdientova trofej sice tesi, ale ziadna extremna radost to nie je. Nam zalezi na inej trofeji. Zacina sa od nuly a tak sa k tomu musi aj pristupit.
13.04.2014 - 12:49:22
avatar
K tomuto zapasu len tolko - zasmial sa aj Liverpool clovek, Ďzejmi Kereger.



Gary Neville to povedal najlepsie ako mohol. Lepsie sa uz neda. Kazdopadne, ak by som si musel vybrat, tak nech to ostane v Manchestri.
12.04.2014 - 20:54:39
avatar
Cez Bayern by Chelsea presla, ale styl Atletica im nesadne. Aspon si to myslim a aj prajem! Zasluzia si titul, tak snad ho ziskaju.

Finale Real-Atletico, titul Atletico. Snad.
06.04.2014 - 13:50:41
avatar
Moze moze. Je to bezne. Skoro kazda hracka (ak ma trenera na turnaji, kde hraje) to tak robi. Neviem, ci je nejaky limit v pocte takych porad pocas jedneho zapasu, ale moze si zavolat trenera.
06.04.2014 - 13:10:36
avatar
sheldon ale slovencina jej otca je trosku lamava, ale rozumiet mu vsetko.
06.04.2014 - 01:22:48
avatar
Hej, Bencicovej chovanie sa mi nepacilo, ale ako pises ma 17 a to snad pride rokmi.

Inak, aj ked to bol zapas dvoch mladych relativne neznamych (ale talentovanych tenistiek), bol to jeden z naj zapasov v zenskom tenise, ake som videl v tejto sezone zatial...

Inak, pozerali ste dnes niekto Svajciarsko Kazachstan 4hru? Wawrinka dnes dobabral co sa dalo. Absolutne katastrofalny dnes. Fedex bol skoro sam na kurte. V nedelu bude musiet Stano vyhrat uvodnu dvojhru (a ked bude hrat takto, tak to je len iluzia), lebo ak nevyhra, Svajciari mozu aj tento rok zabudnut na vyhru v DC.
06.04.2014 - 00:28:33
avatar
Reakcia na: mato979, 05.04.2014 - 12:31:52
neviem, či neni skoro na prihlásenie do PDčka..... zmien veľa nebude, myslím, źe je to good riešiť po výhre SC ;) Mirec: minulý ročník nájdeš tu: http://slovaknhl.sk/prodraft.php ;) a Pato: raz nám musíš splniť tvoj sľub: spraviť ultragalaktickomultitalentovanoofenzivny tím :DDD (strana 96) ;) Nevšímajte si: 100
∧ skryť ∧
Mato, ano, ultragalaktickomultitalentovanoofenzivny tím raz bude. Ja som na to nezabudol. Ale toho roku nie. Musim si oddychnut, lebo som uz vycerpany. Stary som uz.
06.04.2014 - 00:25:59
avatar
Janka to dala, parada! v semifinale hrala s dalsou "Slovenkou", hrajucou vsak za Svajciarsko. Belindou Bencicovou, velkym talentom. Jej obaja rodicia su Slovaci, dokonca ma aj nas pas, rozprava po slovensky s rodicmi, povzbudzuje sa tradicnym slovenskym Pomééé, ale hraje za Svajciarsko.

dnes napriek tomu, ze to bol zapas 20rocnej Kosicanky a 17rocnej svajciarky, tak to bol tenis svetovej urovne. Klobuk dolu pred oboma. Rozhodli mozno vacsie skusenosti. Bencicova je velmi mlada a este nema taku psychiku aku by mala mat.

Janka klobuk dolu, vo finale s Petkovic. Nie je ani tam bez sance, aj ked favoritka je Nemka. Tak jej budeme fandit. Popri Dominike nam robi radost aj Janka.

Inak, co sa muzov tyka, nasi borci to zvladli a postupili do boja o svetovu skupinu.
04.04.2014 - 18:56:24
avatar
Ale bude. Napriklad Canucksa. ten vlanajsim draftovanim Joeyho Diamonda udal novy trend hry. ale nie srandu si robim. Mozno sa hry zucastnim niekedy v buducnosti, ale tento rok si dam pokoj. Navyse v auguste nebudem mat tolko casu, kolko by si hra asi vyzadovala.

A mato, to neznamena, ze z casu na cas nezavitam do diskusie
04.04.2014 - 18:27:04
avatar
Suvereno, porazit pata nebude nutne, lebo ten sa toho roku nezucastni hry. idem do predcasneho dochodku. Uz som stary.
03.04.2014 - 21:58:58
avatar
Pekne, Janka vyhrala aj dnes, nad Vesnina, co tiez nie je vobec lahka superka, Skusena hracka. Videl som vacsinu zapasu a hrala dobre. Vo 1/4 slovenske derby s Danielou.
26.03.2014 - 21:01:13
avatar
Dominikaaa!!!

Dalsi heroicky vykon a po 1/4 v Indian Wells, kde len tesne nestacila na NA Li si v Miami zahra v semifinale, ked vo skvelom zapase porazila svetovu trojku, Radwansku. V prvom sete sa jej nedarilo, fukal silny vietor a obe hracky stracali podania jak na beziacom pase. Ale Radwanska o jedno menej a vyhrala uvodne dejstvo. Dominika vsak urobila vela nevynutenych chyb. Potom sa jej vykon rapidne zlepsil. V druhom sete odvratila hned niekolko mecbalov, neratal som ich, ale boli urcite minimalne 3. Nastastie to zvladla a otocila to. Vyse 50 vitaznych uderov predviedla, vacsinu vymen bola lepsia, ale Radwanska je stena, takze tam sa s nou hra velmi tazko. Ale Dominika je bojovnicka a po tomto turnaji sa pozrie do top10. Ak pojde dalej, mozno aj vyssie. V semifinale bud Na Li alebo Wozniacki. Nebolo by odveci do tretice v tomto roku Cinanku porazit. ale aj keby nie, zasluzi si uznanie. Skvele zapasy v Miami, s Cornet, Williams, aj Radwanskou. Inak, v hladisku ju hecoval aj Tomas Kopecky

Teraz si v pokoji vychutnat zapas Djokovic-Murray.
16.03.2014 - 18:16:42
avatar
Gratulujem Liverpoolu, teraz su niekde inde ako my, ale momentalne by United porazili aj moje Kosice. A to celkom realne. Fakt akoze taky futbal si ja nepamatam od mojich milacikov. Absolutne bez zaujmu. Janka Kozaka by som na nich poslal, aby ich dal do laty, lebo David Moyes to zial nezvlada a to som mu veril a daval viac sanci, ale absolutne ziaden naznak pokroku. Nic. Akoze je fajn, ze v lete spravime prestavbu (co je ok, lebo je tu vela hracov co tu nema co robit a vela hracov za zenitom), ale ked tu bude hrat bars aj all star tim sveta, tak pod trenerom, ktory nema autoritu a respekt vela nezmozeme.
12.03.2014 - 02:53:21
avatar
Pekne, Dominika porazila Kvitovu a postupila do 1/4, kde sa asi stretne s Na Li v reprize melbourneskeho finale, ak teda porazi Cinanka Wozniakovu.

Uz teraz Cibula obhajila vlanajsie body za Indian a Miami, takze pohodicka. Vsetko navyse bude len plus. Skoda, ze prave jednotku podujatia asi "schyta" (lebo v pavuku su aj daleko hratelnejsie hracky, kedze uz niektore favoritky povypadavali), ale ved moze vyhrat aj nad nou, hoci favoritka nebude.

U muzov je to tiez celkom srandovny turnaj, vypadol Nadal, Berdych ci dalsi borci, Djokovic sa dnes celkom vytrapil, Murray nevyrazny, vo 1/4 to vyzera na svajciarske derby. Jeho vitaz snad vyhra cely turnaj. Z videneho sa mi najviac paci zatial asi Wawrinka.

< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 147 >

Krátke správy
Najnovšie články
Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Šimon Nemec by mal spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoBlues vymenovali trvalého hlavného trénera Potvrdené: Senators povedie niekdajší tréner slovenského talentu Veľká dráma v Madison Square Garden. Duel priniesol dve predĺženia! Chicago sa dohodlo na novej zmluve so synovcom českej legendyDevils predĺžili zmluvy s dvoma útočníkmiHurricanes si upísali švédskeho obrancu, Islanders švédskeho brankáraSlovensko odohralo posledný prípravný duel. Slafkovský sa zaskvel výstavným gólom + videoHartova trofej má finalistov: O najprestížnejšiu cenu zabojujú len útočníciDnes začne 2. kolo play-off NHL aj na západe. Prinesie aj kanadskú sériuNielen produkty NHL: Na Fanda-NHL.sk sa vybavíte aj na majstrovstvá sveta Slovenský obranca má za sebou dramatický zápas o prežitie Favoriti na Conn Smythe Trophy po prvom kole? Na čele hráči Oilers Formácie Slovenska sú známe: Slafkovský obnovil úspešné trio, Nemec vytvoril hviezdny pár Marner začne premýšľať o budúcnosti s Leafs. Matthews prehovoril o záhadnej absencii Kings sa o trénerovi ešte nerozhodli. V otázke vykúpenia hviezdy však majú jasno! Nezabudnuteľný deň: V Bostone bol pri narodení syna, na Floride skóroval pri výhre + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies