Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Komentáre:

Ako dlho bude trvať, kým si Slafkovský zahrá v play-off?

Qucoboy Ignorovať09. 07. 2024 11:53
Úprimne? Nemyslím si, že jeden útočník do prvých dvoch formáciímoze urobiť z tímu na dne tabuľky tím,ktorý vyhrá sériu play off. Možné to je ale je to skôr výnimka, že sa také niečo podarí. Myslím si, že Hans potrebujú v prvom rade čas, následne dobré zdravie hráčov, minimálne posilu do hornej šestky útoku, do dolnej šestky útoku a do obrany, no a potom už môžu hravo pozerať na play off pre mňa osobne bude ich postup do play-off v nasledujúcej sezóne veľkým prekvapením.
Užívateľovi BeerBoy88 sa páči tento príspevok.
VH1 Ignorovať09. 07. 2024 12:29
Ja si naopak myslím, že ak sa im trochu vyhnú zranenia, play off nie je až tak ďaleko. Mladí hráči rýchlejšie napredujú a možu prekvapiť.
Užívateľovi snafino sa páči tento príspevok.
mike24 Ignorovať09. 07. 2024 13:28
Realisticky očakávam, že to potrvá tri roky. Vzhľadom na divíziu do tretieho miesta sa neumiestnia. A tímy druhého sledu DET, BUF, OTT odštartovali skôr.
Užívateľovi mysterio sa páči tento príspevok.
mysterio Ignorovať09. 07. 2024 14:02
Tu sa podpisujem, akurat teda by som to upresnil, ze to potrva 3 a viac rokov
wp2t Ignorovať09. 07. 2024 17:56
A jak dlouho myslíš, že nám pak bude trvat přejít přes první kolo PO? Doufám alespoň, že to bude rychleji než vám.
Užívateľovi Majky8 sa páči tento príspevok.
wp2t Ignorovať09. 07. 2024 17:58
Buffalo radši ani nepřipomínat. To už je v přestavbě alespoň deset let, nadraftovali několik jedniček a ty se teď stávají vítězi SC po odchodu z v jiných týmech.
wp2t Ignorovať09. 07. 2024 18:11
Já si myslím, že to je velký problém do budoucna a přestavba jde opravdu pomalu a ještě pomaleji. Odborníci habs chválí za postup přestavby, ale podle mě se čeká až těm špatným podpisům GM MB vyprší smlouva a do NHL top6 obrany se probojují Hutson a Reinbacher. To jsou ty slibované 2-3 roky, pak se ale musí ještě vyhrát na svůj potenciál a pak možná... Jenže pak je taky ještě důležitý brankář a tihle dva, no nevím. Skinner taky vychytal finále, ale tam byl trochu jiný faktor v útoku. MD a spol. Třeba letos obrovské zdržení v pokroku přestavby způsobilo zranění Dacha. Trojka Newhook,Dach, Slafkovský byla ze začátku sezony perfektně sehraná, šlapalo jim to a po tom zranění byl Slafkovský několik měsíců bezradný, chytil se až později. A Dach? Odhadoval bych nedávno jeho potenciál vysoko nad Suzukim, ale kvůli jeho zdravotnímu stavu, si to teď už nemyslím.
Užívateľovi Juraj14 sa páči tento príspevok.
BeerBoy88 Ignorovať10. 07. 2024 13:21
Toho Dacha škoda, u neho som videl naozaj veľký potencional , uvidíme av akej forme sa vráti
REBBELS Ignorovať09. 07. 2024 18:19
J.Slafkovsky podepsal na 8 let určitě se dočká postupu do PO.
Krátke správy
Najnovšie články
Fantastické správy zo zákulisia: Spravil už Honzek prvý tím Calgary Flames? Slovenské talenty boli stopercentné. Presadil sa opäť aj Pekarčík + videoWaddell neočakáva skorý návrat dvoch zranených útočníkov Colorado a Vancouver urobili výmenu! Sťahujú sa obrancoviaCanucks predĺžili so švédskym útočníkom zmluvu o tri roky Uspel: Známy útočník podpísal zmluvu s Utahom Carolina a Colorado podpisovali vstupné zmluvyNa waiver listine je obrovské množstvo hráčov, vrátane konkurencie Honzeka Známy veterán neuspel na skúške v Caroline. Neuspel tam ani ďalší skúsený útočník Skvelé: Honzek je opäť bližšie k začiatku sezóny v NHL! Blues urobili očakávané rozhodnutie ohľadom DvorskéhoDráma je na konci: Bruins podpísali lukratívnu zmluvu so SwaymanomU Honzeka sa podľa odborníka zdá byť AHL pravdepodobná: Ešte rok či dva mu chýbajú Tatar: Bolo to pre mňa dojímavé. Rodina je prvoradá, Ondrík je skvelý otecNemec: Naša sila je oveľa väčšia. Tatar hrá výborne, môže zopakovať úspechy Expert: Honzek si zaslúži miesto v zostave Flames, no jeho konkurent by mohol mať výhoduObhajca Vezinovej trofeje nie je jej top favoritom na štarte novej sezóny Videli sme boj slovenských brankárov i prvý bod Šatana. V NCAA dva body Štrbáka i slovenský gól Dvorský ukázal šikovné ruky a skóroval. Neskôr sa pobil. So Slafkovským tréner neriskovalKmec pokračuje v skvelej forme. Sériu natiahol gólom, potom pridal ďalší bod + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies