Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 3. tr.
VGK
2
DAL
2
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

24.01.2020 - 18:37:42
avatar
Reakcia na: Abcd, 24.01.2020 - 16:43:59
A Július Hudáček? Aj keď ten to už z Lašakom vzdal,Tybor možno ešte
∧ skryť ∧
Tak Lasak sa nedavno vyjadril, ze tahat Jula z Ruska na pripravne zapasy je zbytocne, lebo vedia, ze je dobry brankar.

Druha vec je, ci bude mat on zaujem este reprezentovat, kedze "vrcholy" repre kariery, ako OH a domace MS, mu usli prave na zaklade rozhodnutia Lasaka.
06.01.2020 - 20:05:05
avatar
Reakcia na: mirec04, 06.01.2020 - 14:51:57
Pokial viem, tak trenuje juniorku v BB.
∧ skryť ∧
Áno. Je to aj na stranke BB klubu:

http://www.hc05.sk/mladez:juniori:supiska-junior
28.05.2019 - 07:13:27
avatar
Reakcia na: HockeyAgent, 27.05.2019 - 23:03:28
Slovan Bratislava má dlhy vo výške cca 1,8 milióna euro. SZLH ako čerstvý riadiaci orgán pre extraligu by mu nemal udeliť licenciu bez toho aby všetky tieto dlhy splatil, inak si celá generalita na čele s Kohútom a Šatanom naserie do úst. Takže táto zostava je skôr tvoj mokrý nočný sen, hráči poznajú situáciu v Slovane a nechcú tam ísť, navyše nebudú čakať do júla augusta, či ich niekto z tohto klubi osloví, chcú mať isté angažmán. Slovan bude hrať asi s veľmi podobnou súpiskou ako píše Mr.D Treba si uvedomiť, že pokiaľ bude Slovan spájaný s menom Široký, je jasné, že takmer žiadny slovenský sponzor nedá peniaze do tohto klubu - klub čaká nie jedna ale niekoľko stabilizačných sezón. Momentálne by som sa zameral na mládež - juniorov a dorast atd, podstatné je aby sa sanovalo niečo, čo má budúcnosť.
∧ skryť ∧
Tie dlhy budu takmer urcite este vyssie, nez 1.8M, kedze "Široký ml. potvrdil, že Slovan dlhuje niekoľko miliónov eur."

Pokial teda nemas na mysli len dlhy voci hracom.
20.05.2019 - 11:27:33
avatar
Tak to by sme mali.

Fraska, na zaver z toho spravili parodiu.
19.05.2019 - 23:28:10
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 19.05.2019 - 22:55:37
Dovolím si tvrdiť, že cez Černáka veľa nevidel a jeho fyzické parametre ho predurčujú k tomu, že takéto strely žiaľ nepokryje svojim telom. Ako možno lepší brankár by to chytil, ale strely od takýchto TOP hráčov sú proste buď alebo a táto šla rovno pod hornú tyčku a Čiliak šiel v tejto situácii na kolená. Môžem to pre lepšie pochopenie prirovnať napríklad k Majovi Gáboríkovi. Každý brankár vedel, kde to strelí a ako to urobí, keďže to robil rovnako celú kariéru, ale málokto mu tú strelu švihom vedel v rýchlosti chytiť. Myslím, že niečo podobné zažil Čiliak proti Draisaitlovi a navyše tam šlo aj o okolnosti, ktoré som už spomínal (Černák pred ním + možnosť prihrávky na ďalšieho Nemca). Každopádne brankári nás extra nepodržali to je pravda, mňa iritujú napríklad dva góly, ktoré dostal Rybárom proti Kanaďanom a to ten č.3 a č.5, ktoré idú určite na jeho vrub. O góloch k prvej tyčke, ktoré podostával sa mi ani nechce písať (jeden proti Kanade, dva proti Francúzom) a obľúbené boli u neho aj góly medzi betóny (jeden proti Kanade aj Francúzom). Žiaľ tak to je, turnaj im veľmi nevyšiel, no ja som sa pri fyzických parametroch Rybára (1,90+) práve u neho spoliehal na to, že také lacné góly dostávať nebude, ale čo už, nie každý turnaj môže vyjsť. Osobne ma však najmä Rybár veľmi sklamal, aj keď za prvý zápas proti USA si zaslúži určite pochvalu. To, že Čiliak bude chytať inak ako chytal som nečakal o jeho slabinách sa vie dlhé roky (gól medzi betóny proti Fínom to opäť potvrdil). Možno pri spätnom pohľade predsa len mohol chytiť tú strelu proti Kanade na 5:6, keďže to šlo na lapačku a presunul sa tam podľa mňa dosť neskoro, ale po zápase sa vyjadril, že to poriadne nevidel, takže sa to dá vcelku pochopiť a trafené to tiež bolo fantasticky. Tu sa skôr teda naskytá otázka, prečo sme my nemali takého hráča/hráčov, ktorí by ten zápas zlomili definitívne v náš prospech, tak ako to dokázal urobiť za Fínov Kakko, ako to dokázali tímovo zvládnuť Kanaďania alebo ako sa oklepali Nemci na čele s Draisaitlom.
∧ skryť ∧
"Tu sa skôr teda naskytá otázka, prečo sme my nemali takého hráča/hráčov, ktorí by ten zápas zlomili definitívne v náš prospech"

Lebo my takych hracov momentalne vela, nemame, ak vobec nejakych. A ak sa zameriame na rozdielovych -golovych utocnikov, tak na MS sme z nich prakticky zobrali len Tatara a mozno Lantosiho, ci Nagya.

Ale z nich nikto nie je v pozicii Kakka, ci Draisaitla - Lantosi na to nema minimalne skusenosti, Nagy uz vek a Tatar je na nase pomery super, ale Draisaitl to rozhodne nie je.
19.05.2019 - 20:46:31
avatar
Tak Hudyho uz asi neuvidime v repre ani jedneho...

Sanca na postup dnes definitivne umrela, takze predpokladam, ze este nejake tie aferky, ci kontroverzne vyjadrenia ocakavat mozme.
18.05.2019 - 23:01:48
avatar
Reakcia na: Zámčan, 18.05.2019 - 21:59:02
Je smutné, keď sa pozrieme na to, že za posledných 10 šampionátov sa usporiadateľská krajina nedostala do štvrťfinále len v 3 prípadoch, pričom 2-krát to budeme my a vlani to bolo Dánsko po tesnej prehre s Lotyšskom. Za ten čas sa aj Nemecko aj Bielorusko dostalo do play-off. Nemci dokonca 2x a raz aj do semifinále. To NIE JE MOŽNÉ!
∧ skryť ∧
Je. Bez ohladu na to, ci sme domaci, ci nie, je pred nami este dlha cesta, aby sme sa nie len na dotyk priblizili k poziciam, ktore sme okupovali v nasej najlepsej ere, ale ich aj dosiahli.

Ale... mal som s Godlom ocividne pravdu, vychytal nam zapas s Anglanmi, vsetci ma velebte a cakam telefonat od Satana, ze budem nahrada za Lasaka na zvysok turnaja a hlavne dalsie MS (robim si srandu, Denis bol zjavne totalne vystresovany a sotva sa da povedat, ze podal lepsi vykon ako jeho alternativy).
18.05.2019 - 12:13:36
avatar
Reakcia na: pupo, 18.05.2019 - 11:19:33
A čo keď Godla nepodrží a bude to zápas na hrane... Viem čo myslíš a nemal by som nič proti kebyže dnes chytá ale tu hystériu okolo našich brankárov nechápem. Pán Prokop nechápal prečo Rybár nechytal proti Fínom, teraz nechápe prečo nechytá Godla atd. My nemôžeme po jednom zápase odpáliť brankára práve u nich hra psychika veľkú a všetky mužstva menia v back 2 back zápasoch gólmana. Môžeme riešiť brankárov po MS ale keď stále ešte o niečo hráme táto diskusia im len škodí
∧ skryť ∧
Jasne, nehadam sa Nikto vopred nevie, ako zahra ten ci onen brankar, ci cele muzstvo. Moze Godla vybuchnut, Ciliak zaziarit, alebo naopak.

Ako som pisal vyssie, neodpisujem nasich brankarov, ak nastupi Ciliak, alebo hoc aj Rybar na back to back, nebudem spisovat peticiu za odvolanie Ramseyho, ani Lasaka, ci celeho stabu

Ja osobne som nasadenie Ciliaka proti Finom nijako neriesil - bol to back to back zapas a Godla bol trojka. Ale ani ta trojka tam nie je len na nosenie pukov a iontakov, ale my samozrejme nevieme, ako sa brankari prezentuju na treningoch atd.

Takze ak ma Godla dostat sancu, teraz je na to ta najlepsia prilezitost a ak by sa tej sance chopil, bol by to prinos aj pre cele muzstvo. Pokial ju dostane, pohori a my nedajboze prehrame s Britaniou, tak si povedzme otvorene, ze nas problem bude daleko vacsi, ako len nasi 3 brankari.

Myslim, ze edkas dostal na svoju otazku dostatocne vycerpavajucu odpoved, takze uz si len pockajme, na zaciatok zapasu a uvidime, ako to naozaj bude.
18.05.2019 - 11:03:35
avatar
Reakcia na: pupo, 18.05.2019 - 10:12:16
Súpiska je od utorka plna tak nemôžu dopisovať nikoho. Nechápem tie plány s Godlom my hráme stále o umiestnenie (a hlavne o body do iihf rankingu) aj keď to bude asi len 9miesto. Áno naši brankári chytajú to iste čo chytával aj Hudacek nič iné,ale ta verejná diskusia je na prd
∧ skryť ∧
Mas pravdu, nezachytil som, ze uz uzavreli supisku. Mea culpa.
Predtym som cital, ze s Bondrom cakali na to, ci nebudu musiet niekym nahradit Dalogu.

A co sa Godlu tyka, obaja nasi brankari maju uspesnost zakrokov pod 90%, Rybar si vcera proti Francuzom toto percento este trochu zhorsil.

Uvedomujem si, ze sa stale o nieco hra (nie len to umiestnenie, ale aj udrzanie aspon teoretickej sance na postup), ale zapas s Britmi mi v danej situacii pride ako idealna moznost skusit ho a mozno sa chyti a ukaze lepsie, ako jeho kolegovia doteraz.
18.05.2019 - 00:07:10
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 17.05.2019 - 22:56:43
Chcem sa ospravedlniť Julovi Hudáčkovi, že som písal, aby ho nezobrali na MS. Aktuálne mám pocit, že ak by ani nechytil nič navyše, tak by aj tak chytil viac ako Rybár a Čiliak.
∧ skryť ∧
Hej, ja si uz chvilu hovorim, ze jeden z mala Slovakov, ktory moze byt v tejto faze turnaja ako-tak vysmiaty, je Julo.

Bez toho, aby som Rybara, ci Ciliaka uplne odpisoval a hadzal na nich vsetku vinu, za nejeden ich gol by Jula kopec ludi uz davno roznieslo v zuboch...

@edkas
Ja dufam, ze zajtra daju sancu Godlovi. Anglicko je pomerne jalove, nasi brankari zatial nijako neohurili a toto je mozno jeho sanca zachytat si na MS a mozno sa ukaze v dobrom svetle a dostane tak sancu aj v poslednom zapase skupiny (pauza medzi zapasmi je tam dost dlha, takze kazdy brankar bude v rovnakej pozicii).

Bondrova pozicia asi zavisi hlavne na tom, ci sa Daloga bude este moct vratit a ak nie, ci za neho zozenu na rychlo nahradu. Pokial sa nebude dopisovat dalsi obranca, myslim si, ze aspon na posledny (?) zapas ho postavia.
10.05.2019 - 23:24:13
avatar
Reakcia na: flector, 10.05.2019 - 23:08:03
To je vysledok nasej amaterskej lavicky!! Just troll. Dandi dufam ze si si zapas uzil. Zajtra to bude masaker, drzat krok s Finmi po tomto zapase, no verim v kvalitny vykon
∧ skryť ∧
Nebud predcasne hnusny na Dandiho, lebo zajtra mozno vybuchneme a necha ti to vyzrat

Hodnotenie z mojej strany: dnes to bolo super vysledok a velmi dobry vykon. Priznam sa bez mucenia, ze, s ohladom na supisky, som pred zapasom nic take neocakaval.

Preventivne budem skepticky aj proti Finom. Ti podla mna maju, na rozdiel od Amikov, jeden zo slabsich vyberov za posledne roky, ale zas ukazali proti Kanade, ze sila tam rozhodne je a "velky lad" im nie je az tak cudzi.
08.05.2019 - 20:56:24
avatar
Reakcia na: REBBELS, 08.05.2019 - 20:19:47
Co je to termín že se nehodí do 1-2 útoku? Znamená to že :sr: tým bude útočit 1-2 útokem a zbylé 2 budou zalezlí na svoji půlce? :cze: útok je složen jen z krajánku NHL + z evropských lig (mimo J.Kováře) a útočit i bránit budou snad všichni
∧ skryť ∧
Ako som pisal aj Dandimu, ja sa s tymto nestotoznujem, ale toto je zvycajne zdovodnenie takychto skrtov zo strany kompetentnych - v skratke: nehodili sa do koncepcie.

Tiez si myslim, ze je to zvlastna logika, ist na 2 ofenzivne lajny, najma ked ani tie nie su zlozene z hviezdnych utocnikov, co sypu jeden gol za druhym.
Ak mame moznost nasadit aj v nizsom utoku produktivnych hracov, ale my sa rozhodneme radsej pre pracantov, nepride mi to ako optimalne.

Ale iny dovod na uprednostnenie napr. Luntera pred Bucekom sa hlada len tazko

Chapem, ze je potrebne mat aj hracov, co su spolahlivi na oslabeniach a ked treba otupit superove ofenzivne zbrane, ale nemylsim si, ze by sme mali kvoli tomu obetovat kvalitnejsich hracov.

A samozrejme, v kazdom muzstve by mali branit aj utocit vsetci hraci, inak sa tazko spoliehat na uspech, ale aj ty urcite uznas, ze rozni hraci su silnejsi v tej, ci onej cinnosti a na niektore situacie trea specialistov

PS: A ak je Lunter vazne zraneny, nechapem, preco sa dostal do zaverecnej nominacie na ukor kohokolvek ineho. Ved to nie je nejaky klucovy, rozdielovy hrac, na ktoreho je fakt nevyhnutne cakat do posledneho momentu...
08.05.2019 - 20:38:29
avatar
Reakcia na: Dandi, 08.05.2019 - 19:33:19
takmer súhlas,Griger dostal šancu v 1 jedinom zápase, trebárs na špírka sa čakalo,ako keby bol hossa, Buček ma budúcnosť, o tom potom, v 4 útoku bude líška a Buček by nebol? nesranduj,buca s marcin kom neporovnavaj ani náhodou a zigovi zabezpečil miesto 1 gól v priprave?tak potom zbohom slovenský hokej, ved lunter ho ani nemusel dat a je tam, ale možno sa niekto zraní, čo neprajem nikomu, alebo lunter pôjde za Ramseyom a povie pravdu, že na MS nemá
∧ skryť ∧
Nepisal som, ze s tymi dovodmi suhlasim, ale tak to podla mna videli treneri/GM.

Ale Zigo dal 2 goly, mal aj stastnak proti Britom
Buca chceli nechat s Bondrom, zjavne sa im ta dvojicka paci a ma ich doveru.

Ale ked si pozrieme fyzicke parametre nasich centrov, bude to sranda. Som zvedavy, po odchode Marcinka, kolko hracov sa bude ochotnych nechat otlkat pred superovou branou.

Ale, pravdupovediac, je tazke si vobec tipovat utocne formacie v tomto momente:
- stavia na dvojicu Kristof - Nagy z minuleho roku, alebo daju Kristofa do prveho utoku medzi NHL duo?
- ponechaju na C1 Sukela, aj ked sa pridaju Kristof s Hudackom?
- na aky post pocitaju s Hudackom a ktoremu centrovi zostane pozicia nahradnika?
- bude Lunter len 13.-14. utocnikom, alebo vytlaci zo 4. utoku ineho kridelnika?
- budeme mat v oboch presilovkovych formaciach pravaka utocnika, ked ich mame len 2 a 2 pravakov obrancov?
- a v neposlednom rade brankarska otazka: budeme mat jasnu jednotku a zachyta si Godla aspon v 1 zapase?
08.05.2019 - 19:11:51
avatar
Tak Bucek zrejme doplatil na to iste, na co Bakos - nezmestil sa do hornych utokov a do nizsich sa im nehodil koncepcne. Skoda, u neho sa, na rozdiel od Bakosa, da predpokladat, ze by bral aj poziciu 14. utocnika a mohol by zaskocit, ak by nam niekto vypadol z prvych dvoch utokov. Ale pripravu mal nevydarenu, takze to skor spomenute nezavazilo.

Ziga asi vytrhlo, ze skoroval proti Britanii a Dansku a v suboji Buc - Marcinko zase zavazila Bucova "chemia" s Bondrom.

Lunter je vtip, ale co uz. No nebudem jeho hanit, ze sa treneri nakoniec rozhodli pre neho. Rovnako ako ostatnym mu treba popriat stastie a fandit.

Celkovo som mal v tejto faze pripravy k nominacii 5 vacsich vyhrad (Griger, Bakos, Gernat, Hudacek, Bucek), ale teraz uz je to jedno, uz ostava len to fandenie
03.05.2019 - 23:10:40
avatar
Reakcia na: Zámčan, 03.05.2019 - 18:54:13
Čiliak, Rybár, Godla Černák - Sekera Fehérváry - Ďaloga Jaroš - Marinčin Čajkovský - Koch Tatar - Krištof - Nagy Lantoši - Daňo - Buček Studenič - Hudáček - Pánik Liška - Buc - Bondra Takto ťažko sa mi tuším ešte žiadna zostava nevytvárala. Naozaj teraz máme dosť na výber. Ešte možno by som dal Marcinka do 4. lajny, ale už som to viackrát spomenul, že takých ako je Marcinko nerád dávam do zostavy. Aj keď uznávam, posledné roky sa mu celkom darí aj ofenzívne. Neviem, či by som bral aj Čajkovského, lebo to, čo doteraz predvádzal v príprave bolo dosť Mihálikovské alebo Pospíšilovské. Tiež neviem, či sa k Tatarovi hodí Pánik, lebo tá ich spolupráca z roku 2009 už nie je taká účinná. Pánik je skôr hráč do 3. útoku, ktorý by aj mohol oživiť ofenzívne. Duo Buček Lantoši by malo byť spolu. Až Krištof vyhrá titul v Liige (dúfam), vedel by pomôcť v 1. útoku, kde sa mu vlani s Nagyom darilo. S jedinou 4. lajnou som nemal problém pri zostavovaní. “Popradská” dvojka plus Liška by mohli nie len dobre brániť, ale aj trocha prikúriť súperovi. Zajtra verím, že angličanom naložíme naozaj ASPOŇ 5 gólov. Názor?
∧ skryť ∧
Pokial chceme delit Tatara s Panikom, tiez by som spravil prvy utok, ako ty.
Ale Buceka by som spojil so Studenicom a Panika s Lantosim:

Lantosi - Hudacek - Panik
Bucek - Dano - Studenic

a asi by som aj vymenil 2. a 3. obranu
01.05.2019 - 20:41:05
avatar
Reakcia na: Zámčan, 30.04.2019 - 18:28:51
Ako to, že nie? Veď on je prakticky celú reprezentačnú kariéru trojkou. To mu už došla trpezlivosť? :s03:
∧ skryť ∧
Hudy sa sam uz davnejsie vyjadril, ze robit trojku pre neho nema zmysel a na tu poziciu by mal ist nejaky mlady brankar.

Osobne mi je luto, ze ho vyradili, najma ked "v ponuke" mame brankarov na takmer rovnakej urovni a mal sancu chytat prakticky doma.

Ale toto rozhodnutie si treneri samozrejme obhaja, ako by si obhajili vyradenie ktorehokolvek ineho z tychto brankarov (resp. nepovolanie Rybara).

Bakos (a tiez Griger) su na inu diskusiu. Aj ked sa im nehodili do konecnej nominacie, podla mna ich poslali prec priskoro:
- Griger isiel, lebo centrov mame dost a potom sme na centrovi hrali Chovana, ci Nagya, cakame Spirka... chapem, ze ako naschval sa nam 2 klucovi centri zranili a dalsi mali/maju klubove povinnosti mimoriadne dlho, ale prave preto si myslim, ze mal Griger ostat dlhsie a vdaka tomu mohli aj ostatni hraci hrat na svojich postoch, ci mat pri sebe plnohodnotneho centra.
- Bakos sa nehodi do 3. formacie. Okay, osobne si to nemyslim, ale urcite sa nebudem hadat so Satanom, ci Ramsayom, maju o nieco malo viac skusenosti Ale zase je to podla mna minimalne o zlom nacasovani. Co ak by sa nam v priprave niekto zo zamyslanych adeptov na TOP 6 zranil? Alebo by proste vobec nepresvedcil? Aky malo zmysel drzat dlhsie a nasadzovat v prvom utoku hracov ako Pulis, u ktoreho bolo takmer iste, ze do zaverecnej nominacie neprehovori, ale Bakosa sme sa zbavili v case, kedy sme este na viacerych utocnikov cakali?

Ale aby som sam sebe spravil aj diablovo advokata, je tiez mozne, ze Bakos proste nebol ochotny robit 13. utocnika, presedie turnaj na tribune, ked mozno budeme nejaky cas cakat na to, ze sa este niekto v AHL/NHL uvolni... Ale nechceli to povedat takto otvoree, aby sa na neho nezniesla vlna kritiky, ze sa stavia k repre sebecky, alebo nieco podobne. V takom pripade im mozno uznat, ze to bolo diplomaticke riesenie, ale stale plati, ze podla mna predcasne.
24.04.2019 - 12:10:14
avatar
Podla waivers calculatora na CapFriendly je Cernak este waivers-exempt, kym Marincin uz je waivers-required:

https://www.capfriendly.com/waivers-calculator/erik-cernak
https://www.capfriendly.com/waivers-calculator/martin-marincin
21.04.2019 - 22:47:41
avatar
Reakcia na: Zámčan, 21.04.2019 - 22:42:08
Som rád, že je tam Lantoši. Myslel som, že nie je celkom doliečený z finále extraligy. Kto každý by mal ešte prísť? Hudáček, Krištof, Daňo a... ???
∧ skryť ∧
Hudy, Kristof a Dano su, predpokladam, tutovky.
A mozno aj Marcinko (viem, ze tymto ta nepotesim ) a Gernat.

Ale v hre su este hraci z duelu Boston - Toronto.
Pripadne niekto z dvojice Jurco - Cehlarik, kedze ti tiez hraju proti sebe, ale pri Cehlarikovi musi (samo)zrejme vypadnut aj Providence aj Boston.ä

A propos Lantosi - sam som zvedavy, v akom stave bude. Aj na Spirka cakali, kym sa trochu dolieci, aby nasledne isiel domov. Tak aby to s Lantosim nebolo podobne. Dufam, ze nie, ale na druhej strane, nema zmysel ho tahat na sampionat v zlom zdravotnom stave.
21.04.2019 - 22:36:55
avatar
Reakcia na: svkhockey, 21.04.2019 - 22:19:21
To sme až v takej dobrej situácii, že si môžme dovoliť poslať domov hráča z KHL? A ešte k tomu útočníka. (nerátam hráčov Slovanu u ktorých sa to dá pochopiť). Veď keby na to nemal tak tam nehrá. Mohol mu dať ešte šancu, veď nehral až tak zle, alebo ho nechať aspoň ako náhradníka. Teraz keď sa títo noví hráči neosvedčia, tak čo? Aj tak máme teraz 9 obrancov, 15 útočníkov, teda je ich viac ako treba, takže aj tak ešte niekto pôjde domov.
∧ skryť ∧
Predpokladam, ze domov este pojde habadej, ako nam pridu este dalsi z CZE a FIN ci este niekto spoza velkej mlaky.

Ale som fakt zvedavy, ktori kridelnici nakoniec zostanu, vypadnutie Bakosa moju pomyselnu zostavu trochu premiesalo...
21.04.2019 - 22:02:50
avatar
Reakcia na: svkhockey, 21.04.2019 - 21:29:12
V repre končia Košarišťan, Špirko, chovan, Sersen, Bakoš Pridajú sa Čiliak, Lantoši, Buček, Lunter, Zigo + hraci NHL Nečakal som že Bakoš odíde
∧ skryť ∧
Ten Bakos je dufam len 4x preklep v mene Pulis...

Ku tym jeho spominanym 1+2 pridam este uspesne premeneny najazd.

Svitana sa zrejme vrati do "popradskeho utoku", ale co Pulis? Bude nadalej neprodukovat v 1. lajne?

Na druhej strane, aspon s uz ludia nemusia bat, ze na MS pojde Sersen.

PS: Dandi si "vymodlil" k Lunterovi aj toho Ziga

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Černák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Tvrďas Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies