Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
4
LAK
2
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

04.09.2014 - 11:16:42
avatar
Reakcia na: malkin, 04.09.2014 - 11:11:33
Som zvedavý na tieto horúce mená v Bokrošovej zostave (ako nastúpili proti N.Zámkom): Jendroľ, Galis, Danišovský a Kabáč. Kabáč je taký lepší priemer v EXJ, avšak určite sú od neho aj lepší. Ale fajn. Najviac do očí bijú Jendroľ (BB,ob., 49 z., 2 asistencie, +5) a Danišovský (SBA, ú,54z.,16b.,-1), ktorí sú podpriemerní hráči v EXJ a Galis (SBA,ú,33z.,16b.,+15), ktorý bol dokonca podpriemerný hráč v extralige dorastu!!!
∧ skryť ∧
Oprava: V prípade Galisa sú jeho štatistiky ešte zo sezóny 12-13 (vzhľadom na vek sú to stále len priemerné štatistiky). Minulú sezónu veľa nenahral.
04.09.2014 - 11:11:33
avatar
Som zvedavý na tieto horúce mená v Bokrošovej zostave (ako nastúpili proti N.Zámkom):
Jendroľ, Galis, Danišovský a Kabáč. Kabáč je taký lepší priemer v EXJ, avšak určite sú od neho aj lepší. Ale fajn. Najviac do očí bijú Jendroľ (BB,ob., 49 z., 2 asistencie, +5) a Danišovský (SBA, ú,54z.,16b.,-1), ktorí sú podpriemerní hráči v EXJ a Galis (SBA,ú,33z.,16b.,+15), ktorý bol dokonca podpriemerný hráč v extralige dorastu!!!
14.08.2014 - 08:36:00
avatar
Prečo zas nehrajú na takomto prestížnom turnaji tí najlepší??? Kde je Niňaj, Zvara, Ondov (2., 3., a 4. najproduktívnejší hráči extraligy dorastu medzi 97), asi najlepší obranca extraligy dorastu Themár a supešikovné 98 ako Buček a Čacho, ktorí sú lídri Trenčína, resp. Nitry.
Úradovala znovu zaslepenosť p. Bartánusa alebo sú všetci záhadne zranení???
26.03.2014 - 15:12:16
avatar
Keby Slovan neplatil toľko manažérov, riaditeľov a koordinátorov, možno by mal peniaze na hráčov http://www.hcslovan.sk/sk/manazment-klubu/
26.03.2014 - 15:01:05
avatar
Zahodené veľké talenty:
Lašček, Zagrapan, Valábik

Zahodené mini talenty:
E. Čaládi, A. Bezák, L. Ščurko

Zraneniami poznačená kariéra:
O.Rusnák, R.Mraz
14.03.2014 - 10:49:42
avatar
Mne tam jednoznacne chybaju trencania Hatala, Briestensky, Novak, slovanista Vadovic a najma liptak Jakub Sukel. To ze je niekto ako nahradnik, dotycnemu velmi nepomoze, pretoze nemoze trenerom ukazat aktualnu formu a realne vobec nebojuje o miesto v nominacii.
Nerozumiem preco nemozu urobit pred MS sirsi kemp, ale vzdy len 30 hokejistov. Mozno by ich prave ti dalsi prekvapili svojou formou.
08.02.2014 - 19:41:48
avatar
Podľa zápisu strelili švajčiari 2 góly v tej istej sekunde a tým istým hráčom
21.08.2013 - 23:58:26
avatar
Nominácia SR 17 na Turnaj olympijských nádejí v Opole (Poľsko, 20. – 25. 08. 2013):
Hráči družstva SR16/17: Dominik Duplinský, Sebastián Hrabčák, František Pulščák (všetci P.H.K. Prešov), Peter Bjalončík, Filip Vašaš, Rastislav Václav (všetci HK ŠKP Poprad), Vladimír Cibulka, Roman Žitný (obaja HK RUŽINOV ’99 Bratislava), Tomáš Hedera, Lukáš Maroš (obaja HC SLOVAN Bratislava-mládež), Vladimír Vybiral, Martin Laučík (obaja MHk 32 Liptovský Mikuláš), Róbert Zajasenský, Dávid Zvara (obaja MHC Martin), Martin Bodák, Marko Ondov (obaja HK Spišská Nová Ves), Miloš Mako (MMHK Nitra), Lukáš Ďurkech (HK ’95 Považská Bystrica), Samuel Solenský (HC Bíli Tigři Liberec /ČR), Samuel Rudý (HC Pojišťovňa Pardubice/ČR), Vojtech Zeleňák (HC Zubr Přerov/ČR), Ján Kožiak (ELZ Jungadler Mannheim /Nem.).

Viac nájdeš na http://www.hockeyslovakia.sk/sk/clanok/slovenski-mladici-na-turnaj-olympijskych-nadeji-do-polska
19.08.2013 - 15:19:54
avatar
Špičkového hráča do 1. útoku v slovane zatiaľ ani nemáme. Minulú sezónu to bol Šatan, teraz nemáme nikoho. Výkonnosť na druhú lajnu majú J. Mikúš, Vondrka, Miklík, s prižmúrenými očami Bližňák, uvidíme ako sa zohrá s tímom Netík.

Potom tam je skupina hráčov, ktorá má max. na 3. útok - Bartovič, Šťastný, Daňo a mladíci.

A ešte tam je dvojica "exotov" Hudáček a Kukumberg. Títo dvaja sú nevyspytateľní a majú veľmi kolísavé výkony.

Základnú zostavu by som zostavil asi takto:
1. Vondrka - Olvecký - Miklík
2. Netík - J.Mikúš - Bartovič
3. Kukumberg - Bližňák - Daňo
4. Hudáček - Šťastný - R. Mráz
Náhradníci: Bakoš, Kolena, T. Mikúš, Kudrna
Zbaviť sa: Preisinger

Na úplný začiatok sezóny, kým J.Mikúš nebude OK, tak Bližňák do 2.útoku a Šťastný do 3. útoku.
Hudáčka by som postavil až do 4.útoku, nech sa naučí bojovať o svoje miesto. Zdá sa mi, že veľmi zlenivel. Nedá sa celý život spoliehať na druhých, ktorí odrobia špinavú robotu zaňho (Lipiansky+Šatan) a on bude len vymýšľať finesy v útočnom pásme. Súčasný hokej sa hrá aj v obrane.

1

Krátke správy
Najnovšie články
Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska Stars dotlačili úradujúceho šampióna na pokraj vypadnutia! Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies