Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komentáre:

Fleury zažil špeciálny večer proti Penguins. Hetrikový Kane, rekordér Zibanejad

Hanibb Ignorovať10. 02. 2024 08:32
Kane bol dobrá voľba
Užívateľovi colorado68 sa páči tento príspevok.
jazvac Ignorovať10. 02. 2024 08:44
Veru. A kolko timov ho nechcelo kvoli tej jeho povahe a renome. Oilers to vyhrali.
Dank00wn3R Ignorovať10. 02. 2024 12:17
Tímy o neho nejavili záujem, pretože ten človek nemá čo robiť v najlepšej lige sveta. Nechcem nijak moralizovať, niesom ani proruský ani nič podobné ale keby to bol Rus tak už je dávno vyhostený z USA so zákazom podpísať akúkoľvek zmluvu s klubom NHL. Oilers boli jediní “blbci”, ktorí človeku ako on dovolili strieľať góly a opäť zarábať milióny. Sa rýchlo zabudlo na to, čo všetko sa okolo neho riešilo.
Užívateľovi YoZo8 sa páči tento príspevok.
Užívateľovi colorado68 sa nepáči tento príspevok.
Dank00wn3R Ignorovať10. 02. 2024 12:27
Nechápte ma zle, je to zaujímavý príbeh a je super ako sa mu aj Oilers darí a v akom štýle sa vrátil do ligy, len mi to rozum neberie, aké to je nefér.
Užívateľovi YoZo8 sa páči tento príspevok.
YoZo8 Ignorovať11. 02. 2024 00:27
Nemusíš sa nikomu ospravedlňovať, veď si napísal pravdu. Ten chlap porušil pravidla. Trest nemal prakticky žiadny a liga mu všetko odpustila ako by sa ani nechumelilo. Všetko sa zvalí na jeho divokú povahu a súkromne záležitosti ale keby tak robil každý už by to nebolo OK. A o nejakých vzoroch pre mladých, akými sa NHL rada chváli ani nehovoriac.
colorado68 Ignorovať10. 02. 2024 15:59
Píšeš kraviny,nerozumieš tomu,nie povahu treba riešiť ale čo vie,sakra
Užívateľovi YoZo8 sa nepáči tento príspevok.
Hanibb Ignorovať10. 02. 2024 10:11
...a aká tu bola debata že je to rozvracač teamov
Lemieux Ignorovať10. 02. 2024 10:16
Ako vyhovárať sa nebudem a nechcem na rozhodcov, naša obranna hra bola občas katastrofalne katastrofická....no ale co stym tretim gólom bolo to neviem pochopiť (na koniec aj víťazný gól)....najprv uznajú gól...potom dlho stojí hra pre coach challange.... Kazdy vidí ze puk sa dotkol ochr.siete, normalne rozvlnil sieť a rozhodca povie ze gol plati. Toto je na nechapanie ....Flowerovy mega gratulacia. Mohol by jedno dnovu zmluvu dostať od Penguins...a ukončiť kariéru u nás.
YoZo8 Ignorovať11. 02. 2024 00:54
Klobúk dole pred Fleurym. Darmo, Američania proste robiť tie krásne ceremónie a uctiť si svojich hráčov. Má to hlavu a pätu. Škoda, že u nás nič také nevieme zorganizovať. Žiaľ my nevieme ani decentne legendám vyvesiť dresy. Teraz napr. Svitana urobil pekný okrúhly míľnik. A ako bude vyzerať jeho oslava ? Dajú mu dres pred poloprázdnou halou a to bude cele.
Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies