Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Canucks podpisovali zmluvy s členmi trénerského zboruTím Vancouver Canucks predĺžil zmluvy s trénerom brankárov Ianom Clarkom, video trénerom Darrylom Sewardom a asistentmi trénera Nolanom Baumgartnerom a Jasonom Kingom. Podpisom novej zmluvy s Clarkom sa splnilo prianie brankára Thatchera Demka, ktoré vyslovil v máji. Novými posilami trénerského zboru sú Brad Shaw a Kyle Gustafson, kým Newell Brown v ňom končí.

21. 03.

Red WingsÚtočník Patrick Eaves nehral v nočnom zápase Detroitu, ktorý nastúpil proti Vancouveru. Dôvodom je zranenie hlavy, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Oilers, kedy ho bodyčekoval Aaron Johnson. Red Wings ešte neoznámili, či sa jedná o otras mozgu.
WildNiklas Bäckström z Minnesoty by sa do zostavy Wild mohol vrátiť už v nedeľu proti Calgary. Pre zranenie slabín vynechal fínsky gólman päť duelov v rade. Naposledy chytal 9. marca proti Floride.
PenguinsRuský útočník Jevgenij Malkin sa po dvoch vynechaných zápasoch vrátil do zostavy Pittsburghu Penguins. Proti Caroline odohral vyše osemnásť minút a strelil jeden gól. Malkin pauzoval pre narazené chodidlo.
HurricanesBrankár Manny Legace nedochytal sobotňajší duel medzi Hurricanes a Penguins. Po skrumáži pred jeho bránkou utrpel nešpecifikované zranenie dolnej časti tela. V ďalšom priebehu duelu ho nahradil Jsutin Peters.

20. 03.

CanadiensMike Cammalleri (koleno) absolvoval so spoluhráčmi piatkový tréning tímu Montreal Canadiens. Po tréningu povedal, že sa cítil naozaj dobre, no v sobotňajšom derby proti Torontu pravdepodobne nenastúpi. Do zostavy Canadiens by sa mal vrátiť v priebehu budúceho týždňa.
SabresObranca Tim Connolly z Buffala vynechal piatkový tréning svojho zamestnávateľa. Dôvodom je zranenie nohy, ktoré utrpel pri blokovaní strely vo štvrtkovom dueli proti Tampe Bay. Jeho štart v sobotňajšom zápase proti Floride je otázny.
AvalancheKrídelník Cody McLeod by sa po zranení nohy mohol vrátiť do zostavy Colorada Avalanche v nedeľu proti Anaheimu. V aktuálnom ročníku odohral 62 zápasov so ziskom štrnástich bodov (7+7).
Red WingsŠtvornásobný držiteľ Stanley Cupu, Nicklas Lidström, odohral v noci proti Edmontonu (2:3 SN) 1400. stretnutie v Národnej hokejovej lige. Doteraz získal 1040 kanadských bodov za 236 gólov a 804 prihrávok. V NHL obliekal iba dres Red Wings.

19. 03.

Blue JacketsDenník Columbus Dispatch informuje, že Rick Nash, ktorého trápila chrípka, sa v stredu zapojil do tréningového procesu Blue Jackets a mohol by hrať už v dnešnom zápase proti Minnesote.
Maple LeafsObranca Jesse Blacker podpísal trojročný nováčikovský kontrakt s Maple Leafs. 18-ročný Blacker, ktorý bol draftovaný v minulom roku z 58. miesta, sa nahlási v tíme AHL Toronto Marlies.
BruinsObranca Andrew Ference sa vrátil do základnej zostavy Bruins po tom, čo vynechal osem zápasov pre zranenie slabín. V zápase proti Pittsburghu odohral 14 a pol minúty, a zaznamenal mínusový bod.
PenguinsJevgenij Malkin absolvoval vo štvrtok dopoludňajšie rozkorčuľovanie, no do večerného zápasu proti Bostonu nenastúpil. Ruského útočníka trápi menšie zranenie pravej nohy.

18. 03.

Blue JacketsČeský obranca Jan Hejda, ktorý oblieka dres tímu Columbus Blue Jackets, si už v ročníku 2009/10 nezahrá. Dôvodom je zranenie kolena, ktoré utrpel v pondelňajšom zápase.
DevilsObranca Paul Martin sa v stredajšom zápase proti Pittsburgu vrátil do akcie po tom, čo od 24. októbra nehral pre zlomené predlaktie. V stretnutí odohral 18 minút a strelil jeden gól.
AvalancheObranca Ryan Wilson opustil počas prvej tretiny zápas proti Calgary, pretože utrpel zranenie hlavy. Do akcie sa už nevrátil. Jeho spoluhráč Peter Mueller prvýkrát od výmeny nebodoval. V siedmich zápasoch zaznamenal 11 bodov.
WildBrankár Niklas Backstrom, ktorý mal problémy so slabinami, v utorok po prvýkrát trénoval s tímom a dúfa, že sa vráti do základnej zostavy Wild už počas víkendu.
PanthersKrídelník Nathan Horton, ktorý mal zranenú nohu, začal opäť korčuľoval a mohol by sa vrátiť do akcie už počas tohto týždňa. Panthers sú na 13. mieste v konferencii a nie je dôvod, aby sa jeho návrat uponáhľal.

17. 03.

BlackhawksObranca Brian Campbell, ktorý si zlomil kľúčnu kosť a rebro po známom zákroku Alexandra Ovečkina, bude Blackhawks chýbať 7-8 týždňov. V tejto sezóne by si tak ešte mohol zahrať.
DucksÚtočník Teemu Selanne, ktorý mal zranené rameno, v utorok trénoval spolu s tímom a vyzerá to tak, že by sa mohol vrátiť do akcie už v stredajšom zápase proti Chicagu.
BruinsPatrice Bergeron opustil predčasne utorkový zápas pre zranenie, ktoré utrpel na konci tretej tretiny, keď ho trafil do nohy puk. Tréner Claude Julien povedal, že zranenie nie je vážne.
StarsObranca Nicklas Grossman, ktorý mal zranený chrbát, sa po štyroch vynechaných zápasov vrátil do základnej zostavy Stars. V stretnutí proti San Jose odohral 20 minút a zaznamenal jednu asistenciu.
SenatorsCenter Mike Fisher sa zúčastnil časti predzápasového rozkorčuľovania, no do zápasu proti Torontu nenastúpil, pretože ho trápi zranenie v hornej časti tela. V zápase chýbal aj Shean Donovan, ktorý nedostal dôveru trénera.

16. 03.

StarsSkúsený útočník a hrajúca legenda NHL, Mike Modano, vypadol pre operáciu slepého čreva na neurčitú dobu zo zostavy Dallasu Stars. Modano odohral v aktuálnej sezóne 54 zápasov Stars a nazbieral 26 bodov za trinásť gólov a rovnaký počet asistencií.
SenatorsÚtočník Nick Foligno sa zúčastnil pondelňajšieho tréningu Ottawy Senators a mohol by hrať už v utorňajšom stretnutí proti Torontu. Foligno nehral od 31. januára, kedy si v zápase proti Montrealu zlomil nohu.
CanadiensObranca Marc-Andre Bergeron by sa mohol počas budúceho týždňa vrátiť do zostavy Montrealu Canadiens. Bergeron pauzuje už dvanásť zápasov, ktoré vynechal pre zranenie dolnej časti tela.
SabresDrew Stafford z Buffala Sabres, ktorý vynechal pre zranenie slabín štyri stretnutia, by sa do základnej zostavy „šablí“ mohol vrátiť už v aktuálnom týždni. V prebiehajúcej sezóne zatiaľ nastúpil v 59 dueloch – 28 bodov (13+15).
PenguinsJevgenij Malkin, ktorý v nedeľu nedohral pre poranenie nohy zápas proti Tampe Bay, absolvoval v pondelok röntgenové vyšetrenie, ktoré neodhalilo žiadne vážnejšie problémy. Je vedený ako day-to-day.
CanadiensTomáš Plekanec, opora Montrealu Canadiens, opustil pondelňajší tréning jeho zamestnávateľa. Dôvodom je neznáme zranenie a zatiaľ nie je známe, či sa predstaví v utorňajšom stretnutí proti NY Rangers.

15. 03.

DucksTeemu Selanne stratil v tretej tretine stabilitu a narazil hlavou a ramenom do mantinelu. Do šatne odišiel sám, no do zápasu sa už nevrátil. Duel pre problémy s členkom nedohral ani Ryan Getzlaf.
PenguinsCenter Jevgenij Malkin utrpel počas posledných minút druhej tretiny zápasu proti Tampe Bay nešpecifikované zranenie a do stretnutia sa už nevrátil. V pondelok ho čaká vyšetrenie.

|< <   382 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies