Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
VGK
2
DAL
2
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

22.07.2019 - 01:15:05
avatar
Je sranda,ze ak si prihlaseny nevidis svoje prispevky. Svejk kludne si najdi priatela ,ci priatelku. Ja mam manzelku.

V tom mladeznickom sporte je nieco zle, hokejovy poznam vzdialene, futbalovy cez syna. U nas je este na tom klub dobre. Relativne. Mladsi ziaci vyhrali II.ligu a starsi ziaci co neboli,netrenovali(v minulosti, nie minuly rok) skoncili 4.ty.

Co som chcel povedat? V minulosti som sa radsej pozeral na hokej ako na futbal. Co mi je luto s hokejom to islo strmo dole. Lebo ste kaslali na deti. Kaslali na hokej, svoj sport.



14.07.2019 - 20:45:30
avatar
Moj syn hrava futbal - budem ho nazyvat chalan. Ci futbalisti ci hokejisti to zacinaju od skolky - tam ich moze priviest len otec. U nas to bolo ,ze ho tam priviedla zena.

Dochodca co chcel trenovat chodil si pre deti do skoly. Dve su vedla seba bral ich odtial - na tretiu uz nemal kapacitu(ta je dalej). Moj syn chodil snimi trenovat aj hravat ,aj ked do ich klubu nepatril,on trenoval a hral za MFK,ale trenoval aj hral za Srsne to je ten druhy klub).

https://mfk-revuca.futbalnet.sk/tim/30173

Da sa na ich hru pozerat. Su dobri. Myslim si ,ze niektori sa budu zivit futbalom, moj chalan sa bude aspon bavit. Je piatak a hraval v zaklade(proti siestakom a siedmakom - druzstva co nemali deti mohli tam mat aj stvrtakov). Na jar uz mu aj nahrali spoluhraci. Dlhy pas a on si to spracoval.

Vlastne reagujem na kubesa. Ze ako to zacat a preco. U nas nasli deti. tie 06,07 a mladsie. Lebo sa bali ze vypadnu z II.ligy. Co realne aj bolo oni hracov 05 maju asi tri. Skoncili 4ti v lige.

14.07.2019 - 20:15:40
avatar
Dieta nevie nic. Ci na hokej ci na futbal tam dovedies a dovazas(na treningy) maleho chalana. 5-6 rocneho.

U nas fungoval klub ,ze trener zobral deti zo skoly ,ich zobral a sli na trening. Moj syn aj ked bol v inom klube snimi chodil.

Syn hrava futbal a vcelku spokojnost. Aj on aj jeho spoluhraci na druhu ligu je ich dost a su dobri. Da sa na nich pozerat. Vyhrali ligu. Na jesene jeden zapas remizovali a na jar jeden prehrali.
Vedia hrat futbal. Na kazdy post su dvaja(hraju obaja). Syn hraval v zaklade(to znamena ze hras s lepsimi o trosku). Piatak jeho prtotihraci su siestaci ,ci siedmaci, ale isto aj stvrtaci(Tisovec - ci kluby co nemaju deti).

Myslim si ze futbalom sa par deti bude zivit. A moj syn bavit.
22.06.2019 - 01:27:20
avatar
Ja som tiez fanusik Slovana(resp.hokeja, som fanusik aj KE, PP, TN, NT.ZV). Slovan s dlhmi nema ziadny vyznam. S tak velkymi dlhmi.

Neviem ako to riesit. Len to predat niekomu zodpovednemu.
27.05.2019 - 23:05:53
avatar
https://revuca.dnes24.sk/galeria/halova-sezona-futbalistov-mfk-revuca-ukoncena-81225/fotografia-1?articleId=327440

Pocet a kvalita hracov na II.ligu bohate staci. Tych chalanov co su na fotke dva, tri roky ziacke sutaze budu vyhravat. Na I.ligu ich potrebujes dvakrat tolko.
27.05.2019 - 22:47:32
avatar
V kazdom sporte potrebujes mat konkurenciu. Sikovnych hracov. Spoluhracov co budu hrat proti tebe na treningu. A supera s ktorym budes superit v zapasoch.

Na jesen sme vyhravali v priemer 7:0(realne to bolo sest a pol ku pol golu). Na jar sa na nas uz pripravili a tri druzstva (dve aj v tabulke idu hore,sa zlepili) uz aj dobre zahrali. Ale aj ostatni. Skore mozno tri :jeden na zapas. Raz sme aj prehrali.

Moj chalan je najmladsi, najmensi - jediny piatak a hrava v zaklade.

https://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/2340/?part=3631&round=68781

Ta druha liga moze byt dobra(na viac nemame infrastrukturou a poctom deti,kvalitou hracou hej pripravne zapasy hravame s Rimavskou Sootou, ci Podbrezovou) u nas na juhu stredu Slovenska. Moze tam byt desat dobrych klubov - druzstiev - len sa detom musia viac venovat. Kiez by bolo viac druzstiev ako Tornala ci Dudince. A pod.

Ze mozme mat desat dobrych klubov(II.lige),co sa budu venovat detom. Ja tomu verim. Na jar sa uz niektore o dost zlepsili(Dudince u nas nas bili) . Ked ich bude 6-8 tu uz bude paradna liga.Budeme radi aj za tretie miesto.
30.04.2019 - 19:34:09
avatar
Podla mna v hokeji je mala konkurencia. Malo klubov, zle vychovavanych deti.

Poviem priklad. Je mozne aby klub v hokeji v mladsich ziakov. Prehral v auguste desat nula(ked bolo desat som prestal pocitat), vo februari pat jeden a na konci aprila hral tri:tri? A dalsi zapas uz asi vyhra?
Je to mozne v hokeji? Revuca tak hrala s Podbrezovou futbal. Revuca je druholigista a Podbrezova prvoligista - maju vsetko lepsie aj v I.lige cast superov lepsich ako su oni(Podbrezova aj v I lige mas horsie aj slabsie kluby, aj 5 ich tam je co su slabsi ako my v tomto rocniku).

Mozes v hokeji spravit taky progres? Moze Rimavska Sobota v hokeji nabit Nitru? A to obe kluby hraju najvyssiu sutaz.

Nam sa to zatial po tri:tri podarilo. Dalsi zapas mozno uz vyhraju. To su zapasy na velke ihrisko, druha liga sa hra len na pol ihriska aspon u nas(teda nasi hraci sa to najprv museli naucit hrat). K nam pride super so siedmimi hracmi a zapas skonci pri stave 6:0 v trinastej minute.

S Podbrezovou hravame zapasy, lebo lepsi sparinpartnerov nemaju na trening(ani my) a zrejme okukuju koho si od nas zoberu a to nebudu jednotlivci.
20.02.2019 - 18:24:21
avatar
V hale Podbrezovu dame, aj na pol ihriska - sa musia naucit hrat na cele ihrisko.
Tu je problem. Ze tam potrebujes dvadsat hracov. Jedenastich do zakladu, a na lavicke aspon traja. Co budu aj lepsi ako ty v zaklade.

Mna ako rodica bavi sportovanie syna. Niekedy som ho aj driloval. Ja som sa aj prestahoval z panelaku do domu - kde mame travnika kopec. Ako som sa tam prestahoval, a syn si nezobral loptu,som sa na to vykaslal,ale na treningy chodi. Ja som ho trenoval,kym sme byvali v panelaku a kym bol mladsi - pripravkar. Dnes nie,mozno v lete si snim zakopem, ci na zahrade ci na ihrisku - nechcel som mu futbal zhnusit - sebou. Drilovanim. Nech si to robi ako chce.
Ale oni maju aj trenerov oteckov. Co su slusni ludia - odmakaju penzum prace - preco? Lebo tam maju aj svoje deti.
20.02.2019 - 16:58:24
avatar
Ja vam hokejistom fandim, chlapca som dal na futbal. Pisem to na vase forum,ktore citam- lebo ma zujima.

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/podla-benickeho-treba-novemu-systemu-trenovania-vytvorit-aj-prostredie/89995

Futbalovych klubov je desatnasobne viac co sa venuju detom. Aj v Revucej. Aj Revucej aj v Rimavskej Sobote je malo deti. Rimavska Sobota hra prvu ligu - ale polovicu deti nema svojich. 5 su z Lucenca, a po jednom Filakovo, Jesennske, Hnusta, Revuca.

https://msk-rimavska-sobota.futbalnet.sk/tim/28928/hraci/

Nas utocnik dal tri goli MFK Ziline. Ale u nas by hral malo - lebo su lepsi. Lepsi utocnik na pozicii syna,hra obrancu. Ale na rok ho budeme potrebovat.Chalan chodi ku nam do skoly. Na treningy v Rimavskej Sobote.

https://myzilina.sme.sk/c/22057503/msk-zilina-do-jedneho-z-jarnych-zapasov-vybehne-s-jedenastkou-odchovancov.html

Na strede Slovenska su tri kluby co hraju prvu ligu dorastencov. Na juhu len Podbrezova, na severe, Ruzomberok a Zilina.

Hravame pripravne zapasy s Podbrezov. Mali by sme viac s prvoligistami,len to niesu. Prehrali sme v lete deat nula ,teraz v januari pat jeden. Mame lepsi chracov. Len sa to musia naucit hrat. Druha liga sa hra na pol ihriska - tieto pripravne zapasy ci s Roznavou tarsimi ziakmi, ci Podbrezovou su na cele ihrisko. 5 takych zapasov a budu vyhravat aj nad Podbrezovou.

24.01.2019 - 22:13:53
avatar
Poradie:
1. MFK Revúca
2. FK Slovan Levice
3. FŠMH Jupie Banská Bystrica
4. FK Železiarne Podbrezová
5. FAMT Prešov
6. TJ Družstevník Senohrad
7. MFK Detva
8. MFK Spartak Hriňová
9. MFK Baník Veľký Krtíš
10. MFK Strojár Krupina

https://fi-fi.facebo...14068462072762/

Vlastne lepsi regionalny turnaj. Traja prvoligisti(na druhom az stvrtom mieste). Famt Presov je nieco v II lige v Presovskom kraji ako Revuca v BB(podobne body aj skore).

Maju hokejisti turnaje? Ja som za 5 rokov bol x krat v KE(7), PO(3),PP(2),SL(2),LC(2),v madarsku,polsku.A potom naozaj regionalne turnaje gemerske. Ja uz na tie turnaje ani nechodim. Videl som ked vyhrali v KE,PO,PP,Zakopane,Roznave(nie regionalny).

Chalani sa naucili vyhravat. Su dobri, maju natrenovane(aj ich superi maju),ale oni chcu vyhravat a vedia ,ze vedia. Ak zapnu a budu mat stastie vyhraju. Preto sa im to dari nie vzdy ale aspon na 50 percent - vyhrat turnaj.
27.12.2018 - 21:14:44
avatar
Ja som videl par minut od dvoch golov po sedem v druhej tretine - potom sa mi prehrial pocitac. Nieco neskutocne. Mala krajina a kolko hokejistov a proti komu hrame? Dnes rano o tri roky starsi na MSJ proti USA - videl som prvu tretinu, nasi im boli vyrovnani.
Ako je to mozne? Samozrejme to nieje Bokrosom, ani tabletmi. Ja by som sa pozrel,kto ich ucil hrat hokej, ci a ake rozdielne boli podmienky medzi tymi dvomi rocnikmi(medzi tymi dvomi rokmi)?
Podla mna len v treneroch u ziakov. Resp.pristup klubov ku ziakom. Nieje normalne aby nejaky rodicovsky klub - vedel vytvorit viac kvalitnejsich hokejistov ako ktorykolvek klub na Slovensku. Ten prepad je len kvoli Svistom?


20.12.2018 - 18:00:36
avatar
Posledny prispevok,rok tu nenapisem, ja to tu citam ,kazdy den. Lebo som zvedavy ako sa na to pozera, na sport verejnost. Futbalove fora ja nepoznam,take ake mate hokejove ci uz toto, ci HP.

Slovan nema peniaze, a hracov si nevie dovolit,kasle na vychovu(ako aj ostatne sk kluby - preto tam nemozu byt slovaci,to trva roky) a uz ich maju aj zakazne podpisovat.
Priklad Tisovec - daju(proti nam) na ihrisko nejakych 7 hracov.

Koho asi taky zapas bavi? V tom Petrohrade, v Bratislave v Revucej, ci Tisovci?
Ja som len rad ,ze Tisovec je dvadsat km a nemusia tam ist dvesto km. kluby lepsie z opacnej strany kraja to maju horsie.

Moj chalan ma jedenast rokov a trenuje 6rok. Hra v klube co to relativne robia dobre. Mesto co ma v rocniku mozno stoosemdesiat deti. Polovicu dievcat a tretinu ciganov. Vychova a zlozi lepsie druzstvo, ako Kosice co ma deti v rocniku 5700. Dve kluby mozu byt od nas aj lepsie v KE.


19.12.2018 - 19:03:11
avatar
Reakcia na: pupo, 19.12.2018 - 08:43:26
Prosím ta už netrep :s17:
∧ skryť ∧
pupo ja som chcel len povedat. Venujte sa detom. Ci hraju futbal,hokej ci robia biatlon,ci ine sporty.

https://gemer.korzar.sme.sk/c/20768503/srsne-mali-nabity-program.html
Na tej fotke je aj moj syn, su tam aj srsne aj MFK - obe vyhrali svoje turnaje.Bol to slabsi turnaj. Nasi vyhrali aj turnaje v KE,ci PO, kde okrem Tatrana boli najlepsie kluby.

https://mygemer.sme.sk/c/22010838/vitazstvo-pre-mfk-revuca.html

Toto je regionalny turnaj. Ale je dolezite aby taketo turnaje boli. Ked zacal hrat moj chalan neboli. Tri,styri roky dozadu. Chalan chodl na turnaje do KE,PO, Stara.Lubovna, Lucenec. Teraz su uz aj okresne ligy. Je viac muzstiev. Viac deti. A iste sa budu zlepsovat. Ak u nas v rocniku bude desat a viac deti(co budu trenovat a budu to vediet hrat)
- tak od dva roky mozu hrat aj prvu ligu. Vybjuje im to chalan a jeho druzstvo.

18.12.2018 - 23:35:35
avatar
Reakcia na: misoasert, 18.12.2018 - 23:29:20
Premenujeme tému na slovan bratislava/situacia v mládežníckom futbale na slovensku
∧ skryť ∧
Ja som sa dnes poyeral na Slovan aj na SKA. A co mam povedat? Skoncilo to styri :jeden?
A preco? Bol to boj? Ci to malo skoncit styri:jeden? Mali to nato vsadene,nemali? Hadaj.

Ak si pamatam Slovan hra dalsi zapas v minsku - nech tam nieco ukaze.
18.12.2018 - 23:30:13
avatar
Posledna veta o futbale. I liga je uzavrata sutaz. Aj ked nasi by napraskali polovicu z tych druzstiev ci na strede aj na vychode v I.lige. Nemaju sa tam sancu dostat. Dali take podmienky co nemaju sancu splnat ani tie I.ligove. Tolko deti nema ani Podbrezova(to je jediny klub z juhu stred co hra I.ligu v doraste) Nehra to ani BB, nik myslim na vychode ani ziaden KE klub.

I.ligove ziacke kluby nemaju deti ani tolko a tak kvalitne ako Revuca,myslim Podbrezova,Rimavska Sobota(ta ma polovicu desat rocnych deti -deti z inych klubov).

Nezmyselne tvrde pravidla. Od nas odidu ti lepsi do Podbrezovej,ci Ziliny, do Rimavskej Soboty to nema vyznam.

Ci stracame talenty - ja si myslim,ze hej.
18.12.2018 - 22:59:11
avatar
V Kosiciach(teda od nas na vychod,ina sutaz) su mozno jeden dva kluby s ktorymi by sme si mohli zahrat rovnoceny zapas. Jeden v prvej lige a jeden v druhej lige. Zahrame si pripravu s Roznavou,ale so starsimi. Z ich starsimi proti nasim mladsim.
-
Problem su pocty deti. My aby sme mohli hrat I.ligu potrebujem tridsat deti navyse. A troch trenerov. Aj to jedno ihrisko navyse. Inak mozno to bude. Co niekedy citam,v hokeji ,ze rodicia su skodna. U nas vo futbale,bez rodicov nebolo by nic. Nieze deti, vozenie pofutbaloch, prve tri roky robili trenerov - mladi nerodicia - naucili ich nieco a velmi vela,ale zadarmo ich to viac nebavilo robit. Potom to rodicia videli,ze to ma vyznam pokracovat, zacali ich trenovat rodicia - futbalisti. Ja ako nefutbalista to kvitujem - su to rozumni rodicia -treneri. Inak nefutbalista rodic - je dnes prezident klubu a deti uz nebudu v unimobunke - maju novu postavenu satnu aj oni aj super,aj so zachodom aj sprchami. Nieco nevidane. To je pre deti. A nielen nase aj ked spravime turnaj ,mamky(nase ,superov) sa budu mat kde spustit.

Teda ani vo futbale to nieje jednoduche. Ale je to lahsie. Unas vznikol aj druhy klub - vychoval deti a su unas - moj syn aj za ten druhy klub hral,ked ho potrebovali.
18.12.2018 - 20:21:22
avatar
Slovan sa dostal na same dno. Dohnali ho tam aj jeho fanusikovia. Kdeho chceli mat tam ten svoj klub maju. Gratulujem. Ktym fanusikom - nechapem - oni musia hrat KHL za dvadsat euro na zapas aby mali na osemstotisicovi prenajom. Ale niesu ochotni za vstupenku 50 aby mohli mat priemerne muzstvo. Kto im to ma zaplatit. Slovak z medzilaboriec? Ci rus z machackali? Ci nejaky bratislavcan so Sancovej co o hokej nema zaujem? Oni ,ze ma tu prist investor, a naco,pre koho?



Neverim,ze sa niekedy postavite. So Sirokim sa to neda - ved ten jeho hotel znamena zanik hokejoveho Slovana. Stale pocuvam drahy najom a co je za tym?

Nikdy by som syna nedal na hokej. Lebo v Bratislave je pruser s detmi v hokeji, ale ten je vsade. Aj v Trencine.

Chalan kope do lopty. Vcelku im to ide druhu ligu vyhrali uz na jesen(nemaju s kym hrat). Do prvej sa nedostanu. Potrebovali dvakrat tolko deti, trikrat tolko trenerov, a dve(jedno umele),tri ihriska. Potom by mohli hrat prvu ligu. Hracsky by ju vykopali hocikedy.

https://mfk-revuca.futbalnet.sk/tim/30173/

Mna uz ani ten futbal tak nezaujima - chcel som aby chalan sportoval. Chcel som aby to chalan robil. Jeho to bavi,ja som uz skoncil.Uz som len fanusik.

13.06.2018 - 23:30:47
avatar
A ano mame futbalistu - moze byt dalsi reprezent Revucej. Ano aj Danko sa hlasi k Revucej Ale aspon 50 percent by mu to rucne vyhovorila. On tu nezije,ani nezil. Ten lesostav co oje... nezamestnaval vela ludi -mozno dvesto - ale to bolonic ako dnes futbalovy klub. Teda chapem tych dvesto ukrivdenych. Snad to uz dostali. Ale aj na Revucu je to nic. Ja som o tom lesovstave predtym nikdy nepocul. To bol podnik co staval cesty v lese.

K hokeju - sa mi zdate ako sa tvarite tvrdy chlapci - hokejisti - a ferovi dost skorumpovany.

na vrchu som pisal,ze na hokej by som syna nikdy nedal, aj keby som sa volal Bokros a byval v trencine.

Zkorupcie nic dobre nemoze vyjst. Videli ste brankara ruzomberka? Chalan pre seba sprevil peklo. pre ostatnych futbalistov - pomohol spravit lepsi svet.







Na vrchu

13.06.2018 - 23:07:14
avatar
Na celom vychode moze aje par klubov co by snami prehrali. Tatran presov. Bardejov - myslim snami prehrali. Humenne - snami prehrali v KE u nich sme prehrali my. A michalovce oni su asi dobri, snimi sme nehrali.
13.06.2018 - 22:50:08
avatar
Futbal. Mne to pripada,preco to robime rodicia. Tak my sme si za hrali futbal,ja osobne na trave za domom. Susedna ulica mono len na parkovisku, a ta dalsia na trave za domom. Niekedy sme si zahrali medzi sebou. Na sidlisku chodili do klubou alebo si zakopat na skolske ihriska.

Ja ked som bol mlady, takych druztiev len unas v meste mohlo byt viac ako desat. Dnes aby si syn zahral,lepsi turnaj co aj tak vyhraju Kosice.

1 2 3 4 5 6 7 8 ... 16 >

Krátke správy
Najnovšie články
Černák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák hral zápas o prežitie s prekvapujúcim parťákom, dráma na Long Islande, ďalší tím s mečbalom Capitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies